Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
Contribution Wallonne à la consultation sur la révision de la Stratégie Europe 2020
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

La factura d’aigua

Download to read offline

Presentació en Power Point sobre la factura de l'aigua.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
 • Be the first to like this

La factura d’aigua

 1. 1. Chiara SpadaLucas AlonzoKahoula El MadaniXin ZhuMustapha Ouzaina
 2. 2. índex Explicació d’una factura de l’aigua? Cost de la factura? Gràfics de la factura de l’aigua. Parts d’una factura de l’aigua. Què és una factura de l’aigua? Introducció. Detall de la factura de l’aigua. Quotes
 3. 3. Explicació d’una factura de l’aigua En l’elaboració de la nostra factura d’aigua hem posat com exemple la quantitat d’aigua que es gasta en 0,5,10 i 15 metres cúbics: El resultat de la mitjana aritmètica és de 7’5. El resultat del recorregut és de 15. El resultat de la desviació mitjana és de 7’5.
 4. 4. Cost de la factura? El resultat de la mitjana aritmètica és de 8’85 euros. El resultat del recorregut és de 3’19 euros. El resultat de la desviació mitjana és de 5’66 euros.
 5. 5. 16 14 12 10 Axis Title 8 6 4 2 0 factura 1 factura 2 factura 3 factura 4 factures daigua factura 1 8%factura 4 42% factura 2 24% factura 3 26%
 6. 6. Parts d’una factura1. A la primera part trobem cinc apartats: Hi ha el nom de l’empresa subministradora d’aigua i el municipi abastit. Veiem la identificació de l’abonat, el número de factura i les dades d’emissió. Dades d’atenció al client, el telèfon i l’horari d’aquest. Dades del destinatari i domicili de correspondència. Dades relatives a la lectura del comptador i consum. Data de l’expedient d’aprovació de tarifa.
 7. 7. 2. A la segona part de la factura es troba: Concepte de facturació del servei d’aigua potable. Taxes municipals recaptades per compte de l’ajuntament. Tributs recaptats per compte de l’Agencia Catalana de l’aigua. Cànon de l’aigua segons consums. IVA corresponent. Total a pagar de la segona part de la factura.3. Els apartats de l’últim punt són: Dades bancàries. Gràfic de l’historial del consum.
 8. 8. Introducció Al principi d’una factura, hi ha les dades del client amb el nom, domicili, compte bancaria, tipus de tarifa que se li aplica i les lectures de l’aigua. Seguidament trobem l’atenció al públic per si hi ha algun error i/o dubte, poder trucar o adreçar-se . Al altre costat hi trobem la identificació de l’abonat, el número de factura i les dades d’emissió. També hi trobem les dades del destinatari i el domicili de correspondència . A continuació trobem les dades relatives a la lectura del comptador el consum i la data de l’expedient d’aprovació de tarifa. A un dels primers apartats de la factura d’aigua et posen el número de pòlissa, aquesta és un contracte entre l’empresa subministradora d’aigua i el client
 9. 9. Què és una factura de l’aigua? La factura és un document fet per una companyia d’aigua que ens produeix una prestació de serveis el qual s’especifiquen els serveis, les seves característiques i l’import de l’operació, en aquest cas l’aigua.
 10. 10. DETALL DE LA FACTURA En el detall de la factura hi trobem tres blocs el primer bloc es per a consums fins a 6 m3 al mes, però si et passés de la quantitat de litres permesos gastar en 6 m3 passés a formar part del segon bloc i pagues una quantitat superior. El segon bloc és per a consums compresos entre 6,01 i 12 m3 mes abonat i si et passes a formar part del tercer bloc i també pagués una quantitat superior L’últim bloc és per a consums superiors a 12 m3 mes abonat.
 11. 11. QUOTES En una factura de l’aigua hi trobem dues quotes, el ETAP i el CAG. El CAG és l’abreviació de “Carbó Actiu Granulat” i serveix per eliminar les impureses de l’aigua. L’ETAP és l’abreviació de “Estació de tractament d’aigua potable”. La factura de l’aigua s’aprecia en dos tipus d’IVA: -IVA reduïda del 10%, que s’aplica sobre els consums i quotes. -IVA general 21% que s’aplica sobre el comptador.
 12. 12. FIMoltes gràcies per lavostra atenció, esperemque us hagi agradat.

Presentació en Power Point sobre la factura de l'aigua.

Views

Total views

603

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

5

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×