Successfully reported this slideshow.

More Related Content

Related Audiobooks

Free with a 14 day trial from Scribd

See all

Ines prodan

 1. 1. HELLO! <ul><li>Ines Prodan </li></ul><ul><li>Marketing Specialist @Centrul Comercial Felicia </li></ul><ul><li>Editor @Belva.ro </li></ul><ul><li>Pasionat ă de comunicare, PR, public speaking și online </li></ul><ul><li>înfometată, as we speak </li></ul>
 2. 2. Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi În primul rând, să lămurim niște lucruri: 1. Ce îți spune Google când îți cauți numele? 2. Cum vrei să arate brandul tău ? Ai calitățile necesare pentru a-l susține ? 3. Învață gramatica limbii române . TOATĂ! 4. Cum arată adresa ta de e-mail ?
 3. 3. Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT? Fă-ți un blog pe domeniul care te pasionează, DAR nu scrie doar articole de specialitate angajatorii sunt și ei oameni
 4. 4. Scrie articole care să abordeze partea practică a domeniului tău de teorie ne-am plictisit Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 5. 5. Fă-ți publice realizările profesionale în secțiunea About nu scrie povești la About Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 6. 6. Intră în contact cu cei care activează în domeniu și dă-le un motiv să te recomande (pe bune) va fi un mare plus la angajare Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 7. 7. Alege-ți un avatar care să te reprezinte și care să-ți arate fața Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 8. 8. Lansează o inițiativă online legată de profilul tău de activitate NU o cauză pe Facebook Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 9. 9. Implică-te activ în alte inițiative online din domeniul tău chiar dacă nu ești plătit pentru asta Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 10. 10. Nu-ți dilua mesajul folosind TOATE instrumentele de comunicare alege instrumente relevante pentru brandul tău Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 11. 11. Nu-ți turna cenușă în cap dacă ai avut parte de o noapte de dezmăț asigură-te doar că nu ești tăguit în pozele care vor urma după Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 12. 12. Folosește-ți numele (REAL) în: <ul><li>adresa de e-mail </li></ul><ul><li>semnătura din mail sau de pe forumurile de specialitate </li></ul><ul><li>comentariile de pe bloguri </li></ul>Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 13. 13. Fii activ! <ul><li>scrie pe blog frecvent </li></ul><ul><li>comentează pe alte bloguri de specialitate </li></ul><ul><li>dă share informațiilor utile din domeniu </li></ul>Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 14. 14. Fii consistent! <ul><li>nu scrie articole doar pentru a fi scrise </li></ul><ul><li>nu te lungi la discuții inutile pe Twitter sau Facebook </li></ul><ul><li>fă-i pe oameni să-și dorească să te cunoacă personal </li></ul>Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 15. 15. Lasă-i pe ceilalți să te laude mai mult decât o poți face tu singur! Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 16. 16. Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi și nu uitați!
 17. 17. Ieși din casă s-ar putea să-ți cunoști viitorul angajator Cum să-ți creezi un brand personal în online. Și apoi să te angajezi NOW WHAT?
 18. 18. Mulțumesc ! <ul><li>Mă mai găsiți și aici: </li></ul><ul><li>Belva.ro </li></ul><ul><li>Mail: ines.prodan@gmail.com </li></ul><ul><li>Facebook: ines.prodan </li></ul><ul><li>Twitter: inesprodan </li></ul>

×