Reuniópares2013

784 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
784
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
591
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Reuniópares2013

 1. 1. Horari O Entren cada dia a les 8 del matí. Fan tres classes seguides abans del pati. O Tenen dues tardes lliures Poden venir la a l´aula oberta la tarda de dimecres de 15h-17h. O Aquestes tardes són per aprofitar-les per estudiar, fer deures i treballs.
 2. 2. Calendari O Festes i celebracions de l´ESO: cantada de Nadales, Jocs Florals, Diada de l´activitat física (11 d´abril), Festa de l´Escola (18 de maig). O Celebració de 150è aniversari de la fundació de l´Escola. O Festes de lliure elecció: 4 de novembre, 3 de març i 2 de maig. O Crèdit de síntesi: del 12 al 16 de maig.
 3. 3. Assignatures noves O Plàstica O Speaking English O Valors religiosos
 4. 4. Professorat nou O Les noves professores d’aquest curs escolar són: Mercè Guilera ( Naturals, Anglès i Laboratori) Mercè Abad ( C.Socials). Recordatori: el quadre pedagògic del claustre de professors de l’ESO es pot consultar a la web de l’escola.
 5. 5. Atenció a la diversitat O A català i a anglès es fan tres grups flexibles. A matemàtiques es manté el grup classe i surten de l’aula els que tenen més dificultats per atendre’ls de forma més individual. O A l’Aula oberta és un temps de treball individual i disposen d’una professora que els pot ajudar en els dubtes de la seva feina. O El gabinet PANNDA és un instrument d’assessorament psicopedagògic per als alumnes que ho necessitin.
 6. 6. Normes O Ús de l’agenda: és l’eina bàsica de O O O O O comunicació professors/pares. Autorització de les sortides. Equip d’E.Física. Retards (R) i Passadissos (P). Si a l’escola es troben malament… Normes de l’ordinador.
 7. 7. Informacions específiques O Com són els grups de 2n.? O Criteris d’avaluació O Avaluació extraordinària de setembre. Treball d’estiu obligatori.
 8. 8. Tutoria O Entrevistes personals. O Preparació de festes escolars. O Responsabilitat a través dels càrrecs. O Organització del temps d´estudi. O Activitats d´acompanyament a l´adolescència.
 9. 9. Competència lingüística Què és? Conjunt de destreses que permet a una persona utilitzar el llenguatge en tot els àmbits de la vida de forma eficaç. Expressar idees Aprendre No és només gramàtica => sí estratègies Adaptar-se a nous contextos ...
 10. 10. A l’àrea de llengua Com? Quotidians i significatius Literaris Expressió oral: debats, presentacions… Expressió escrita: notícies, informes, resums… Comprensió lectora: textos en diferents formats i tipologia…
 11. 11. A les altres àrees Creant entorns comunicatius avaluables! Informes Multilingüe
 12. 12. Altres informacions O Vacuna del tètanus. O DNI per qüestions administratives. O Targeta sanitària per anar al Delta de l´Ebre. Es farà una reunió informativa el 28 d´abril (a les 19 h).

×