Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

бунгала на морето

1,232 views

Published on

Published in: Entertainment & Humor
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

бунгала на морето

  1. 1. Защо българите предпочитат бунгала на морето и защоаз избрах бунгала в Ахтопол ! Цените на бунгала на морето са много по- изгодни:Неслучайно слагам това като причина No1. В град Ахтопол, дори в разгара на лятото(Средата на Юли до началото на Септември) лесно може да се намери бунгало на цена отоколо 10лв на нощувка с всички екстри, които едно бунгало може да предложи.Нормалните цени навсякъде другаде за същите условия и по същото време варират между15 и 20лв. Тази година цените на всички “All Inclusive” хотели е покачена с 15%, коетоправи летуването на обикновения работник невъзможно. Освен бунгалата в гр.Ахтопол,цените на всичко останало са нормални до ниски. 2011 година, един пълен обяд спредястие, 2-ро, десерт ,хляб и бира ми струваше по-малко от 8лв – при положение, чепочти навсякъде другаде по морето само салата, обяд и бира са по-скъпи от 10лв. Не ви сеналага да плащате за шезлонг и чадър, защото 70% от плажа е свободна зона, но за товаще говоря по-късно. Освен в заведенията, плодовете, зеленчуците, хлябът,безалкохолните, бързите закуски… основните продукти са на цени по-ниски или равни натези във вашия град. Спокойствието на гр. Ахтопол:Гр. Ахтопол е спокоен град с резерват и почти всички бунгала са на няколко десеткиметра от морето. Страхотно удоволствие е да седнеш на тераската пред бунгалото вечер ида слушаш вълните без шумотевицата на близка дискотека или на почерпени младежи. Акато прибавим и Европейското първенство по футбол, плюс прясна морска риба с бира,едвам се сдържаме . Красивият пейзаж:
  2. 2. пейзажът в АхтополПочти целият плаж е обграден от борови гори или красиви скали. Мръсотията ибоклуците, които сме свикнали да виждаме навсякъде, в гр.Ахтопол почти липсват.Изключително чист плаж, в който дори фас може да се намери трудно! Ще публикувамгалерия от мои снимки от плажа, за да се уверите сами. Просто девствена природа –почти липсва грозното застрояване и като цяло видях само около 3 хотела, които бяха нацентъра.Морският Риболов:такъм за риболов на моретоЕ, не мога да говоря много по тази тема, но докато бях там, всеки ден след плаж сихвърлях въдиците директно от брега и без риба не съм се връщал. Не мога да ви кажа каксе казват рибите, които хващах (не са попчета или сафрид), защото не мога да си спомня, аи рядко ловя морска риба, но ви гарантирам, че рибата е много вкусна. Ами и такъма незнам как точно се казва, но ще го опиша – 3 шарени, непотъващи топчета (като студопор)с 3 куки вързани след тях – на друг такъм нямах бутане . Та тези топчета можете да гинамерите във всеки риболовен магазин по около 1,5лв готови-вързани. Ако решите даловите риба, си вземете торен червей, защото в Ахтопол нямаше (или поне аз ненамерих), миди също не видях никъде, а има прекрасен кей. Аз не бях подготвен иединствената стръв, на която се даваше рибата беше блатен червей, който се продаваше на2.50лв/25червея, които са си достатъчни за един риболов.
  3. 3. Тази година със сигурност ще посетя същите бунгала в Ахтопол, защототова са най-спокойните, най-евтините и най-красивите бунгала на морето !

×