Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
RESUM DE L’ACTA DEL COMITÈ VERD del 24 /10/2016
ORDRE DEL DIA:
 Valoració de la neteja dels patis
 Lavabos (aixetes, pap...
a)Es pot continuar jugant amb ampolles a l’hora del pati
b)Les ampolles es queden a la classe i serveixen només per poder ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×
Upcoming SlideShare
Presentació Fòrum d'Escoles Verdes - Curs 15/16
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

0

Share

Download to read offline

Resum de l'acta de Medi Ambient 24/10/2016

Download to read offline

Acta

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Resum de l'acta de Medi Ambient 24/10/2016

  1. 1. RESUM DE L’ACTA DEL COMITÈ VERD del 24 /10/2016 ORDRE DEL DIA:  Valoració de la neteja dels patis  Lavabos (aixetes, paper...)  Vigilant verd  Setmana Medi Ambient (possibles temes)  Precs i preguntes 1. Valoració neteja de patis El pati està molt més net que en cursos anteriors, tot i que s’hi troben cartes de Pokemon i restes d’ampolles d’aigua. Per tal de aprofitar l’hora del pati proposem una sèrie de mesures:  Començar puntualment a esmorzar a la classe  Portar poca quantitat de menjar (ja s’esmorza a casa)  Si amb deu minuts o un quart d’hora no s’ha acabat, es guarda a la motxilla) 1. Lavabos Cal recordar que els Vigilants Verds han d’observar també els lavabos (s’hi troba menjar i es fa un ús excessiu del paper higiènic) 2. Vigilant Verd Recordem les funcions del Vigilant Verd:  Han de ser els primers de sortir de l’aula  S’han de trobar a les escales per repartir-se les zones del pati  Han vigilar el pati, les aixetes i els lavabos  Cada dia es pot canviar de vigilant 3. Setmana del Medi Ambient Cada grup d’alumnes farà propostes de data i tema. 4. Precs i preguntes Els representants al Comitè Verd estan d’acord en que el joc de l’ampolla d’aigua causa alguns problemes a l’hora del pati:  Es troben restes de les ampolles trencades  Quan es llencen enlairen poden ocasionar danys (persones i material)  Es malbarata aigua Per tot això decidim que a les classes es votin les següents propostes:
  2. 2. a)Es pot continuar jugant amb ampolles a l’hora del pati b)Les ampolles es queden a la classe i serveixen només per poder beure aigua COMITÈ VERD

Acta

Views

Total views

454

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

229

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×