Got P

340 views

Published on

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
340
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Got P

 1. 2. 'Ik wil heel graag een Bed & Breakfast beginnen, en ik zag vanmorgen toen ik met Jill aan het shoppen was dat de oude villa te koop stond. Toen heb ik een bezichtiging geregeld.' zei Jill. Tom lachte en nam een paar happen van zijn salade. 'En wat heeft dat met Will te maken?' vroeg Nina nieuwsgierig tussen twee happen door.
 2. 3. 'Nou, Jill en ik gingen in de middag even wat drinken en toen zat Will daar ook, hij vroeg of hij mee mocht naar de bezichtiging en vanzelfsprekend heb ik gezegd dat hij mee mocht. Hij heeft me opgehaald en we zijn samen naar het huis gaan kijken. En ik vond het prachtig en wil daar mijn B&B in beginnen, alleen ligt het boven de prijsklasse die ik kan betalen.'
 3. 4. 'Hoe duur is het?' vroeg Tom terwijl een slok nam van het glas wijn dat voor hem op tafel stond. 'Achthonderdduizend.' Britt beet op haar lip. 'Ik heb zelf nog driehonderdduizend euro, ik heb veel gespaard door het leven heen. En ik heb drie jaar van mijn studie met Rick samengewoond in zijn appartement waar ik maar een deel van hoefde te betalen. Ik heb dus nog vijfhonderdduizend euro nodig.'
 4. 5. 'En hoe ga je daaraan komen?' vroeg Tom. 'Will heeft me aangeboden om een deel te lenen, maar dat aanbod heb ik afgewezen. Ik heb de bank gebeld, en die willen me als gewone hypotheek niet genoeg lenen. Maar als ik morgen met een goed businessplan kom kunnen ze me misschien meer lenen. Daarom was ik Will, hij heeft me geholpen met het businessplan plan en is ook meteen mijn zakenpartner.' zei Britt.
 5. 6. Nina nam een paar happen. 'Je bent goed bezig, een geboren ondernemer.' grinnikte ze. 'Ach hou toch op. Nou in ieder geval gaan Will en ik morgen naar de bank.' zei ze lachend. Nina knikte en schepte haar bord nog eens vol. 'Britt, weet je zeker dat je niet te hard van stapel loopt. Je bent pas sinds gisteren terug, je bent net afgestudeerd... En je wilt nu al een B&B beginnen.' zei Tom terwijl hij haar met een bezorgde blik aankeek.
 6. 7. 'Tom, rustig. Ik weet zeker dat ik dit kan. Ik heb hiervoor gestudeerd, ik kan goed onder druk werken, ik ben dol op mensen om me heen. Wat wil ik nog meer?' vroeg ze zacht terwijl ze een hap van haar salade nam. 'Misschien moet je er toch nog een keer goed over nadenken, een nachtje over slapen zou geen kwaad kunnen.' zei Tom. 'Tom, lieverd. Als dit is wat Britt wil dan moet ze dat doen. Britt, ik denk dat je het geweldig zou doen, meid!' zei Nina met een grote glimlach om haar lippen. 'Dankje, Nien.' zei Britt terwijl ze het laatste beetje sla van haar bord opat. 'Het was lekker.' zei ze glimlachend.
 7. 8. 'Ik zal zo de afwas wel even doen.' mompelde Britt terwijl Tom en Nina hun borden leegaten. 'Oh nee, jij bent te gast. Jij gaat zo lekker tv kijken of iets anders wat je wilt doen, maar je hoeft niet te helpen met opruimen.' zei Tom terwijl hij de lege borden opstapelde. 'En als ik nou wil helpen?' vroeg Britt terwijl ze de stapel borden uit de handen van Tom pakte.
 8. 9. 'Als je het zo graag wilt... Ik droog trouwens wel af!' grinnikte Tom terwijl hij een theedoek van een haakje bij de keuken pakte en klaar ging staan. Britt pakte een doek uit een van de kastjes en liet warm water in de bak lopen. 'Net als vroeger.' lachte ze, terwijl ze Tom nat spetterde. Nina lachte. 'Ik ben tv kijken.' zei ze daarna en toen liep ze de keuken uit.
 9. 10. 'Die krijg je terug!' riep Tom terwijl hij een beker met water vulde en die over het hoofd van Britt gooide. 'Gadver! Hou op!!' riep Britt. 'Ik hou op als jij nu met Nina in de woonkamer tv gaat kijken.' zei Tom lachend, terwijl hij bij bak ging staan en een bord begon af te wassen. 'Dat is chantage.' riep Britt terwijl ze lachend de keuken uitliep.
 10. 11. In de woonkamer zat Nina op de bank naar de tv te kijken. 'Nu al klaar?' vroeg ze lachend. 'Tom zou niet ophouden met me natmaken als ik de keuken niet uit zou gaan.' grinnikte ze, terwijl ze naast Nina ging zitten. 'Zo is Tom.' lachte ze terwijl ze de tv uitzette. 'Britt, je weet dat Tom af en toe wat beschermend kan doen. Maar trek je daar niks van aan. Als jij een B&B wilt beginnen moet je dat zeker doen!'
 11. 12. 'Dat doe ik ook, ik ken Tom langer dan vandaag.' mompelde Britt terwijl ze haar hand door haar haar haalde. Nina knikte. 'Ik ga zo naar bed, ik wordt moe van dat kleintje en hij of zij zit er nog maar vier maanden.' grinnikte ze, terwijl ze haar handen op haar buik legde. 'Nina, hebben jullie al een huisje op het oog?' vroeg Britt.
 12. 13. 'Nog helemaal niks. We zijn eerlijk gezegd ook nog nergens naar gaan kijken. Het eerste jaar na de geboorte van het kindje kunnen we dat ook nog wel doen. En Tom wil de gemeente nog bellen of we misschien kunnen uitbouwen dan willen we helemaal niet meer weg.' zei ze lachend.
 13. 14. Tom kwam de woonkamer binnen en plofte naast Nina op de bank. 'Waar hadden jullie het over?' vroeg hij. 'Niks, vrouwendingen.' zei Nina, terwijl ze naar Britt knipoogde. Opeens voelde Britt haar mobieltje in haar zak trillen ze haalde het eruit en zag het nummer van Alice op het display verschijnen.
 14. 15. 'Deze moet ik even nemen.' mompelde ze, terwijl ze naar de gang liep. 'Britt!' hoorde ze de opgeluchte stem van Alice. 'Hoi, wat is er aan de hand?' vroeg ze. 'Ik zag je vanmiddag in de Mini van Will zitten, wat had dat te betekenen. Hebben jullie een affaire?!' vroeg Alice snel. Britt lachte. 'Natuurlijk niet! Will is mijn zakenpartner.' zei ze in de telefoon. 'Zakenpartner?' vroeg Alice.
 15. 16. 'Ja, ik ga een Bed en Breakfast beginnen en Will helpt me met de praktische dingen.' grinnikte ze. 'Jaja, ik ken jou langer dan vandaag. Hij is wel je type...' zei Alice. 'Alice! Ja, hij is mijn type! Maar hij is getrouwd!'
 16. 17. 'Een op de drie huwelijken strandt.' zei Alice met een geheimzinnige stem. 'Alice, ik heb niks met Will en ik wil ook niks met hem, hij is gelukkig getrouwd met Fleur en daar ga ik niet tussenin zitten.' zei ze. 'Je zit er al tussenin meisje, alleen weet je dat zelf nog niet.' grinnikte Alice. 'Wat ben jij een vuile trut.' mompelde Britt.
 17. 18. 'Dankje voor het compliment. Morgen weten Steven, Bo en Rosa het ook, bereid je maar voor op meer telefoontjes!' grinnikte Alice. 'Ik haat je Alice!' riep Britt, toen werd de verbinding verbroken. Britt schudde haar hoofd en keek naar de telefoon in haar hand, af en toe kon ze haar beste vrienden wel schieten, maar eigenlijk kon ze er ook wel om lachen.
 18. 19. 'Wie was dat?' vroeg Nina terwijl ze de gang inliep. 'Alice, ze vroeg of ik een affaire met Will had...' grinnikte Britt. Nina moest lachen. 'Hoe komt ze daar nou weer bij?' vroeg ze. 'Hij is mijn type en dat weten mijn vriendinnen en ze schijnen niet te snappen, dat mijn relatie met hem puur zakelijk en vriendschappelijk is.'
 19. 20. Nina knikte. 'Will is inderdaad een knappe man, al is jou broer meer mijn type. Ik ga slapen, ik weet niet wat jij doet.' vroeg ze. 'Ik ga nog heel even bij Tom zitten maar ik ga vanavond ook niet te laat slapen.' zei Britt, terwijl ze de deur van de woonkamer naar beneden drukte.
 20. 21. Ze ging naast Tom op de bank zitten en die keek haar vragend aan. 'Irritante vrienden.' mompelde ze. Hij lachte. 'Wie was het? Alice, Steven, Rosa of Bo?' vroeg hij. 'De eerste.' grinnikte ze. 'Alice, ik had het kunnen weten, wat voor spoken zag ze deze keer?' vroeg Tom. 'Een relatie tussen mij en Will.' grinnikte ze.
 21. 22. Tom lachte en samen keken ze nog een halfuurtje naar de tv. 'Ik ga naar bed.' mompelde Britt toen. Tom knikte. 'Is goed zusje, slaap lekker.' zei hij toen ze naar de deur liep. 'Dag Tommy.' grinnikte ze, en toen liep ze naar haar slaapkamer.
 22. 23. Ze trok haar pyjama aan en ging in bed liggen, heel onbewust werden haar gedachten naar Will getrokken en even later viel ze in slaap met een droom waarin ze hem kuste.

×