Bradley associates ogen op de nieuwe facebook functie

343 views

Published on

Geen behoefte om benieuwd te zijn als uw familie zag dat herinnering over diner of als collega’s zag je geüpload een PowerPoint zoals Facebook groepen zal binnenkort weer een telling en een lijst met namen die zag dat elk bericht. De functie is de uitrol van Engels-talige groepen vanaf nu. Facebook besteedt veel tijd bestrijding van spam en scam hawking “profiel spy apps”, die zogenaamd zou laten u zien die uw profiel heeft bekeken. Herhaaldelijk wordt gezegd dat geen app kan dit doen, en het is zeer onwaarschijnlijk dat ooit laten zien die keek naar foto’s. Mensen misschien wel veel meer angstig om te bladeren foto’s, met name van romantisch belangen, als ze wisten dat andere mensen kon zien hun activiteit. Deze “leesbevestigingen” is een functie van Facebook onlangs toegevoegd aan berichten en chatten, en dat is historisch gevonden in sommige privé e-mail en SMS-diensten. Brengen ze naar meer publieke sociale feeds is een moedige stap. Zij zullen zeker vereenvoudigen coördinatie in groepen en de noodzaak van “zag je dat?” berichten verwijderen. Maar zal lezen ontvangsten komen naar de Nieuws-feed? Sommige gebruikers zouden kunnen vinden die heel griezelig. Ten eerste, hier is hoe ze werken in groepen. Wanneer iemand een update publiceert zodra ten minste een persoon het ziet worden een vinkje en een telling van het totale aantal vertoningen weergegeven. Elke gebruiker, lid van de groep of admin met toestemming om de post te zien kan vervolgens zweven op de telling te zien een drop-down lijst van de namen van iedereen die heeft gezien de post. U kunt deze graven en lijsten van web of mobiele zien. Facebook ziet “Gezien door iedereen” in dat geval zodat je weet als je hebt bereikt met uw hele ploeg. Wanneer gevraagd als leesbevestigingen hun weg naar de nieuws maken zou-feed, zei Facebook dat het “niet ging om te bespreken wat we kunnen (of misschien niet) in de toekomst doen.” Volgens een enquête van Bradley Associates zeggen sommige mensen dat zulks vrij nuttig wezenstrek voor groepen zit. Door te verwijzen naar leest vs houdt, krijgt u een beter gevoel van wat inhoud met uw groep resoneert. Het houdt iedereen op dezelfde pagina, en zal worden vooral handig voor groepen ontworpen om meetups regelen of verspreiden van kritische informatie. In het nieuws-feed, echter kon maken boeken lijken meer als een gesprek waar er signalen om te vertellen als iemand luistert, in plaats van gevoel zoals u praten in een zwart gat. Zelfs als mensen niet eens / zoals, zou je weten hadden ze gehoord u. Het zou ook gebruikers tonen dat zij een Gemeenschap ter ondersteuning van hen wanneer zij minder “Likable” updates over persoonlijke ontbering posten hebben. Aan de andere kant, Nieuws-feed leesbevestigingen publiceren het gevoel dat een wedstrijd kon maken, waar hebben meer vrienden en meer indrukken betekent je bent beter dan meer particuliere mensen.

Published in: Technology
1 Comment
1 Like
Statistics
Notes
 • I just wanted to develop a simple word so as to say thanks to you for those lovely posts you are giving on this site. My long internet investigation has at the end of the day been compensated with useful information to exchange with my great friends. I would assume that most of us readers are very lucky to live in a superb site with so many outstanding individuals with helpful guidelines. I feel somewhat happy to have used your entire webpages and look forward to so many more fabulous moments reading here. Thank you again for everything.
     Reply 
  Are you sure you want to  Yes  No
  Your message goes here
No Downloads
Views
Total views
343
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
1
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bradley associates ogen op de nieuwe facebook functie

 1. 1. Bradley Associates ogen op de nieuwe Facebook-functie Geen behoefte om benieuwd te zijn als uw familie zag dat herinnering over diner of als collega’s zag je geüpload een PowerPoint zoals Facebook groepen zal binnenkort weer een telling en een lijst met namen die zag dat elk bericht. De functie is de uitrol van Engels-talige groepen vanaf nu.
 2. 2. Facebook besteedt veel tijd bestrijding van spam enscam hawking “profiel spy apps”, die zogenaamd zoulaten u zien die uw profiel heeft bekeken.Herhaaldelijk wordt gezegd dat geen app kan dit doen,en het is zeer onwaarschijnlijk dat ooit laten zien diekeek naar foto’s. Mensen misschien wel veel meerangstig om te bladeren foto’s, met name vanromantisch belangen, als ze wisten dat andere mensenkon zien hun activiteit. Deze “leesbevestigingen” is eenfunctie van Facebook onlangs toegevoegd aanberichten en chatten, en dat is historisch gevonden insommige privé e-mail en SMS-diensten. Brengen zenaar meer publieke sociale feeds is een moedige stap.Zij zullen zeker vereenvoudigen coördinatie in groepenen de noodzaak van “zag je dat?” berichtenverwijderen.
 3. 3. Maar zal lezen ontvangsten komen naar de Nieuws-feed? Sommige gebruikers zouden kunnen vinden dieheel griezelig. Ten eerste, hier is hoe ze werken ingroepen. Wanneer iemand een update publiceertzodra ten minste een persoon het ziet worden eenvinkje en een telling van het totale aantal vertoningenweergegeven. Elke gebruiker, lid van de groep of adminmet toestemming om de post te zien kan vervolgenszweven op de telling te zien een drop-down lijst van denamen van iedereen die heeft gezien de post. U kuntdeze graven en lijsten van web of mobiele zien.Facebook ziet “Gezien door iedereen” in dat gevalzodat je weet als je hebt bereikt met uw hele ploeg.
 4. 4. Wanneer gevraagd als leesbevestigingen hun weg naar denieuws maken zou-feed, zei Facebook dat het “niet ging omte bespreken wat we kunnen (of misschien niet) in detoekomst doen.” Volgens een enquête van Bradley Associateszeggen sommige mensen dat zulks vrij nuttig wezenstrekvoor groepen zit. Door te verwijzen naar leest vs houdt, krijgtu een beter gevoel van wat inhoud met uw groep resoneert.Het houdt iedereen op dezelfde pagina, en zal worden vooralhandig voor groepen ontworpen om meetups regelen ofverspreiden van kritische informatie. In het nieuws-feed,echter kon maken boeken lijken meer als een gesprek waar ersignalen om te vertellen als iemand luistert, in plaats vangevoel zoals u praten in een zwart gat. Zelfs als mensen nieteens / zoals, zou je weten hadden ze gehoord u. Het zou ookgebruikers tonen dat zij een Gemeenschap ter ondersteuningvan hen wanneer zij minder “Likable” updates overpersoonlijke ontbering posten hebben.
 5. 5. Aan de andere kant, Nieuws-feed leesbevestigingenpubliceren het gevoel dat een wedstrijd konmaken, waar hebben meer vrienden en meerindrukken betekent je bent beter dan meerparticuliere mensen. Belangrijker nog, als naar deNieuws-feed gebracht, kan de functie maken mensenzelfbewust over het bezoeken van Facebook vaak. Uzou kunnen kijken neer op de vriend die ” elke een vanuw berichten leest, beoordelen ze voor “hebben geenleven”. Op zijn beurt kan dat diervoeders lezingafnemen doordat mensen het gevoel griezelig voorbrowsen. Dus terwijl er lijkenvoordelen, leesbevestigingen alsof ze thuis in groepenals een samenwerkingshulpmiddel, niet in de Nieuws-feed als een teken van die is het meest populair, en dierustig watching you.

×