Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

MKT@Online_grup1

248 views

Published on

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

MKT@Online_grup1

 1. 1. Factos d’èxit de la venda online Salva Arco Frías Patricia Bono Ferrera Neus Podlewski Garriga Pedro Ramírez González Iniciació Competències TIC (Aula 2) Universitat Oberta de Catalunya Curs 2012/2013 . 1r semestre
 2. 2. Qui som?MKT@Online som un grup destudiants, moguts per lesmateixes inquietuds, aptituds i amb ganes de saber més.Teniem un objectiu comú: investigar i aprendre sobre el mónde la venda electrònica.Degut a les diferències de les professions que exercim,adquirim una gran diversitat de coneixements i ganesdaprendre, i això fa de nosaltres un grup de personesdisposades a col·laborar en qualsevol moment i amb unagran capacitat daprenentatge.Aquest power point, és un recull d’informacions per acostar-vos al món del comerç electrònic. Esperem que us agradi.
 3. 3. Què és el e-commerce?El COMERÇ ELECTRÒNIC oVENDA ONLINE(tambéconegut com a E- COMMERCEde langlès ElectronicCommerce) és una transacciócomercial en què les partsinvolucrades interactuen demanera electrònica en lloc defer-ho de la manera tradicionalamb intercanvis físics a travésdel tracte físic directe.
 4. 4. 10 claus de l’èxit del comerç electrònic 1. DEFINIR LA ESTRATÈGIA, 6. ELECCIÓ DELS TIPUS PLANIFICAR I TINDRE CLAR ELS DE PAGAMENT OBJECTIUS2. ELECCIÓ DEL PROVEÏDOR, 7. SUPORT EN EL LLANÇAMENT PLATAFORMA I DISSENY DEINES D E – MARKETING 3. OPERACIONS: 8. ANALITZAR I MILLORAR LOGÍSTICA, CONDICIONS DE CONTÍNUAMENT: EN CERCA DE LA COMPRA I ASPECTES LEGALS CONVERSIÓ 4. PRESENTACIÓ I 9. FIDELITZAR, AUGMENTAR LAACCESSIBILITAT: EXPRIMIR AL COMUNICACIÓ I CREAR MÀXIM ELS RECURSOS COMUNITAT 5. FOCUS AL CLIENT: 10. CONTRASTAR OBJECTIUS I PRESENTACIÓ DELS PRODUCTES, REVISAR-LOS PREUS, OFERTES, ETC.
 5. 5. Com és el usuari comprador? He cursat estudis secundarisTinc 35 i 49 anys Treballo a jornada completa Visc a ciutats De clase de més de social mitjana- 100 mil alta habitants
 6. 6. Màrqueting 2.0 Principals característiques Es desenvolupa a Internet. Té una notable cobertura. Permet crear una excel·lent afinitat amb el client. Permet fer segmentació de mercat. És interactiu. Té gran capacitat de branding. És un canal de informació, venta i distribució. Ens permet fer un seguiment i anàlisis en temps real.
 7. 7. Mètodes d’aplicació del màrqueting 2.0 Xarxes socials E-mailingAplicacions App
 8. 8. Fidelització dels clients És igual d’important, fidelitzar clients, com fer-ne de nous
 9. 9. Avantatges i inconvenients del comerç electrònicAvantatges Inconvenients Flexibilitat d’horaris Desconfiança Globalització No tenir aparador físic Relacions no Vendre més humanitzades Tenir més clients
 10. 10. ConclusionsHo tenim clar, El Comerç Electrònic és el futur.Encara que no ens donem compte, l’ús d’Internet per comprar vaen augment, ja siguin viatges , roba, CD’s, etc.Avui en dia, tots els empresaris busquen l’èxit, i si no segueixes latendència et quedes atrapat en el present.Aquest treball ens ha ensenyat molt, tant a nivell estadístic, com anivell d’informacions trobades.Aquest treball ens ha obert els ulls, de com funciona el comerçelectrònic, esperem que per a vosaltres sigui un punt d’informació,per aprendre com ho ha sigut per nosaltres.
 11. 11. Vols conèixer més aspectes a tenir en compte per tenir èxit amb una botiga online? No ho dubtis i visita’ns! http://384799.uoc.wikispaces.net/home Participa en el debat sobre la venta online!1. Substituirà el comerç electrònic al comerç tradicional en un futur?2. Com es pot augmentar la confiança dels clients en el comerç electrònic?3. Creus que qualsevol producte es pot vendre per Internet?

×