Successfully reported this slideshow.

Crear Un Bloc Amb Wordpress

690 views

Published on

Tutorial WordPress

Published in: Technology, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Crear Un Bloc Amb Wordpress

 1. 1.  Cal, primerament, anar a la pàgina de wordpress  http://ca.wordpress.com/ I fer un clic al boto “Registra’t ara!”
 2. 2.  La següent pantalla ens  donala nostra adreça  permet  definir el nom  escollir l’idioma  Escollir el títol  Una vegada completat el registre, podem omplir el nostre perfil 
 3. 3.  Rebrem un correu demanant-nos que activem el nostre bloc  Fet això, ja estarem en condicions d'accedir-hi
 4. 4.  Teclejar la direcció escollida i afegir “/wp- admin”.  En el meu cas seria http://nuriadesalvador.wordpress.com/wp-admin  Una pantalla ens demana el nostre usuari i contrasenya
 5. 5.  Podem eliminar aquest post (i el comentari) en el mateix lloc on gestionem tots els nostres posts, a la pestanya “edit” del menú “Posts” a l’esquerre del nostre tauler  Hem de fer un clic a “delete!
 6. 6.  Podem eliminar aquesta pàgina en el mateix lloc on gestionem totes les nostres pàgines, a la pestanya “Edit” del menú “Pages” a l’esquerre del nostre tauler (tenim una fletxeta a la dreta per obrir el desplegable)
 7. 7.  Hem d’anar a “Appearance”, obrir el desplegable i escollir “Themes”.
 8. 8.  Els widgets són els elements que col·loquem a la barra lateral del nostre bloc.  Podeu investigar, si voleu, però l’aparença que escolliu ja portarà una barra lateral per defecte.
 9. 9.  Escollir un títol  Fer servir els botons d’edició de text de la barra d’eines.  escriure el cos del text assegurant-vos que esteu a la pestanya “visual”

×