Brunschot productoverzicht

357 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
357
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Brunschot productoverzicht

 1. 1. PRODUCTOVERZICHT 2011BRUNSCHOT REKLAME OIRSCHOTOp de volgende paginas laten wij u onze producten zien.U bent bij ons aan het juiste adres voor binnen- en buitenreclame,het aankleden van stands en bewegwijzering.Van concept, ontwerp en productie, tot en met de montage.Alles onder één dak, bij Brunschot Reklame bv.
 2. 2. ONTWERPBij Brunschot Reklame hebben wij een eigentijdse en creatieve ontwerp-afdeling. Onze opdrachten lopen uiteen van huisstijlen tot en met outdoorcommunicatie. Uw idee wordt werkelijkheid.Tevens ontstaan hier de concepten van al onze eigen producties. Wijwerken met de nieuwste software, zodat bestanden naadloos aansluitenop welke branche dan ook. Ook werken wij met een ondersteunendebeeldenbank, die bestaat uit rechtsvrij beeldmateriaal.
 3. 3. PRODUCTIEBrunschot Reklame realiseert alle ontwerpen in eigen huis. Wij hebbenvakkundig personeel in de productiestudio, die projecten uitwerken met debeste materialen en die projecten van a tot z de aandacht geven die zeverdienen.Ons personeel gaat zeer professioneel te werk in de productiestudio, die isingericht met de beste apparatuur waar ook de juiste certificaten voor zijnbehaald. OFFICIAL SUPPLIER:
 4. 4. MONTAGEBrunschot Reklame is hét bedrijf als het gaat om (grote) reclameproductiesmonteren. Met ons eigen montage team pakken wij elke gevel, beurs ofinterieur dan ook vakkundig aan. Van het monteren van 3D letters tot hetlijmen van wanddecoratie, voor Brunschot Reklame kan het nooit hoog ofgroot genoeg zijn.Wij zoeken altijd naar de juiste montage-oplossing en werken alleen met debeste materialen en met vakkundig personeel.
 5. 5. AUTOBELETTERINGHet beletteren van voertuigen is nog steeds een zeer doeltreffende maniervan buitenreclame. Een pakkende tekst of een haarscherpe foto en als uecht wilt opvallen kies dan voor een total-wrap. Wij zijn het juiste bedrijf omuw voertuigen compleet in te laten pakken en het af te leveren als een wareeyecatcher.We gebruiken uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit en gevenjarenlange garantie op de montage. Uiteraard ontvangt u vooraf eenontwerp, specifiek gemaakt op uw voertuig en volgens uw wensen.
 6. 6. PROMOTRAILERSIn samenwerking met de leverancier van deze unieke mobiele units,beletteren wij deze trailers tot een ware eyecatcher. Dit is hét marketing-instrument op groot formaat. Een sterke exposure dat wordt gecombineerdmet de effectiviteit van persoonlijke communicatie.Wij van Brunschot Reklame verzorgen deze groot formaat signing voor uvanaf het ontwerpen tot en met de montage. Zowel het ontwerp, deproductie en de montage wordt vanuit eigen beheer geproduceerd enwordt door vakkundig personeel uitgevoerd.
 7. 7. SPECIALSWilt u uw automaat, vitrine of koelkast in uw eigen stijl hebben? Geenprobleem wij verzorgen het voor u. Want Brunschot Reklame ontwerp enmonteert signing van automaten, vitrines en koelkasten.Of op zoek naar een display in een eigen stijl? Ook voor displays verzorgenwij het concept, het ontwerp en de productie voor een display in uwhuisstijl. Wij werken alleen met vakkundig personeel, de beste materialenen monteren uiteraard met garantie.
 8. 8. BEURS&EVENEMENTENVoor uw stand, showroom of tentoonstelling realiseert Brunschot Reklamede gehele signing. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren hetgeheel op de gewenste locatie.Denk hierbij aan XL sfeer visuals, logo’s of typografische uitingen. Dit kan inde vorm zijn van stickers of als uitgefreesde (verlichte) logo’s geproduceerdworden. Bij Brunschot Reklame heeft u keuze uit diverse mogelijkheden enstaan we altijd voor u klaar om u het juiste advies te geven op het gebiedvan expo signing.
 9. 9. LICHTRECLAMEBrunschot Reklame ontwerpt, levert en monteert lichtreclame in allerleisoorten en maten, voorzien van verlichting al dan niet. Met een zuil geeft uuw buitenterrein een extra dimensie binnen de huisstijl of gewoon omsimpelweg iemand de weg te wijzen. Wij zijn sterk op gebied van hetontwerpen van custom made zuilen, maar wij hebben ook een ruime keuzeaan standaard producten.Graag adviseren wij u over onze zuilen en zoeken graag met u naar de juisteoplossing voor uw bedrijf.
 10. 10. 3D LETTERSBetrekt u een nieuw pand en wilt u het een bijzondere uitstraling geven?Dan zijn 3D letters de ideale oplossing voor u. Wij kunnen u adviseren overhet gebruik van 3D letters en de verschillende varianten ervan.3D letters zijn er in verschillende formaten, kleuren en types. Ook is hetmogelijk om uw beeldmerk als 3D object te verwerken. Enkele voorbeeldenvan 3D letters zijn; freesletters, doosletters al dan niet verlicht en LED verlichteletters. De 3D letters worden door ons vakkundig personeel gemonteerd op degewenste plaats en zijn op verschillende manieren te monteren.
 11. 11. GEVELRECLAMEGevelreclame is het eerste aanzicht van uw winkel, bedrijfspand, organisatieof kantoorgebouw. Het laat een goede indruk achter bij uw huidige entoekomstige relaties.Brunschot Reclame vindt dat de uitstraling van uw gevelreclame visueelnaadloos aan moet sluiten bij uw pand en huisstijl. Wij hebben een eigenontwerp afdeling waar vooraf een ontwerp wordt gemaakt die aansluit bijuw wensen, huisstijl en bedrijfspand.
 12. 12. VLAGGEN EN MASTENGeef uw buitenterrein een persoonlijk tintje met masten en vlaggen gepro-duceerd door Brunschot Reklame. Een mooie vlag of banner trekt deaandacht en is direct het visitekaartje van uw bedrijventerrein. U ontvangtvooraf een ontwerp, in elke gewenste stijl en formaat. De masten zijn indiverse kleuren verkrijgbaar, om het geheel op uw huisstijl af te stemmen.De masten worden geleverd met een kantel- of takelsysteem om uwvlaggen snel en gemakkelijk te kunnen wisselen en kunnen worden gemon-teerd op elke gewenste plaats.
 13. 13. BEWEGWIJZERINGEen absolute must voor een professioneel bedrijventerrein is een frissebuiten- of binnenbewegwijzering. Zorg voor een duidelijke en helderebewegwijzering zodat uw relaties uw bedrijf gevonden kunnen krijgen.Bij Brunschot Reklame ontwerpen we voor u bewegwijzering in elke stijl envorm. We hebben een groot scala aan standaard systemen, maar wehelpen u ook graag met “custom made” oplossingen voor uw buitenbewegwijzering.
 14. 14. INTERIEUROp zoek naar iets nieuws voor een lege wand en geen zin om te behangen.Dan heeft Brunschot Reklame dé oplossing voor dit probleem.Wij verzorgen hoogwaardige full-color prints die gebruikt kunnen wordenals behang. Brunschot Reklame realiseert een spetterend ontwerp dat inno- time op de muur kan worden aangebracht. Eventueel uit een stuk, duszonder naden. Heeft u interesse in deze techniek, wij staan altijd voor uklaar om u te adviseren.
 15. 15. PRESENTATIESYSTEMENBrunschot Reklame levert tal van (mobiele) presentatiesystemen, dieideaal zijn ter ondersteuning van uw communicatie. Deze presentatie-systemen zijn gemakkelijk te hanteren en te vervoeren. Nog een voordeel isdat deze systemen snel kunnen worden opgezet en weer snel kunnenworden afgebroken.Wij adviseren u graag over welk systeem het beste bij uw wensen past.Vraag Brunschot Reklame naar de mogelijkheden...
 16. 16. STICKERSBrunschot Reklame is sterk in ontwerpen en produceren van stickers. Wijverzorgen stickers in zowel kleine als grote oplage en zijn verkrijgbaar in elk MAK E MAAKEE M K 12 YO UR YYOUR 01 OURgewenst formaat en vorm. 11 BUSIINESS BUS NESDe stickers en snijteksten zijn gemaakt van topmateriaal. Uiteraard WEontvangt u vooraf een ontwerp van uw stickers, die uiteindelijk met onze 10 GROW.I.NGS IT LOMAKEvakkundig monteurs op de juiste manier gemonteerd worden, op elkelocatie of ondergrond. GROW . .. 03 LIKE OK . 09 ... 04 08 05 07 06
 17. 17. RECLAMEBORDENWij ontwerpen, produceren en monteren reclameborden in elk gewenstformaat en met elk gewenst materiaal. Naar aanleiding van de toepassing,adviseren wij u in het te gebruiken materiaal.Een reclamebord van Brunschot Reklame kan worden voorzien van eenduidelijke tekst of van een haarscherpe foto die voorzien is van bescherm-laminaat voor een optimaal eindresultaat. Op zowel onze borden als op demontage krijgt u uiteraard garantie en voorafgaand aan de productie wordter altijd een ontwerp voor u op maat gemaakt.
 18. 18. POSTERSBrunschot Reklame ontwerpt en produceert posters in elke oplage en in elkgewenst formaat. Samen met u bespreken we de toepassing en adviserenwe het formaat en materiaal.Tevens leveren wij tal van dragers voor het juiste effect. Van verlichtevitrinelijst tot dubbelzijdig stoepbord. Posters van Brunschot Reklamevallen op en passen in elk budget.

×