Pp

275 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
275
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
7
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Pp

 1. 2. Britt zette haar fiets op slot voor het kantoor van Will, snel keek ze in de ruit van het makelaarskantoor en zag dat er wat plukjes haar los hingen op haar voorhoofd. Opeens werd haar blik getrokken door een auto die op de parkeerplaats stond. Naast de Mini van Will stond de BMW van Fleur.
 2. 3. Ze beet op haar lip en liep naar de deur van het kantoor. Will en Fleur stonden in het midden van de kamer en leken in een verhit gesprek te zijn verwikkeld. Het hoofd van Fleur was rood en Will had een ernstige trek rond zijn mondhoek. Voorzichtig legde Britt haar hand op de deurklink en duwde die naar beneden.
 3. 4. Een belletje rinkelde en Will draaide zijn hoofd met een ruk om naar de deur. Hij toverde snel een glimlachje op zijn mond en liep naar haar toe. 'Britt, fijn dat je er bent. Ik zal je even voorstellen, dit is mijn vrouw Fleur. Fleur dit is Britt ik vertelde je net over de plannen van Britt om een B&B te openen.'
 4. 5. Fleur trok haar mondhoeken op in iets wat een glimlach moest lijken en stak haar slanke hand naar Britt uit. Britt pakte hem aan en voelde hoe de lange nagels van Fleur hard in het vel van haar hand terecht kwamen. 'Leuk je te ontmoeten.' zei Fleur terwijl ze Britt met kille ogen aankeek. 'Insgelijks.' mompelde Britt terwijl ze de hand van Fleur losliet en naar de afdrukken van nagels in haar handpalm keek.
 5. 6. 'Leuke tas.' zei Britt in een poging om aardig te zijn 'Dankje, het is Dolce and Gabbana.' zei ze. Britt glimlachte en keek even naar haar tas het enige item van Miu Miu dat ze had. 'Die van jou is ook leuk. Miu Miu de herfst collectie voor 2008. Lekker vintage.' zei ze met een ijzige glimlach. Britt zag dat ze er niks van meende en wende haar blik af.
 6. 7. 'Will, ik moet gaan... Hoe laat denk je dat je vanavond thuis bent?' vroeg Fleur terwijl ze een blonde krul om haar vinger draaide. 'Niet al te laat. Ik help Britt met haar businessplan en als dat af is kom ik meteen naar huis.' zei hij. Fleur knikte, liep naar Will toe en drukte haar lippen op die van hem. 'Tot vanavond, zal ik mijn nieuwe setje aantrekken?' fluisterde ze zacht in zijn oor, maar toch hard genoeg dat Britt het kon horen.
 7. 8. Ze zag dat Will rood werd en Fleur een waarschuwende blik toewierp toen gaf hij haar een zoen en liep ze naar de deur. 'Sorry, dat je dat moest horen.' zei hij. Britt haalde haar schouders op. 'Doe je jas uit en ga zitten. Wil je wat drinken?' vroeg hij. 'Een glas cola zou er wel ingaan.' mompelde Britt terwijl ze op een stoel tegenover zijn bureau ging zitten.
 8. 9. 'Dan pak ik dat even. Hoe wil je je plan eigenlijk opstellen. Een document, collage, een power point?' Will liep naar een kleine ruimte achter in de zaak en kwam met twee glazen cola terug. Hij zette ze op het bureau en ging zelf ook zitten. 'Ik weet het echt niet. Ik wil iets wat er professioneel uitziet.'
 9. 10. 'Ik snap wat je bedoelt. Heb je al een concept voor je B&B?' vroeg Will terwijl hij een slok cola nam. 'Nou, ik heb er eigenlijk nog niet zo goed over nagedacht. Mijn broer vertelde gisteren dat ze een B&B wilde beginnen en ik werd meteen enthousiast. Maar ik wil in ieder geval een gezellige bed & breakfast waar ik ook persoonlijk contact heb met de mensen.'
 10. 11. 'Daar kunnen we wel wat mee. Ik zit te denken aan een nette presentatie waarbij je je concept uitlegt. Waarin je kunt laten zien dat mensen een heerlijk verblijf krijgen in je B&B. We moeten natuurlijk ook een paar foto's van de villa laten zien en een plattegrond van wat je ervan wilt maken.'
 11. 12. Britt knikte en keek afwezig naar het gezicht van Will. 'Britt, ben je er wel helemaal bij?' vroeg hij terwijl hij in een teug zijn cola op dronk. 'Ja hoor. Misschien kunnen we beter beginnen met het maken van het plan.' zei Britt terwijl ze vermoeid over haar voorhoofd streek. 'Oké.' mompelde Will terwijl hij een programma opstartte en aan de slag ging.
 12. 13. 'Klaar!' zei Britt na anderhalf uur werk. Will knikte en keek haar lachend aan. 'Klopt, ik zet het voor je op een USB-stick dan kun je het op iedere computer openen waar je maar wilt.' op dat moment voelde Britt haar mobiel in haar zak trillen. 'Wacht even ik heb een sms.' mompelde ze. Snel haalde ze het apparaatje uit haar zak en opende het berichtje.
 13. 14. “ We gaan zo eten? Eet je nog mee?” luidde het berichtje van Tom. 'Van wie was het?' vroeg Will. 'Mijn broer over iets nutteloos.' mompelde Britt. 'Will, ik wil je eigenlijk iets vragen. Ik heb nog geen zakenpartner of architect. En ik vroeg me af of jij beide zou willen zijn.' ze beet op haar lip terwijl ze het vroeg.
 14. 15. 'Natuurlijk. Ik ben gevleid.' zei Will. 'Dat betekend natuurlijk wel dat je morgen mee moet naar de bank.' grinnikte Britt. 'Ik ga mee. Je snapt volgens mij toch helemaal niks van het programma.' grinnikte Will. Britt lachte en gaf hem een stomp tegen zijn bovenarm. 'Zeg dat niet nog een keer, ik ben een moderne vrouw en ik weet echt wel hoe een computer werkt!'
 15. 16. Will lachte. 'Just a joke.' zei hij. 'Maar nu wil ik jou iets vragen. Zou jij vanavond met mij uit eten willen?' Britt keek hem aan en glimlachte toen schuldbewust. 'Ik ben pas sinds gisteren bij mijn broer en ik heb nog niet thuis gegeten.' Will haalde zijn schouders op. 'Maakt niet uit, dan gaan we morgen wel en hopelijk hebben we dan goed nieuws.' Britt knikte. 'Ik moet eigenlijk ook gaan.' zei ze. Will knikte en stond op. 'Ik neem morgen de USB-stick mee. Hoe laat moet ik je morgen komen ophalen?' vroeg hij. 'Ik moet om twaalf uur bij het hoofdkantoor zijn. Dat is in de stad, een halfuurtje rijden... En ik wil het liefst wat eerder daar zijn dus, als je me rond elf uur op zou kunnen komen halen?'
 16. 17. 'Ik ook.' zei Britt terwijl ze haar fietssleutel uit haar broekzak opdiepte, ze stak hem in het slot en zette haar fiets toen toch nog maar even op de standaard. 'Nog sorry voor dat gedoe met Fleur, normaal is ze niet zo.' mompelde Will terwijl hij naast haar ging staan. Britt haalde haar schouders op. 'Het is al goed, ik heb niks gehoord over dat setje...' grinnikte Britt. Will glimlachte. 'Natuurlijk, dan ben ik rond elf uur bij jou. Ik weet nu waar je woont.' zei Will nog steeds met die glimlach op zijn gezicht. 'Tot morgen!' zei Britt terwijl ze haar jas pakte en naar de deur liep. Will zette zijn computer uit en liep naar haar toe. 'Ik vond het erg gezellig, zakenpartner.' zei hij lachend terwijl hij de deur voor haar openmaakte.
 17. 18. Will werd weer rood en gaf haar een speelse tik tegen haar arm. Britt lachte en sloeg in een reflex haar armen om hem heen in een omhelzing. Ze schrok er zelf nog het meeste van en liet hem meteen los. 'Sorry, dat was niet de bedoeling.' mompelde ze terwijl ze haar gezicht rood voelde worden.
 18. 19. Will glimlachte. 'Het is niet erg.' mompelde hij terwijl hij ook rood werd. 'Ik ga maar. Doei!' riep Britt terwijl ze op haar zadel ging zitten en wegreed. Ze zwaaide nog een keer en fietste toen naar huis. Toen ze haar fiets bij de voordeur op slot zette en naar de de deur toeliep, zag ze pas dat haar gezicht nog steeds knalrood was.
 19. 20. Ze legde haar handen tegen haar wangen en voelde dat ze gloeiden. 'Shit.' fluisterde ze, Tom en Nina gingen hier vast opmerkingen over maken. Ze keek nog een keer naar haar spiegelbeeld in de weerspiegeling van de ruit, constateerde dat het wel oké was en stak toen de sleutel in het slot. 'Ik ben thuis!' riep Britt terwijl ze haar jas uittrok.
 20. 21. 'Je bent net op tijd voor het eten!' riep Tom vanuit de keuken. 'Ik kom!' riep Britt terwijl ze al half in de keuken stond. Nina schepte net sla op de borden en zette ze op tafel. Britt ging zitten en keek naar het gezicht van haar broer. 'Waarom was jij bij Will Douglas vandaag?' vraagt Tom nieuwsgierig. Britt glimlachte en maakte haar mond open om te gaan vertellen.

×