Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Etapes de la revolució francesa
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Presentació Fòrum d'Escoles Verdes - Curs 15/16

Download to read offline

Fòrum

 • Be the first to like this

Presentació Fòrum d'Escoles Verdes - Curs 15/16

 1. 1. ESCOLA LACUSTÀRIA de LLAGOSTERA
 2. 2. SOM ESCOLA VERDA  Som escola verda des del 2008.  En aquests vuit anys hem fet moltes activitats relacionades amb el medi ambient.  Ara us explicarem el nostre projecte!!!
 3. 3. COMITÈ VERD • Grup d’alumnes format per un representant de cada classe de primària. • Ens reunim una vegada al mes per parlar de temes relacionats amb el medi ambient,: El pati net, reciclatge, vigilant verd del pati… • Cada representant s’apunta tots aquests temes en una llibreta i després ho explica als companys/es de la classe.
 4. 4. PATI NET • Al pati de primària de la nostra escola no hi ha papereres, només tenim uns cubells davant de la porta de sortida i allà deixem les nostres deixalles. Cubells deixalles
 5. 5. RECOLLIDA DE DEIXALLES • Cada divendres una classe de primària va al pati de l’escola a observar si hi ha deixalles i recollir-les per grups. • Cada grup s’encarrega de recollir un residu diferent: orgànica, rebuig, envasos i paper. • Quan s’acaba de recollir es pesen les deixalles trobades i s’apunta el pes en una gràfica. • L’objectiu és DEIXALLES 0.
 6. 6. PLAFÓ DE LES NOTÍCIES MEDIAMBIENTALS • El plafó de les notícies mediambientals és una activitat nova de l’escola d’aquest curs. • Aquesta activitat consisteix en: Cada mes un curs de primària penja una notícia relacionada amb el medi ambient. • Cada classe pot llegir les notícies dels altres nivells.
 7. 7. HORT  Al pati de Primària tenim un hort que el cuiden els nens i nenes de Cicle inicial.  Al pati d’Educació Infantil hi ha un altre hort més petit.
 8. 8. VIGILANT VERD  El vigilant verd s’encarrega de vigilar que els alumnes no tirin deixalles a l’hora del pati.  Un representant de cada classe de primària surt al pati a vigilar i per distingir-se porta un pitet fluorescent.
 9. 9. PROJECTE CILMA  L’objectiu d’aquest projecte és estalviar energia tant elèctrica com de calefacció.  És la continuació del projecte europeu 50/50.  Cada any l’ajuntament estudia l’estalvi d’energia aconseguit. Una part dels diners estalviats s’inverteixen en millores per a l’escola.
 10. 10. SETMANA DEL MEDI AMBIENT  Els representants del comitè verd trien un tema per estudiar durant aquesta setmana d’entre tots els que s’han proposat des de les aules: animals en perill d’extinció, reciclatge, l’aigua…  Després, cada cicle prepara activitats relacionades amb el tema escollit.  Aquest curs hem tornat a treballar el reciclatge.
 11. 11. ALTRES ACTIVITATS  Participem en campanyes de sensibilització.  Per exemple, aquest curs hem participat a la campanya SOS Dofins.

Fòrum

Views

Total views

634

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

273

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×