Advertisement
Advertisement

More Related Content

Similar to Musguide, la gran col·lecció d'exposicions i rutes culturals que no pot faltar als nostres dispositius.(17)

Recently uploaded(20)

Advertisement

Musguide, la gran col·lecció d'exposicions i rutes culturals que no pot faltar als nostres dispositius.

  1. L’app que no pot faltar als nostres mòbils It’s time for Museuming
  2. Què és Musguide? La plataforma d’art del futur
  3. Què és Musguide? La plataforma d’art del present
  4. Obre’t i connecta’t a tot el món de l’art Aprofita l’ocasió d’utilitzar i pertànyer a una plataforma innovadora que connecta usuaris, centres, artistes i especialistes de tot el món, 24 hores al dia, 365 dies a l’any
  5. Una nova referència al món de l’art i la cultura Neix una nova manera de difondre i gaudir de l’art i la cultura, i millorar l’experiència de la visita museística. Trencant barreres espaials i temporals, posa al teu abast un extens i complet ventall d’exposicions i rutes. L’art i la cultura, sempre amb tu, siguis on siguis.
  6. Com funciona Musguide? 1. Descarrega’t l’app gratuïta, o entra al portal, i enregistra’t. 2. Des de dintre de l’aplicació, tens al teu abast un ampli ventall de rutes i exposicions on pots triar les del teu interès. 3. Un cop adquirides, ja formen part de la teva col·lecció, i pots veure-les quan, on i les vegades que vulguis.
  7. Avantatges pels visitants  Gaudir d’una experiència més completa i enriquidora de la visita gràcies a l’ampliació de continguts (vídeo, so, realitat augmentada…).  Poder preparar la visita amb antelació, i descarregar-la localment per evitar possibles problemes de connexió wifi o de falta de dades (a l’estranger).  Poder reviure els continguts propis quan, on i les vegades que es vulgui.  Poder accedir a exposicions i rutes de forma remota quan no és possible l’accés presencial (per limitacions geogràfiques).
  8. L’app cultural per gaudir de l’art quan i on vulguis www.musguide.net
Advertisement