Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cants Dijous Sant

838 views

Published on

Published in: Travel
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Cants Dijous Sant

 1. 1. Quan vagis per la gran ciutat, voltat de silencis, crits, escolta bé, em pots trobar. Jo sóc amb tu. Vivint el teu temps de basarda, cercat de voreres, llums, fes en tu un lloc, fes-me present. Jo seré aquí.
 2. 2. JO SERÉ EL DÉU SEMPRE FIDEL, SEMPRE PROPER DELS MÉS HUMILS, FES-TE COM ELLS SI EM VOLS TROBAR: SERÉ AMB TU. JO SERÉ EL DÉU EN LA CIUTAT, DISSIMULAT ENTRE ELS CARRERS. CERCA'M ON VISQUIS; HI SERÉ: SERÉ AMB TU. SERÉ AMB TU.
 3. 3. Els ulls ben oberts a la vida que cerca voreres, cors. Ralenta el pas, sent la remor. Jo sóc amb tu. Atent a la tasca del dia, perdut en rutines i erms, no ho perdis tot; no et perdis tu. Jo seré aquí.
 4. 4. Shemah Israel adonai elohenu, adonai ehad. Escolta Israel, el Senyor és el nostre Déu, Un és el Senyor.
 5. 5. Ubi caritas et amor, ubi caritas Deus ibi est.
 6. 6. Les forces es refan entorn la taula, Es poden refer silencis sens sentit. Es pot retrobar la paraula, Entorn la taula, entorn el pa, Entorn el Crist.
 7. 7. Calen taules i plats sense horaris, Taules amples, seients abundants. Calen plats de senzilla confiança Plats de fang del qual tots estem fets Hem d’asseure’ns a taula sens pressa per gaudir del mirar del germà. Que la taula tots ens assereni, un descans per tornar a començar.
 8. 8. Les forces es refan entorn la taula, Es poden refer silencis sens sentit. Es pot retrobar la paraula, Entorn la taula, entorn el pa, Entorn el Crist.
 9. 9. Sant, sant, sant és el Senyor, Déu de l’Univers, El cel i la terra, són plens de la vostra glòria, Hossanna dalt del cel. Beneït el qui ve en nom del Senyor, Hossanna a dalt del cel. (2)
 10. 10. Pau a la terra, pau a les altures. Que el goig per sempre, regni, a dins del nostre cor (2)
 11. 11. Dóna pau, per sempre, dóna pau. Basteix-la dins, a fons del cor, i amb el teu gest afirmaràs, que estimes la pau. Que la pau que visquis sigui un do. És el millor signe d’amor que avui ens pot oferir a tots, un signe de pau.
 12. 12. Pau a la terra, pau a les altures. Que el goig per sempre, regni, a dins del nostre cor (2)
 13. 13. anem a trobar els germans: “Realment és Ell, Déu l’ha ressuscitat!” Aplegats en el seu Nom tornarem a caminar fins que torni ple de glòria i majestat!
 14. 14. Pels camins d’aquesta vida, sense veure-ho del tot clar, amb el pas feixuc i força capficats. Has sortit al nostre encontre, t’has posat a caminar. I per la nostra conversa has preguntat.
 15. 15. Ens expliques l’Escriptura com ningú no ha fet mai. I et reveles en el gest de partir el pa. Queda’t amb nosaltres que el dia ja comença a declinar! Queda’t amb nosaltres qui camina amb tu Jesús, mai no es perdrà!
 16. 16. Quan arriba l’hora baixa tu fas com el que se’n va, però nosaltres t’insistim entusiasmats. Has entrat a casa nostra, t’has deixat acomodar i et mirem als ulls amb el cor abrusat
 17. 17. Ens expliques l’Escriptura com ningú no ha fet mai. I et reveles en el gest de partir el pa. Queda’t amb nosaltres que el dia ja comença a declinar! Queda’t amb nosaltres qui camina amb tu Jesús, mai no es perdrà!
 18. 18. Aixequem-nos de la taula, anem a trobar els germans: “Realment és Ell, Déu l’ha ressuscitat!” Aplegats en el seu Nom tornarem a caminar fins que torni ple de glòria i majestat!
 19. 19. Ens expliques l’Escriptura com ningú no ha fet mai. I et reveles en el gest de partir el pa. Queda’t amb nosaltres que el dia ja comença a declinar! Queda’t amb nosaltres qui camina amb tu Jesús, mai no es perdrà!
 20. 20. anem a trobar els germans: “Realment és Ell, Déu l’ha ressuscitat!” Aplegats en el seu Nom tornarem a caminar fins que torni ple de glòria i majestat!
 21. 21. Resteu aquí, i vetlleu amb mi, Vetlleu i pregueu (2)
 22. 22. anem a trobar els germans: “Realment és Ell, Déu l’ha ressuscitat!” Aplegats en el seu Nom tornarem a caminar fins que torni ple de glòria i majestat!

×