Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Modals l y m
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Ciberassetjament acabat

Download to read offline

El ciberassetjament

 • Be the first to like this

Ciberassetjament acabat

 1. 1. El ciberassetjament Noemi Arfelis Martín Roger Aragonès Bové Pilar Alonso Pàmies
 2. 2. QUÈ ÉS EL CIBERASSETJAMENT? Ciberassetjament escolar: es produeix “quan un nen o adolescent és turmentat, amenaçat, assetjat, humiliat, molestat d’una manera o altra, per un altre nen o adolescent mitjançant l’ús d’Internet, tecnologies interactives i digitals o telèfon mòbil”. L’assetjament ha d’haver estat promogut per un menor per anar en contra d’un altre.
 3. 3. TIPUS D’ASSETJAMENT Ciberassetjament CiberassetjamentCiberassetjament sexual escolar Assetjament entre Assetjament Assetjament adults entre adults amb entre menors finalitat sexual
 4. 4. CONDUCTES DEL CIBERBULLYING Amenaces directes: Assetjament per missatgeria instantània o SMS (missatges amenaçants o desagradables), fer avisos inapropiats, usar noms dusuaris semblants fingint ser una altra persona, bombardeig dSMS. Robatori de contrasenyes, suplantació didentitat: Alteració de missatges de la víctima, suplantació en els xats, presentar la víctima com a agressor. Blogs, fotologs: Quan susen per danyar la reputació, publicar fotos reals o trucades.
 5. 5. QUÈ HEM DE FER?QUAN ENS TROBEM EN AQUESTASITUACIÓ, HEM DE PARLAR AMB… PARES PROFESSORS AMICS DEMANAR AJUDA!
 6. 6. COM HEM D’ACTUAR?
 7. 7. Estratègies per als pares Transmetre confiança per tal que recorrin als adults (pares i/o professorat) en cas de dificultats. Involucrar als pares i adults en general a aprendre a utilitzar les noves tecnologies. Això permet saber què fan els nois i les noies quan estan connectats i els possibles riscos a què senfronten. Explicar que hi ha programes capaços de desxifrar les nostres contrasenyes de correu electrònic.
 8. 8. Estratègies per a vosaltres Mai no responguis emails que et demanin el teu nom dusuari i la teva contrasenya, ni els introdueixis en pàgines que no siguin de confiança. No respondre a una provocació; possiblement és el que pretén lemissor. “Guglejat ”. Tecleja el teu nom o “àlies” al Google o a un altre cercador, per veure si hi ha alguna cosa a la xarxa que faci referència a tu. Utilitzar Internet duna manera responsable i si es té algun problema explicar-ho als pares o als mestres de lescola.
 9. 9. ConsciènciaResponsabilitat Privacitat adeqüada Un internet segur!
 10. 10. Recursos Podem trobar diferents recursos i materials per a que els nens i nenes facin un aprenentatge de respecte cap als companys evitant així el ciberbullying. Revistes Fulletons DVD’s Jocs interactius Llibres Còmics
 11. 11. El respecte El respecte és un valor molt important que hem de cultivar dia a dia tant a col·legi com fora d’ell. D’aquest manera s’aconseguirà tenir un espai agradable, el qual podrem compartir lliurement. El respecte entre companys de classe és essencial per començar a aprendre aquest valor, comportarà un ambient de cordialitat i seguretat, però també paciència. Respecte Ciberbullying
 12. 12. Respecte Paciència Món millor“El respecte no és el virus que envaeix la diferència, és elpioner de l’acceptació i el mariner de l’amor. Respecte és estimar les diferències de qui desprèn la barca de la competència.”

El ciberassetjament

Views

Total views

472

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

193

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×