Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Entrevista a un policia local

1,423 views

Published on

Entrevista a un policia local

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Entrevista a un policia local

  1. 1. Entrevista a la policia Bon dia! Ens trobem a la caserna de la Policia Municipal de Llagostera i volem entrevistar un policia. 1.Ens pot dir el seu nom? Josep Martínez. 2.És de Llagostera? Sóc de Girona. 3.Li agrada la seva feina? Per què? M'agrada molt per posar ordre a la gent. 4.De petit volia ser policia? A vegades sí. 5.Si no fos policia, què li agradaria ser? M'hagués agradat estudiar Educació Social. 6.Quants policies hi ha a Llagostera? Hi ha divuit policies, set nois i una noia. 7.Com és un dia de la seva feina? Una cosa maca que té la feina és que no saps què et trobaràs. Depèn del torn que fas, la feina pot canviar molt. Si treballes de dia has de controlar el trànsit, la sortida de les escoles, … I si treballes de nit has de vigilar. 8.Treballen de nit ? Sí.
  2. 2. 9.Què fan si troben un lladre? Si tenim la sort d'agafar-lo el posem a disposició judicial. 10.Qui mana a la policia? El sergent i després l'alcalde. 11.Quan fa que està treballant de policia? 23 anys. 12.Ha sortit alguna vegada a les notícies? Sí. 13.Ha salvat persones? Directament no, però indirectament sí. 14.Ha d'anar sempre d'uniforme? Quasi sempre sí. 15.Tenen uniforme d'hivern i d'estiu? Sí. 16.A Llagostera hi ha molts problemes? Quins? Per què?
  3. 3. Hi ha des de problemes veïnals, problemes amb la familia i problemes de robatoris. 17.Alguna vegada ha utilitzat una pistola? No, només en pràctiques. 18.Què s'ha de estudiar per ser policia? Són tres fases: un examen a l'ajuntamen, si aproves aquest examen, has d'anar 9 mesos a l'escola de policies i després has de fer pràctiques. 19.Ens pot dir quan cobra un policia? A Llagostera, uns 1.300 euros. 20.Li ha agradat l'entrevista que li he fet? M'ha agradat molt, gràcies. Annie Yurubi Romero Álvarez 4tB

×