Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Inserir objectes al blog

1,727 views

Published on

Published in: Technology, Business
 • Be the first to comment

Inserir objectes al blog

 1. 1. INSERIR OBJECTES AL NOSTRE BLOG TERESA TORNÉ
 2. 2. Totes les aplicacions web 2.0 ens donen l’opció de poder copiar un trosset de codi font, anomenat <<embed>>, per després enganxar-lo a les nostres entrades. Veurem, ara, on localitzem l’embed a les diferents aplicacions que hem fet servir i com l’enganxem després al nostre blog.
 3. 3. A Slideshare , anem a My Slideshare i cliquem damunt la presentació que volem inserir:
 4. 4. En obrir-se veiem que al costat ens dóna diverses opcions. Seleccionem la primera i la copiem amb el botó dret:
 5. 5. A Picasa , cliquem damunt de l'àlbum que volem mostrar i, en obrir-se, veurem com a l’esquerra també podem triar...
 6. 6. Si volem incrustar un vídeo de YouTube , primer l’obrim i veurem com a la seva dreta podem seleccionar i copiar el seu embed:
 7. 7. Passa el mateix amb els arxius de so. Amb el Razz , quan arribeu al final del procés on trieu el disseny del reproductor també us donen el codi per copiar:
 8. 8. En el Bubbleshare , en editar una presentació, a l’esquerra trobem l’opció “Blog Album”:
 9. 9. ...i en clicar al damunt, a part de definir la mida i la forma que volem que tingui, també podem copiar el seu codi:
 10. 10. Doncs bé, quan tenim un d’aquest codis copiats, anem a la finestra on estem redactant l’entrada i seleccionem la pestanya “edición de HTML”, fem clic en el lloc del text on volem que surti la aplicació i, amb el botó dret, enganxem. Podeu veure com quedarà si feu clic a “vista previa” i, si us agrada, publicar-la o tornar-la a editar per fer modificacions.

×