Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Koulu ja seurakunta - Toimitilat

1,738 views

Published on

Nivalan seurakunnan koulukansion 3-osa.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Koulu ja seurakunta - Toimitilat

 1. 1. TOIMITILAT
 2. 2. Seurakuntakoti Seurakuntakoti sijaitsee kirkon läheisyydessä, se on valmistunut v. 2005, suunnittelijana on arkkitehti Esa Ojanlatva. Seurakuntasalissa on 260 paikka, lisäksi käytössä on pieni sali pienempiä tilaisuuksia varten. Seurakuntakodissa on oma keittiö, joka vastaa seurakunnan pitopalvelusta. Kaikki seurakunnan toiminnot ja palvelut ovat saman katon alla.
 3. 3. Tervetuloa seurakuntakotiin! Seurakuntakodissa pidetään paljon tilaisuuksia, mm. konsertteja, syntymäpäiviä, hauta- jaisia, hääjuhlia ja seuroja. Isoon saliin sopii 260 vierasta, käytössä on lisäksi pieni sali, johon sopii 50 vierasta. Seurakuntakodissa on oma pito- palvelu.
 4. 4. Seurakuntakodin sali
 5. 5. Vinnurvan leirikeskus Vinnurvan leirikeskus sijaitsee Nivalan keskustasta n. 10 km Kokkolaan päin Vinnurva- järven rannalla. Leirikeskus on rakennettu vuonna 1984, sen on suunnitellut Kari Harmainen. Rakennusmateriaalina on puu, rakennuspinta-ala on 650 m² majoitustilaa on 50 hengelle.Kesän aikana leirikeskus on vilkkaassa käytössä, siellä järjestetään rippikoululeirejä, lasten, nuorten ja aikuisten leirejä sekä erilaisia retkipäiviä. Sitä vuokrataan myös mm. erilaisiin perhejuhliin.
 6. 6. Uuden hautausmaan kappeli Uusi kappeli rakennettiin v. 1998, jossa on tilaa 150 hengelle. Kappeli sijaitsee n. 3 km keskustasta Kajaaniin päin. Vuonna 1980 kappelin läheisyyteen rakennettiin ruumiiden säilytyskylmiö ja huoltorakennus. Ensimmäinen kappeli Uudelle hautausmaalle rakennettiin v. 1924. Vaikka hautausmaan nimi on Uusi hautausmaa, se ei suinkaan ole uusi, vaan ikää yli 100 vuotta. Nimen muutosta on esitetty kirkkovaltuustolle jo monta kertaa, mutta vielä siinä asiassa ei ole onnistuttu. Uusi hautausmaa on seurakunnan päähautausmaa, seurakunnalla on lisäksi 4 muuta hautausmaata.
 7. 7. Järvikylän kappeli Järvikylän kappeli sijaitsee nimensä mukaan Järvikylällä. Kappeli on rakennettu vuonna 1961, se on suunnitellut E. Seppälä. Kappelin pinta-ala on 100 m², rakennusmateriaalina on puu. Istumapaikkoja on n. 100. Järvikylän kappelin ympärillä on hautausmaa.
 8. 8. Maliskylän kappeli Maliskylän kappeli sijaitsee n. 15 Nivalasta Kärsämäen suuntaan Kokkola-Kajaanitien varrella. Kappeli on rakennettu vuonna 1965, sen on suunnitellut rakennusmestari Veikko Peltola. Rakennusala on 213 m², rakennusaineena on puu. Istumapaikkoja on n. 100. Kappelin yhteydessä on hautausmaa.
 9. 9. Karvoskylän kappeli Karvoskylän kappeli sijaitsee Karvoskylällä, Haapajärvelle menevän tien varressa n. 17 km keskustasta, osoite on Autiorannantie 14. Se on valmistunut vuonna 2010, myös varastorakennus ja kellotapuli valmistuivat samana vuonna. Kappelin käyttöönottojuhlaa vietettiin 19.9.2010. Suunnittelijana on rakennus- insinööri Aapo Tölli.
 10. 10. Karvoskylän kappeli Karvoskylän kappeli sijaitsee Karvoskylällä, Haapajärvelle menevän tien varressa n. 17 km keskustasta, osoite on Autiorannantie 14. Se on valmistunut vuonna 2010, myös varastorakennus ja kellotapuli valmistuivat samana vuonna. Kappelin käyttöönottojuhlaa vietettiin 19.9.2010. Suunnittelijana on rakennus- insinööri Aapo Tölli.

×