Presentation till morotsgalan27jan2011

687 views

Published on

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
687
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
283
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • 3. genom att förankra, skapa engagemang och tydliggöra äg ar och ledarskapet.
 • 2. Motivationshuset arbetar med företag och verksamheter i förändring...
 • Presentation till morotsgalan27jan2011

  1. 2. Finalister 2011 Charlotta Falvin Christer Paulsson Ljubo Mrnjavac TAT Kullaflyg Rosengård Invest
  2. 3. Utvecklingen av TAT under Charlotta Falvins tid i bolaget har inneburit många svåra omställningar och utmaningar beträffande organisation och marknadsföring men genom träget arbete har nya kunder och nya applikationsområden upparbetats. Charlotta är en lugn och stadig person med fötterna på jorden. Hon har ett brinnande intresse för spännande innovationer och av att sätta samman bra team av medarbetare som matchar varandras kompetens och som kan föra projekten framåt. Att arbeta på TAT är att visa passion, ha roligt och att åstadkomma sådant som andra tror är omöjligt. Filosofin är att design och teknik skall gå hand i hand. Grattis Charlotta Falvin, vinnare av Morotspriset 2011!
  3. 4. Alla kan utföra underverk- men ingen kan göra det ensam.
  4. 5. Med Morotspriset vill vi lyfta fram den skånska ledare som bäst lyckats få sina medarbetare att prestera goda resultat genom att motivera dem att utvecklas och trivas!
  5. 7. Tidigare vinnare
  6. 8. 2002 Håkan Sigvant, Pågens Har med empati, förmåga att lyssna, delegera och fatta beslut lyckats skapa en effektiv och innovativ miljö i ett av Sveriges största och mest traditionsrika familjeföretag.
  7. 9. 2003 Bengt Adolfsson, Hilding Anders Har med affärsmässighet och decen-traliserad strategi konsekvent byggt upp Europas ledande sängtillverkare. Nyckeln till framgång har varit hans tydlighet, sociala kompetens och respekt för andras kunskap och kultur.
  8. 10. 2004 Inger Nilsson, Malmö stad Har med stolthet, beslutsamhet och visionärt tänkande uthålligt arbetat för att engagera medarbetare och ledare inom Malmö Stad i målsättningen om att skapa bättre villkor för staden och dess invånare.
  9. 11. 2005 Tom Prahl, MFF Har med tydlig och personlig ledarstil byggt upp och utvecklat skicklighet och trygghet hos många spelare och lag i väldigt olika situationer. Hans inspiration och närvaro har gjort honom till en av Sveriges mest framgångsrika tränare någonsin.
  10. 12. 2006 Anders Dahlvig, IKEA Har med sin ödmjukhet, strategiska blick och långsiktighet stimulerat IKEAs medarbetare att ytterligare utveckla ett av världens mest framgångsrika detaljhandelsföretag. Han har tagit också tagit över och positivt vårdat bolagets grundläggande värderingar och verkat för att få fler kvinnor i chefspositioner.
  11. 13. 2007 Mats Boström, Epsilon Genom sitt sätt att leda stimulerar han sina drygt 1000 medarbetare att samarbeta och hitta nya idéer och lösningar och idag är Epsilon ett av landets ledande konsultbolag inom avancerad teknik- och systemutveckling.
  12. 14. 2008 Håkan Jeppsson, BE Group Håkan är en modern ledare, som med ett kommunikativt ledarskap skapar förändrings- och arbetslust hos sina medarbetare i 10-talet länder. Med sina 45 år representerar han en ny generations företagsledare i Malmö.
  13. 15. 2009 Mats Lindoff, Sony Ericsson Mats är en av pionjärerna bakom mobiltelefonin i Sverige och har starkt bidragit till en fantastisk framgångs-saga. Han är en entusiastisk och karismatisk ledare med en global syn på kompetensförsörjning vilket är en viktig framgångsfaktor i denna snabbrörliga bransch.
  14. 16. 2010 Lars Samuelson, Professor LTH Lars har, med en aldrig sinande entusiasm och visionärt tänkande, varit med och förtydligat det okända för studenter, doktorander och etablisse-mang. Han har tillsammans med sina kollegor öppnat för helt nya tekniska möjligheter och skapat världsledande nanoforskning i Lund.

  ×