Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Како да организирате настан заедно со заедницата

1,068 views

Published on

Презентација која Дарко Булдиоски ја зборуваше премиерно на Engage, конференција за социјални медиуми и активизам во Скопје, Македонија

Published in: Self Improvement
 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Како да организирате настан заедно со заедницата

 1. 1. Како даорганизиратенастан заедносо заедницатаДарко Булдиоски@darko156@NewMediaMK
 2. 2. запознајте ја заедницата
 3. 3. бидете дел од неа
 4. 4. поттикнувајте ги другите да гисподелат своите идеи
 5. 5. Не ги наметнувајте вашитеорганизациски иликомпаниски цели
 6. 6. дајте им причина налудето да зборуваат
 7. 7. не мерете јауспешноста само со ретвитови и лајкови
 8. 8. #ТвитерАјварFoursquare Super Swarm Фестивал MobileMonday Macedonia 140.mk награди Face2Face MKblogConference
 9. 9. Благодарам !!!Дарко Булдиоски@darko156@NewMediaMK

×