Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Virey Amat

168 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Virey Amat

 1. 1. Virrei Amat
 2. 2. ÍNDEX1) Introducció1.1 Presentació1.2 Antecedents1.3 Rellevància (justificació)2) Desenvolupament2.1 Anticipa el tema (guio)2.2 Explicació3) Finalització3.1 Resum conclusions3.2 Valoració
 3. 3. L’estació de Virrei Amat és unaestació de la línea 5 del Metrode Barcelona, situada sota laPlaça del Virrei Amat al districtede Nou de barris de Barcelona.Actualment la línea 5 s’enllaçaamb la línea groga, vermella ialtres.
 4. 4. La estació de metro de virreiamat abans no existianomés hi havia una plaça.En aquesta plaça solien ferfestivals i altres coses. Mesendavant a l’ any 1953 vancomençar el projecte d’unanova estació de metro
 5. 5. La rellevància de virrei amat és molt importantper la ciutat que estem perquè ens pot servir pera moure’ns dins de Barcelona a diversos llocsamb l’ ajuda del metro.
 6. 6. Lestació de Virrei Amat va ser planejada al l’any 1953, quanlAjuntament de Barcelona va acordar la creació duna novaestació de metro, va ser batejada amb el nom de TransversalAlt.
 7. 7. Quatre anys després, el 21 de juliol del 1959, es va inauguraraquesta nova línea del metro de Barcelona. Lacte inauguralva estar presidit per lalcalde de la ciutat, José Maria dePorcioles, i larquebisbe de Barcelona, ​Gregorio Modrego.
 8. 8. Especialment , aquestaestació s’uniria alestació de Sagrera,que ja venia donantservei al MetropolitàTransversal (l’actuallínea1).
 9. 9. Posteriorment al 1970 amb laprolongació de la Línea 5 vapassar a formar part de laLínea 5 a causa de laproximitat dels túnels de lalínea 5 i la línea 4 l’autoritatdel Transport Metropolità vaproposar la construcció dunanova estació de lL4.
 10. 10. El 2003 es va realitzar un estudi informatiu, quepressupostava un cost aproximat de les obres de 24,3milions deuros, i una durada de 18 mesos. El 2008, elprojecte va ser definitivament descartat pel Departamentde Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat deCatalunya, per que el cost era massa elevat. Vendes 2003 2008
 11. 11. Finalment la línea de metro L5 van fer- la des de elCornellà centre fins a Vall d’Hebron. Per el futur estan fentobre per modificar l’estació de metro de virrei amat. Espreveuen altres models de metro, nous enllaços...
 12. 12. Les nostres conclusions són que aquestalínia de metro es molt favorable, per elsvianants de virrei amat. També tenen unagran accessibilitat per altres parades demetro i per moure’ns amb mes comoditat.

×