Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Pac1 diapos-calle.albert

354 views

Published on

PAC1 - Fonaments multimèdia UOC (2010)

Published in: Entertainment & Humor
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Pac1 diapos-calle.albert

 1. 1. Nous mitjans (Lev Manovich) <ul><li>Albert Calle-Ordóñez </li></ul><ul><li>(Fonaments Multimèdia) </li></ul><ul><li>18/04/2010 </li></ul>
 2. 2. QUINS SoN ELS ANTICS MITJANS?
 3. 3. La fotografia (1816) QUINS SoN ELS ANTICS MITJANS?
 4. 4. El Cinema (1895) QUINS SoN ELS ANTICS MITJANS?
 5. 5. La Ràdio (1896) QUINS SoN ELS ANTICS MITJANS?
 6. 6. La Televisió (1927) QUINS SoN ELS ANTICS MITJANS?
 7. 7. <ul><li>Són aquells que distribuien imatges i/o so de forma massiva des d'una font comuna. </li></ul><ul><li>Per exemple: </li></ul>QUINS SoN ELS ANTICS MITJANS?
 8. 8. <ul><li>FOTOGRAFIA: es prenia una a una i després es distribuia fent còpies del negatiu original. La mateixa fotografia per a molta gent. </li></ul>QUINS SoN ELS ANTICS MITJANS?
 9. 9. <ul><li>CINEMA: Un cop feta la pel.lícula, es projectava a moltes sales a la vegada. </li></ul>QUINS SoN ELS ANTICS MITJANS?
 10. 10. QUINS SoN ELS ANTICS MITJANS? <ul><li>RÀDIO / TV: la cadena emet la senyal amb les imatges i/o so dels presentadors/locutors de forma massiva a una àrea determinada. </li></ul>
 11. 11. I quins són els nous mitjans?
 12. 12. NOUS MITJANS Els nous mitjans són els mateixos de sempre, però que s'identifiquen per l'utilització de l'ordinador com a eina per la distribució i l'exhibició .
 13. 13. NOUS MITJANS Amb l'ordinador s'ha pogut aconseguir personalitzar els continguts de totes les obres de forma individual. Ara cada usuari pot disfrutar, participar, intervenir i modificar la informació que li arriva pels nous canals.
 14. 14. NOUS MITJANS Els internautes poden personalitzar les pàgines que visiten amb freqüència, no han de dependre d'un dissenyador, cadascú tria el contingut que millor li funciona.
 15. 15. NOUS MITJANS
 16. 16. NOUS MITJANS D'una obra 'base' , poden sorgir nous productes destinats a diferents formats, per tal que l'usuari pugui triar quin producte del mateix origen li agrada més.
 17. 17. NOUS MITJANS
 18. 18. NOUS MITJANS El diari a passat de tenir una edició diària, a poder oferir l'informació minut a minut.
 19. 19. NOUS MITJANS Ja no cal esperar davant la televisió per veure el teu programa favorit. Els usuaris poden veure el que volen, quan ho volen, mitjançant l'ordinador, a qualsevol lloc del planeta.
 20. 20. NOUS MITJANS
 21. 21. NOUS MITJANS Sense oblidar les ràdios , que permeten ser escoltades des de webs, telèfons mòbils o descarregant-se els podcasts segons desitgi l'usuari.
 22. 22. NOUS MITJANS
 23. 23. NOUS MITJANS També els NOUS MITJANS signifiquen: -Tenir milers de llibres a un click... -Visitar qualsevol part d'arreu del mòn... -Interactuar amb blocs, comentaris... -Participar a l'informació global...
 24. 24. NOUS MITJANS
 25. 25. NOUS MITJANS ...O participar activament d'altres a altres mons virtuals.
 26. 26. NOUS MITJANS En resum. Els Nous Mitjans volen dir: Produïr, Connectar, Distribuïr, Exhibir, Participar, Jugar, Interactivar, Crear...
 27. 27. Albert Calle-Ordóñez (Fonaments Multimèdia) 18/04/2010

×