Sept.issue14

357 views

Published on

b2b magazine new trends

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
357
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Sept.issue14

  1. 1. 2010 b2b Media разширява своите проекти онлайн Повече от половината от най- популярните списания в САЩ имат месечeн трафик от 1.5 милиона онлайн регистрирани потребители, констатира проучване на Columbia Journalism Review, публикувано през март 2010 г. Изследването, обхванало общо 665 списания, както и техните уебсайтове, е проведено от американската агенция за маркетингови проучвания Abt SRBI. CAPTION YOUR PHOTO HERE b2b Media, позната с марките b2b news и biolife.bg, разширява своето интерактивно присъствие в синхрон със световните тенденции. Промените, които влизат в сила от новия сезон: 1. Отделяне на марките b2b News и b2b Magazine е новият бранд, под b2b Magazine който вече излиза най-четеното онлайн бизнес списание в България. b2bNews.bg – под този бранд остава познатият и вече натрупал Хартиеният тираж запазва обема си популярност информационен сайт от 6 000 броя, но изданието разширява за бизнес новини, който обаче ще своето присъствие в мрежата на има „нови дрехи”. В новия си вид собствен домейн и собствена онлайн след редизайн порталът ще платформа за по-удобно четене и стартира през септември. разглеждане на всеки нов брой.
  2. 2. 2010 2. За първи път версия на българско списание за iPad, iPhone и Android b2b Magazine е първото българско списание и изобщо печатна медия у нас, която има своя версия за iPad, iPhone и Android, както и за новите таблети, които излизат на пазара. От сайта на списанието читателите могат да свалят подходящия вариант за своето мобилно устройство. ВЕРСИЯ ЗА IPAD iPad в плановете на 25% от потребителите Над една четвърт от мобилните служители планират да се сдобият с таблет iPad в следващите шест месеца, според глобално проучване на iPass. Под “мобилни служители" iPass разбира хора от различни компании, които ползват мобилни устройства от рода на ноутбук, нетбук, смартфон, клетъчен телефон или таблет компютър. Проучването е обхванало CAPTION YOUR PHOTO HERE потребители от Северна Америка, Европа и Азия. По-рано тази година компанията Citrix съобщи, че 80% от нейните корпоративни клиенти планират да използват iPad в своята работа.
  3. 3. 2010 3. Старт на обновения newsletter b2b newsletter ще бъде с ново лице. Седмичният електронен бюлетин се разпространява до общо 70 000 е-мейл абонати. 4. Нова услуга: „Медиен радар” през сайта b2bNews.bg По специална заявка компанията ще предлага и нова услуга за Медия мониторинг, наречена „Медиен радар”. Тя ще се извършва по една или няколко ключови думи и в реално време потребителите на тази Съдържание "по поръчка" на сайта biolife.bg Когато става въпрос за съдържание „по поръчка” пример за модерни иноватори са т.нар. ферми за съдържание. Това са компании като Demand Media и Associated Content, които извличат информация за най- търсените думи онлайн и за интересите на потребителите и на тази основа изготвят статии и определено съдържание. На подобен принцип ще се генерира и съдържание в Зеления портал biolife.bg – по най-търсени думи в сайта и чрез директна заявка от потребителите му.
  4. 4. 2010 Нов сайт на списание b2b Magazine Списанието с неговата онлайн платформа и версия за iPad, iPhone и Android OS е на нов адрес. Посетете www.b2bmagazine.bg www.b2bmagazine.bg B2B MEDIA b2b Media е представена онлайн на: www.b2bnews.bg; www.b2bmagazine.bg; www.events.b2bmagazine.bg; www.biolife.bg София, ул. Парчевич 17, ет.1 тел. 02/43-90-333 email: office@b2bnews.bg

×