Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

El Secret de la papallona

2,079 views

Published on

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

El Secret de la papallona

  1. 1. EL SECRET DE LA PAPALLONA Núria Alart (2010) Adaptació: Rosy Ocampo
  2. 2. Un dia, una petita obertura va aparèixer en un capoll. Un home es va asseure i va observar la papallona que volia sortir del capoll. La papallona s’esforçava per fer que el seu cos passés per un petit forat.
  3. 3. Semblava que no progressava. No aconseguia fer gran el forat i no podia sortir
  4. 4. Llavors l’home va decidir ajudar a la papallona. Va agafar unes tisores i va obrir el capoll. La papallona va poder sortir fàcilment. Però el seu petit cos estava marcit i tenia les ales arrugades.
  5. 5. L’home va seguir observant-la perquè esperava que en qualsevol moment, les seves ales s’obrisin i s’estiraren per ser capaces de soportar el seu cos i començar a volar.
  6. 6. Però la papallona no va poder volar. Va passar la resta de la seva vida arrosegant-se amb el seu cos marcit i amb les ales encongides. No va ser capaç de volar mai!
  7. 7. L’home amb la seva gentilesa i la seva voluntat d’ajudar, va fer que el capoll no fes cap esforç per passar pel petit forat. La papallona necessitava fer aquest esforç perquè el seu cos segregara fluids suficients per a què arribaren a les seves ales, de tal manera que ja estaria llesta per volar i sortir del capoll.
  8. 8. L’esforç és el que necessitem per desenvolupar-nos. Si passem la vida sense trobar cap obstacle, ens estaríem limitant. “No aconseguiríem ser forts i mai podríem volar”

×