Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

M edi llet materna

319 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

M edi llet materna

 1. 1. Índex 1·Portada. 2·Preguntes i respostes. 3·Curiositats. 4·Fi.
 2. 2. Llet materna És el millor aliment per els nins quan són petits, la produeixen les mares mamíferes.
 3. 3. Preguntes i respostes Per què la llet materna és el millor aliment per als nens? Perquè és la llet més completa, aporta els nutrients necessaris i un perfecte equilibri per el creixement del nin.
 4. 4. Preguntes i respostes Quines avantatges té la llet materna per el bebè? Que el nodreix, el protegeix i luneix.
 5. 5. Preguntes i respostes Quines parts té el pit de la mare? Les parts del pit de la mare són: Alvèols, conductes, aurèola, mugró, sens galatòfors, teixit adipós.
 6. 6. Preguntes i respostes Com funciona el pit de la mare? La llet no es troba emmagatzemada al pit, és la succió del bebè la que fa la producció de la llet.
 7. 7. Preguntes i respostes Quina és lhormona que produeix la llet materna? La prolactina, que està dins els alvèols mamaris, és lhormona que els estimula i provoca la gran pujada de la llet.
 8. 8. Curiositats Sabeu que les mares a vegades taquen la camiseta amb la seva llet? Això passa quan el pit està ple de llet i la mare ha de donar el pit al seu fill.
 9. 9. Curiositats Sabeu quina és la diferència entre la llet materna i la llet artificial? La llet materna és rica en omega 3 que permet el desenvolupament del cervell dels petits, al contrari de la llet artificial, que és més difícil de digerir, i al no poder digerir totes les proteïnes queden components residuals que fan treballar molt més els seus ronyons.
 10. 10. Curiositats Cada quantes hores els bebès han de mamar? Han de mamar cada tres hores, si tenen fam.
 11. 11. Cercar a:●http://www.youtube.com/watch?v=ibczN_F8goU●http://www.youtube.com/watch?v=zp4X_sR6D-s ●
 12. 12. Aquest treball està fet per:Na Gisella, na Bàrbara, nElisa i na Melanie

×