Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Biografia superman

Loading in …3
×

Check these out next

1 of 6
1 of 6

More Related Content

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Biografia superman

  1. 1. BIOGRAFIA DE SUPERMAN Superman va néixer l’any 1933 al planeta Krypton. El seu nom kryptonià és Kal-El i el seu nom terrestre és Clark Kent. És un superheroi. La seva aparença és molt característica: un traje blau i vermell, amb una capa i un escut de “S” estilitzat al pit. L’escut s’ha convertit en un símbol del personatge. El seu pare era el científic Jor-El, i la seva mare era Lara Lor-Van. L’any 1934 el van enviar a la terra en una nau espacial. Ho van fer moments abans de la destrucció del seu planeta. Els pares havien preparat un programa perquè durant el trajecte en Superman pogués aprendre moltes coses sobre la Terra i els seus habitants. Volien que fos un noi molt intel·ligent i preparat.
  2. 2. Va arribar a la Terra al cap de quatre anys. Va ser descobert i adoptat per Jonathan Kent i Martha Kent, una parella de grangers de Smallville, Kansas. El Jonathan i la Martha el van criar amb el nom de Clark Kent i li van inculcar un estricte codi moral. El jove Kent va començar a mostrar habilitats superhumanes, les mateixes que més endavant, quan va ser adult, va decidir utilitzar per ajudar la humanitat.
  3. 3. Quan tenia cinc anys, va salvar el seu pare de morir aixafat pel camió. Quan tenia 14 anys va començar a anar a l’Institut d’Smalville, fins als 18 anys. Quan tenia 16 anys va fer una juguesca, i va córrer més ràpid que el tren.
  4. 4. En Clark era un jove tímid, fort, valent i molt ràpid. Quan va acabar l’institut, es va matricular a la Universitat de Periodisme. Es va graduar l’any 1956. En Clark era periodista i va començar a treballar de reporter al diari Daily Planet de Metrópolis. Allà treballa amb la reportera Lois Lane, de la qual es va enamorar.
  5. 5. El 17 de setembre de 1957 el Clark Kent es va canviar per primera vegada en una porta giratòria. El 24 de març de 1960 va reparar un vaixell que s’havia foradat i havia vessat tot el petroli al mar.
  6. 6. El 12 d’abril de 1961 el Superman va salvar la Lois Lane quan estava caient des de l’últim pis d’un gratacels. La noia havia tingut un accident amb un helicòpter. El 25 de juliol de 1963, en Superman va salvar la vida d’un nen que va caure a les Catarates del Niàgara, a Canadà. I així va continuar fent bones accions per ajudar la humanitat. Bibliografia: https://es.wikipedia.org/wiki/Superman https://es.wikipedia.org/wiki/Superman:_la_pel%C3%ADcula Adaptació i recull fets per Montse Talavera

×