Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Grup5 cantants

320 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Grup5 cantants

 1. 1. CANTANTS Nerea Fernández Guerrero Andrea Martínez Olivares Estel·la Martín Gómez
 2. 2.  INDEX BeatBox Si te marchas Titanium Otoño, Octubre Oh, oh, July De que me sirve la vida Como yo te ame Live my life Lo que más El misterio Me gustas tanto Apareciste tu Nessun dorma La cuna del inocente O Sole mio
 3. 3. Roberto (Xikano)Roberto Isaac Ortiz Roig, va néixer el 19 de Gener de 1983, a Mèxic, on es vacriar fins als 11 anys. Roberto va començar a fer Beat Box lany 1999, quan li vandeixar una cinta que començava amb la famosa versió "If your mother only knew"de Rahzel. Al gener de 2008 es va presentar al concurs "El teu si que vals" deTelecinco, on després de passar els càstings, una primera ronda,pas a la semifinal ia la final en la qual va sortir guanyador del PRIMER PREMI de la 3a edició.
 4. 4. David GuettaDavid Guetta va néixer a París, el 7 de novembre de 1967. Es un punxadiscos i productor musicalfrancès, especialitzat en música house. Als 13 anys va començar a barrejar els seus primers vinils.Amb 17 anys, va treballar com a punxadiscos al Broad, llençant la seva carrera. Entre 1988 i 1990,va barrejar música house a la Radio Nova. També va treballar de Dj al Txanela, discoteca quefreqüenta a lestiu. El 13 dagost de 2005 va participar al Festival Espanyol de Creamfields, ontambé participaven The Chemical Brothers i Carl Cox. El 2008 va ser considerat el cinquè millor DJdel món, per la revista DJmag. Lany 2009 va col·laborar amb el grup Black Eyed Peas amb lèxit "IGotta Feeling".
 5. 5. Los DiablosVa començar dient Diablillos del Rock, però al poc temps i per a laposteritat serien coneguts com Els Diables. Van començar cantant cançons de moda . Alpoc temps el duo es va convertir en quartet. En aquesta època comença a gravar els seusprimers temes, destacant Brutal i Tu també seràs Ye-Ye. El 1968 sincorpora algrup Estanislao Olmos. Ja com a quintet graven un disc anomenat Segell damor, quepassa pel mercat sense pena ni glòria. No gaire més èxit van obtenir amb el seusegon disc, però a la tercera va ser la vençuda i en el seu tercer disc, i gràcies a lapopularitat de la cançó Un raig de sol, aconsegueixen el seu primer disc dor.
 6. 6. José CuraJosé Cura és un cantant dòpera tenor, conegut per les intenses i originals interpretacions delsseus personatges, com també per les seves poc convencionals i noves interpretacions deconcert. Un actor compromès, i carismàtic intèrpret en escena, Cura sha presentat ennombroses televisacions dòpera i concerts per a tothom. És ja històric lepisodi en què, desprésde la dispar reacció del públic (amb notòries protestes) davant la seva Manrico de Trovatore alTeatro Real de Madrid el 2000, Capellà va respondre al públic, en una funció que estavasent transmesa en directe per Ràdio Nacional de España.Va crear Cuibar Produccions, la seva pròpia empresa, destinada a promoure el gènere i els seusintèrprets. A més és padrí de lòpera de New Devon i vicepresident dela BYO(British Youth Opera)
 7. 7. ShakiraShakira Isabel Mebarak Ripoll, més coneguda pel nom artístic de Shakira, va néixer aBarranquilla, el 2 de febrer de 1977.Es una cantautora, productora, ballarina i actriu colombiana del gènerepop rock en castellà i anglès. Va debutar en el mercat discogràfic hispanoamericà en 1995amb làlbum Pies descalzos i lèxit internacional li va arribar de forma definitiva el 2001amb Laundry Service.
 8. 8. Paulina RubioPaulina Rubio va néixer a la Ciutat de Mèxic, el 17 de juny de 1971. Ésuna cantant, empresària, model i actriu mexicana del gènere pop en castellà i anglès. Fins al2010 ha venut més de 30 milions dàlbums a tot el món, sent la mexicana més popular ifamosa a tot al món. Paulina Rubio va ser coneguda al seu país natal amb la banda musicalinfantil Timbiricheen 1981, i es va separar del grup en 1991, després dhaver gravat deuàlbums destudi. En els anys 90 va iniciar la seva carrera com a solista amb la companyiadiscogràfica EMI Music, amb qui va gravar quatre àlbums destudi
 9. 9. PavarottiLuciano Pavarotti va ser un tenor italià, un dels cantants contemporanis mésfamosos, tant en el món de lòpera com enaltres múltiples gèneres musicals. Molt conegut pels seus concerts televisats icom un dels Tres Tenors, juntament amb Plàcid Domingo i JosepCarreras. Reconegut per la seva filantropia, va reunir diners per arefugiats i per a la Creu Roja i va ser premiat en diverses ocasions per això.
 10. 10. Enrico CarusoEnrico Caruso va néixer a Nàpols, el 25 de febrer de 1873. Va ser un cantant italià dòpera iun dels més famosos tenors de la història. També va ser el cantant més popular dequalsevol gènere en els primers vint anys del segle XX i un dels pioners delsenregistraments fonogràfics musicals. Els populars enregistraments que va fer, units a laseua veu extraordinària pel seu rang, força i bellesa, van fer dell una de les estrelles méspopulars de la seua època.
 11. 11. MercheMercedes Trujillo Callealta , nascuda el 14 de juny de 1974 aCadis, més coneguda com Merche, és una cantautora pop espanyola. Haaconseguit vendre més de 500.000 còpies dels seus àlbums. El2010, làlbum, Acords del meu diari, va aconseguir debutar en el primer lloc de lallista dèxits dEspanya, sent el seu primer n º 1 en vendes dàlbums de la sevacarrera musical. Va ser candidata a representar Espanya al Festival de la CançódEurovisió 2001.
 12. 12. Manuel CarrascoManuel Carrasco va néixer a l’Illa Cristina, Huelva, el 15 de gener de 1981, és uncantant, compositor i músic espanyol, que va aconseguir la popularitat després de la sevaparticipació en la segona edició del concurs musical Operación Triunfo, mès per TelevisióEspanyola, on va quedar en segon lloc. El debut discogràfic de Manuel Carrasco va arribar al2003 amb Quiéreme, amb el qual va superar les 200.000 còpies venudes. Dos anys després, ambel seu àlbum homònim, es consolida com a compositor i aferma la seva relació amb elpúblic, oferint més de 80 concerts per tot Espanya i lestranger.
 13. 13. CamilaCamila és un trio mexicà de Pop, format lany 2005 per Mario Domm, ellíder,productor i compositor, Pablo Hurtado, el guitarrista i Samuel Parra "Samo",el vocalista. La banda es va formar en el 2005, en el Districte Federal. Camila neix amb elpropòsit de portar el seu missatge damor a tot tipus de públic, sense limitar-se per lesmodes o exigències que determina el mercat.
 14. 14. Justin BieberJustin Drew Bieber, va néixer a London, 1 de març de 1994. Es un cantant canadenc depop. El 2008 un executiu de la indústria de la música anomenat Scooter Braun vadescobrir a Bieber quan el va veure accidentalment en uns vídeos a YouTube i tempsdesprés es va convertir en el seu mànager. Braun va reunir al jove cantant amb Usher aAtlanta, Geòrgia, on va signar un contracte musical amb Raymond Braun MediaGroup (RBMG)-una aliança dempreses entre Braun i Usher i un contracte degravació amb la discogràfica Island Records ofert per LA Reid. El seu primer disc vaser MyWorld.
 15. 15. Fondo FlamencoFondo Flamenco és un grup de flamenc format per tres jovessevillans: Alejandro Astola Soto, Antonio M.Ríos Sánchez i RafaelRuda Santiago.El2007 aconsegueixen signar amb una companyia discogràfica i treuen el seu primertreball, "Contracorrent", tan sols un any més tard, el 2008 llancen al públic el seu segondisc, "Les cartes sobre la taula", sent un èxit entre el públic i realitzant una gira duns100concerts, omplint a Madrid i a Barcelona. Dos anys després surt a la venda Pareu el mónque em baixo (2010), on deixen de banda els seus començaments i el seu estil musical.
 16. 16. Andy y LucasAndrés Morales va néixer el 4 dabril de 1982 i Lucas González el 28 de setembre de 1982, esvan criar al barri de la Llacuna a Cadis i van estudiar a la mateixa escola.També estudiaven junts per a administratius abans de dedicar-se ala músicai recórrer tots els escenaris dels bars de Cadis. Quan encara no els coneixia ningú JesúsQuintero els va entrevistar al seu programa Ratolins Coloriu i va acabar de encambrar-los, peraixò li van dedicar la cançó "Ratolins Coloriu" en el seu primer disc.
 17. 17. El BarrioJose Luis Figuereo Franco, va néixer el 4 juny 1970 a Cadis, al Carrer Botica 29 del barri deSanta Maria. Amb només 9 anys, i al so duna guitarra sense acords, comença a fer elsseus primers passos en la Penya Flamenca La Perla de Cai. Les seves dots de guitarristali valdrien després per obtenir el graduat escolar, Amb 14 anys agafa la seva guitarrai posa rumb als tabulats de Còrdova i Madrid, acompanyant a personatges com Juana ladel Enrenou. El 24 octubre 2011 va publicar el seu nou disc, Miralls, en aquesta ocasióamb tocs més flamencs que lanterior però sense deixar de banda el Rock andalús delqual sempre va beure i que sempre el caracteritza.

×