Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Portfoli Aula Acollida

9,671 views

Published on

Published in: Education, Technology
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Portfoli Aula Acollida

 1. 1. PORTAFOLI AULA D’ACOLLIDA NOM: STEFAN FRATILA AULA D’ACOLLIDA IES OLORDA CURS: 2008-09. PROFESSORA: Núria Alart
 2. 2. ÍNDEX
 3. 3. 1. INTRODUCCIÓ Em dic Stefan Fratila. Tinc catorze anys. Sóc de Romania. Actualment visc a Sant Feliu de LLobregat. Vaig a l’IES Olorda, a la classe de segon B i a l’aula d’acollida alguns dies, on aprenc moltes coses noves que abans no sabia. Sóc un noi bastant tranquil, amable, educat i responsable. M’agrada molt jugar a futbol, als vídeo-jocs i a l’ordinador.
 4. 4. JO, A PRINCIPI DE CURS Al setembre vaig arribar de Romania. Ha estat el meu primer curs a Catalunya, a IES Olorda de Sant Feliu de Llobregat. He conegut molts amics i amigues d’arreu del món i hem fet moltes activitats junts.
 5. 5. AUTORETRAT LA MEVA INTEL·LIGÈNCIA La meva intel·ligència més destacada és la naturalista, perquè m’agrada molt els animals i les plantes. M’agrada estar en contacte amb la natura i sempre que puc miro per la finestra a les hores de classe.
 6. 6. MAPA MENTAL
 7. 7. PRESENTACIÓ OBJECTIUS <ul><li>Aprendre la llengua catalana a través de totes intel·ligències i reforçant totes les meves capacitats. </li></ul><ul><li>Conèixer els meus nous companys/es del curs de l’aula ordinària, aula d’acollida i l’entorn social i educatiu per formar part d’aquesta comunitat. </li></ul><ul><li>Aprendre a treballar en grup cooperatiu. </li></ul><ul><li>Acceptar les diferències entre els companys/es i aprendre d’elles. </li></ul><ul><li>Reflexionar sobre el meu procès d’ensenyament i aprenentatge. </li></ul>Millorar: la comprensió: Millorar: l’expressió: ORAL ESCRITA ORAL ESCRITA
 8. 8. ARBRE GENEALÒGIC
 9. 9. A DESTACAR Les activitats que més m’han agradat han estat: PRIMER TRIMESTRE: L’HIVERN SEGON TRIMESTRE: IMATGES DEL MÓN TERCER TRIMESTRE: LA PRIMAVERA
 10. 10. 1er TRIMESTRE
 11. 11. ACTIVITAT 1r TRIMESTRE DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT En aquesta cacera hem treballar les diferències entre l’hivern de Catalunya i l’hivern a Romania. CACERA DEL TRESOR :L’HIVERN QUÈ ÉS EL QUE MÉS T’AGRADAT? PER QUÈ? Parlar de l’hivern a Romania i recordar el fred que feia. QUÈ ÉS EL QUE T’HA COSTAT MÉS? Entendre com es treballava amb l’ordinador aquesta activitat.
 12. 12. 2on TRIMESTRE
 13. 13. ACTIVITAT 2n TRIMESTRE DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT Imatges del món. Hem fet la ruta dels països dels nois i noies del aula d’acollida:Marroc i Romania. IMATGES DEL MÓN QUÈ ÉS EL QUE MÉS T’AGRADAT? PER QUÈ? Buscar les fotografies del meu país com el castell del conte Dràcula . QUÈ ÉS EL QUE T’HA COSTAT MÉS? No m’ha costat res. Va ser molt fàcil.
 14. 14. 3r TRIMESTRE LA PRIMAVERA
 15. 15. ACTIVITAT 3r TRIMESTRE DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT Hem buscat noms d’animals, flors, insectes, ocells de Catalunya a la primavera CACERA DEL TRESOR: LA PRIMAVERA QUÈ ÉS EL QUE MÉS T’AGRADAT? PER QUÈ? M’ha agradat veure el vídeo dels animals, plantes, flors, insectes a la primavera a Collserola. QUÈ ÉS EL QUE T’HA COSTAT MÉS? Aprendre els noms dels ocells i escoltar com canten, el so que fan.
 16. 16. CONCLUSIÓ Aquest curs ha estat un repte per a mi. És el primer any a Catalunya. M’ha agradat molt l’aula d’acollida!!! Els professors de l’aula d’acollida m’han ensenyat moltes coses a l’ ordinador.
 17. 17. FOTOGRAFIA SIGNIFICATIVA LAILA KARROUCH A L’AULA D’ACOLLIDA. Autora del llibre “De Nador a Vic”
 18. 18. AUTORETRAT FINAL Em dic Stefan tinc 14 anys. Aquest curs que he fet a Catalunya ha estat per mi molt diferent, als anteriors anys. Al principi de curs no sabia res, però he après moltes coses. Els professors m’han ajudat molt i jo també m’he esforçat molt. El final de curs a Romania fèiem una festa que consistia en fer un menjar entre tots els alumnes de la classe. Les notes les donava el tutor la última setmana de juny. Aquí també ens donaran les notes a finals del mes de juny.
 19. 19. VALORACIÓ FINAL DE CURS La meva autoavaluació final de l’aula d’acollida és un 7’5 Perquè penso que he après molt i que abans no sabia res de català. La llengua castellana l’he après pel carrer i amb els meus amics.
 20. 20. ANNEX Construïm entre tots el mural de la primavera
 21. 21. I aquest és el meu portafoli de l’aula d’acollida de l’IES Olorda. STEFAN FRATILA Sant Feliu de LLobregat Curs: 2008-2009

×