Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Rx17 Pps Presentation Bm Jasa Klasik Ent

690 views

Published on

World Wellness Network

Published in: Health & Medicine
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Rx17 Pps Presentation Bm Jasa Klasik Ent

 1. 1. Selamat Datang “ Jika Anda Fikir Kesihatan itu mahal, cubalah kesakitan“… Dato Dr. Noordin Darus
 2. 2. Sistem-Penyembuhan-Semulajadi The Self-Healing-System BERTENAGA BERAURA BERKESAN 1000 Satu Khasiat Dalam Seteguk Air Yang Pertama Seumpamanya
 3. 4. Dato’ Dr Noordin Darus bersama Datuk Seri Idris Bin Jusoh Pengerusi MARA semasa pelancaran Rx17
 4. 5. i) FIZIKAL (x7) Bio-fotonik, mineral, unsur surihan, magnet, Rx-Water, tanah liat & cakra MENGGABUNGKAN ELEMEN-ELEMEN:
 5. 6. i) FIZIKAL (x7) Bio-fotonik, mineral, unsur surihan, magnet, Rx-Water, tanah liat & cakra ii) INFORMASI (x179) Herba semulajadi, warna, kristal, esen bunga-bungaan, madu, Rx-Water, air zam-zam, enzim, hormon dan garam schuessler. MENGGABUNGKAN ELEMEN-ELEMEN:
 6. 7. 1. Rx-Water Lingzhi Teh Hijau Buah Zaitun Spirulina Ginseng Rosehip Garam Buluh Red Beet Bunga Ros Liar Selenium Vitamin A Geranium Vitamins B1-12 Warna Ungu Warna Hijau Warna Oren Geranium Anti-Toksin Madu Sarang Burung Amethyst Kesihatan dan Tenaga Ketenangan Minda Bersyukur Tujuan Hidup 179 . Kasih Sayang Kurma Rx17 adalah inovasi hasil dari ikhtisar Rx-Water & menggunakan ‘ tribid ’ dari Teknologi Getaran & Gelombang Penyembuhan Aura RxWater, Perawatan Tenaga & Perawatan Informasi dengan memilih & menfokuskan kepada 7 Remedi Fizikal, 17 kumpulan ‘Niat murni kesejahteraan & 179 Ramuan informasi nutrien & kesihatan’. RxWater telah terbukti merupakan air HIDUP yang mempunyai nilai teraputik & mempunyai kapasiti ‘memori’ yang sangat kuat. Dr. Noordin telah meletakkan 179 informasi nutrien & niat-niat spritual ( Spiritual intentions ) dengan menggunakan teknologi Hologram tanpa mengubah sifat air RxWater ini dan menamakannya Rx17. Sekiranya kita timbang berat Rx17 dengan RxWater asal, Rx17 adalah lebih berat kerana informasi2 ini. Jika diminum, ia akan dipindahkan ke tubuh kita & akan memberikan impak pada proses penyembuhan serta membangkitkan rejuvinasi S.H.S (Self healing System) sel2 tubuh kita, yang merupakan tingkatan yang tertinggi semulajadi bagi Sistem Penyembuhan Minda, Fizikal & Rohani (MiFiRo) yang merupakan anugerah dari Tuhan. Anda akan dapat rasakan proses penyembuhannya berlaku lebih cepat berbanding air asalnya iaitu Rx-Water. Anda juga akan dapat rasakan yang minda anda akan menjadi lebih tenang setelah minum dengan terapi Rx17 ini setiap hari, insyaAllah. Paling baik diminum dengan perut kosong. Jangan sekali-kali dimasak air Rx17 ini (tetapi bagus jika diletak di peti sejuk). Untuk kesihatan optimum, anda disyorkan ambil 5 botol Rx17 sehari. Ia lebih mujarab jika diambil bersama-sama Rx-Salt & Rx-Tra 179 INFORMASI ZAT
 7. 8. i) FIZIKAL (x7) Bio-fotonik, mineral, unsur surihan, magnet, Rx-Water, tanah liat & cakra ii) INFORMASI (x179) Herba semulajadi, warna, kristal, esen bunga-bungaan, madu, Rx-Water, air zam-zam, enzim, hormon dan garam schuessler. iii) ROHANIAH (x17) 17 hasrat murni Kesejahteraan, Kebahagiaan & Keharmonian. MENGGABUNGKAN ELEMEN-ELEMEN :
 8. 9. Aku Sihat Aku Ikhlas & Penyabar Aku Berani Aku Bersyukur Aku Bertanggungjawab Aku Pemaaf Aku Berdisiplin Aku Tenang & Pemaaf Aku Rajin & Bijaksana Aku Ceria & Bertenaga Aku Penyayang & Disayangi Semua Penyakit daripada Rohani yang datangnya daripada kehendak Tuhan dan juga natijah dari tingkah laku kita. Dengan RahmatNya juga terungkap jawapan dari ‘Misteri’ untuk menghasilkan air berpenawar ini. Ini adalah 17 Ilham atau niat murni Rx17 yang merangkumi hasrat-hasrat yang mampu diserapkan ke dalam sanubari kita telah dipindahkan ke Air ini dan dinamakan Rx17 17 ILHAM KESEJAHTERAAN
 9. 10. i) FIZIKAL (x7) Bio-fotonik, mineral, unsur surihan, magnet, Rx-Water, tanah liat & cakra ii) INFORMASI (x179) Herba semulajadi, warna, kristal, esen bunga-bungaan, madu, Rx-Water, air zam-zam, enzim, hormon dan garam schuessler. iii) ROHANIAH (x17) 17 hasrat murni Kesejahteraan, Kebahagiaan & Keharmonian. iv) Siaran Pengusaha, penyampai & pengguna. Cakerawala. MENGGABUNGKAN ELEMEN-ELEMEN:
 10. 11. Rx17 membantu, mengubat & Menghindar lebih 70 jenis Penyakit. Antaranya.. Kanser, Strok, Hiperaktif, Gout, Darah Tinggi, Kencing manis, SLE, Alergi, Kegemukan, Athritis, Sakit Sendi, Ekzema, Lelah, Sakit jantung, Migrain, Gastrik, Stress, Senggugut, Sembelit, Hiper-tiroid, Sakit Ginjal, Buasir, Konjunktivitis, Resdung, Lemah Tenaga Batin, Kesukaran Hamil dan lain-lain penyakit Kronik & Akut iii) ROHANIAH (x17) 17 hasrat murni Kesejahteraan, Kebahagiaan & Keharmonian. ii) INFORMASI (x179) Herba semulajadi, warna, kristal, esen bunga-bungaan, madu, Rx-Water, air zam-zam, enzim, hormon dan garam schuessler i) FIZIKAL (x7) Bio-fotonik, mineral, unsur surihan, magnet, Rx-Water, tanah liat & cakra MENGGABUNGKAN ELEMEN-ELEMEN:
 11. 12. <ul><li>1. Minum Sebelum Gosok Gigi </li></ul><ul><li>(air liur basi dalaman) 0.5liter Rx17 + Rx-Tra </li></ul><ul><li>2. Garam Rx-Salt (secalit jari manis) + 0.5liter Rx17 </li></ul><ul><li>3. Garam Rx-Salt (secalit jari manis) + 0.5liter Rx17 </li></ul><ul><li>4. Garam Rx-Salt (secalit jari manis) + 0.5liter Rx17 </li></ul><ul><li>5. Garam Rx-Salt (secalit jari manis) + 0.5liter Rx17 & Rx-Tra </li></ul>Cara Minum Jumlah air Terapi Rx-Water sehari = 2.0 – 2.5 liter
 12. 13. Pak Gunawan, Jakarta, 54 tahun. Frozen shoulder Setelah terjatuh semasa bersenam, bahu kanan saya mengalami kecederaan sehingga saya tidak boleh angkat tangan. Bermacam-macam terapi telah saya cuba tetapi ia masih tidak pulih, sehingga doktor mengesyorkan pembedahan. Mujurlah saya berjumpa Dr. Noordin dan beliau mengubati saya melalui terapi Rx17 . Dalam masa beberapa hari sahaja, saya dapat mengangkat tangan saya dan kini, saya telah normal semula. Selamat tinggal kepada pembedahan! Alhamdulillah Rx17 benar-benar telah memberikan kesan yang menakjubkan masalah saya ini serta kesihatan saya secara umumnya.
 13. 14. Testimonies from RX-WATER Therapy
 14. 15. Another Testimonies From Rx-Water Therapy
 15. 16. Riwayat Rx-Water Bermulanya disini….. Hospital Universiti, April 2001
 16. 17. Dr. Noordin’s success has been covered in Television & Mass Media
 17. 20. PAMERAN HALAL TEMPATAN BERMUTU TINGGI, BRUNEI

×