Advertisement
Advertisement

More Related Content

Advertisement

Instruments De L Orquestra Treball Final

 1. Instruments de l’orquestra Álvaro Barrios Vela Nicolás Morillo Ruiz Alejandro Mungi Sapunar
 2. Instruments de corda fregada Violí Viola Cada instrument de corda fregada té 4 cordes i es toquen amb un arquet.
 3. Violoncel Contrabaix
 4. Aquí tenim les parts què componen un violí
 5. Guitarra Instruments de corda pinçada Bandúrria Els instruments de corda pinçada es toquen amb pua.
 6. Arpa
 7. Mandolina Llaüt
 8. Instruments de corda percudida Piano Clavicordi Cada tecla esta lligada amb un matillet, que fa que cada vegada que la premis, que el martillet s’activi y doni un cop a la corda perque vibri.
 9. Instruments de l’orquestra Instruments de vent-fusta
 10. FAGOT Aquí tenim un fagot, assenyalat cada part de l’ instrument per el seu nom. Si cliquem a sobre de l’imatge veurem un video en el qual hi ha un home tocant una simfonia acompanyat d’un pianista.
 11. OBOÉ A l’imatge podem observar un oboé. Com es pot comprovar, té totes les parts de l’instrument amb el seu nom. Si cliquem a sobre de l’ imatge veurem a un senyor en una orquestra tocant un fragment amb l’ oboé.
 12. CLARINET En aquesta imatge podem apreciar un clarinet i les seves parts indicades pel seu nom. Si cliquem sobre l’ imatge podem veure a un senyor en una orquestra tocant un fragment amb el seu clarinet.
 13. SAXÒFON Podem observar un saxòfon i veure les diferents parts de l’ instrument. Si cliquem sobre l’ imatge comprovarem a Kenny Garret fent un solo amb un saxòfon.
 14. FLAUTA TRAVESSERA Podem observar una flauta i les seves diferents parts anomenades pel seu nom. Si cliquem a osbre l’imatge podem veure un senyor tocant un fragment amb la seva flauta.
 15. Instruments de vent-metall
 16. La trompeta A sobre tenim una imatge d’una trompeta, amb les seves parts indicades amb el seu nom corresponent. A l’esquerra tenim els pistons, que serveixen per canviar de nota, fent que l’aire faci més o menys recorregut.
 17. Trompa La trompa és un instrument el qual té un so clar. Si cliquem l’ imatge observarem un senyor tocant un fragment amb la seva trompa.
 18. El trombó de vares es toca amb el moviment de allargar o acurtar la vara. Si cliquem sobre l’ imatge veurem a un senyor acompanyat d’ un piano tocant amb el seu trombó de vares. El trombó de vares
 19. PeRcUsIó
 20. EstaN SePaRaTs En 2 GrUpS PeRcUssIó DeTeRmInAdA pErCuSsiÓ InDEtErMiNaDa
 21. tAmBé Es SePaReN eN 4 GruPs MéS PeTiTs Instruments de membrana Els instruments de lamines Idòfons de metall Idòfons de fusta
 22. InStRuMeNtS dE mEmBrAnA Els bongos El bombo La pandereta La caixa La timbala
 23. CoM ToCaR-lOs : Timbala Bombo
 24. Els Bongos La pandereta La caixa
 25. InStRuMeNtS dE lÀMiNeS La celesta La marimba El carillo El vibràfon El Xilòfon
 26. Com ToCaR-lOs El vibràfon El Xilófon
 27. La marimba El carilló
 28. IdIòfoNs De MeTaLl Els plats El gong El triangle Els cascabells Les campanes tubulars
 29. IdIòFoNs De FuStA Castanyoles Claus Maraques Caixa Xinesa La carraca El Temple Block Güiro Fuet
Advertisement