8 funcions word

358 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
358
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
4
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

8 funcions word

  1. 1. Canviar l’idioma del corrector. 1- A la part inferior apareix l’idioma amb un llibret 2- Fer un clic i seleccionar l’idioma desitjat, a continuació fer un clic a predeterminar i acceptar. 3- Un cop seguits aquests passos s’hauria de canviar l’idioma.
  2. 2. Desfer la última opció realitzada 1- Fer clic a desfer a la barra d’eines. 2- Es pot realitzar amb el teclat, teclejant CTRL+Z o F2 perquè la tecla F2 funcioni caldrà que faci un clic a BLOQUEO F 3- Per desfer varies accions cal pitjar la petita fletxa que apareix al costat i podreu anar directament a la opció desitjada.
  3. 3. Agregar un dibuix a un document 1- Anar a l’opció d’inserir formes. 2- S’obrirà un panell on hi trobarem diverses formes: - Línies - Formes bàsiques - Fletxes de bloc - Diagrama de fluix - Vinyetes - Cines i estrelles 3- El que haureu de fer a continuació és seleccionar la vostra forma, i directament la podreu dibuixar al vostre document.
  4. 4. Guardar l’arxiu amb un altre format anterior. 1- Anirem la icona del disquet i ens sortirà una finestra on podem modificar el nom i el directori de l’arxiu a més del format. 2- On hi ha l’opció de guardar com a format, veurem una fletxa, fem un clic. Ens apareixeran diversos formats. En el nostre cas triarem el format 97-2003 ja que és la versió anterior 3- Farem un clic a guardar, i veurem com el document es trobarà a la carpeta desitjada.
  5. 5. Guardar un arxiu amb Word 2007 1- Un cop acabat el nostre document hem d’anar al disquet que ens apareix a dalt del document. 2- Ens apareixerà una finestra on hi podem modificar el nom de l’arxiu i triar el seu format i directori. 3- Un cop això fem un clic a guardar i veurem com anant a la carpeta escollida sortirà el nom de l’arxiu.
  6. 6. Seleccionar un disseny de gràfic predeterminat 1- Fer un clic al gràfic que desitja donar format. 2- Veurà les eines de gràfic, amb tres opcions: disseny, presentació i format.A la opció de disseny seleccionar el que es vulgui utilitzar

×