Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Club Asteria Tagság

348 views

Published on

www.club-asteria.info

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Club Asteria Tagság

 1. 1. Sikercsapat www.club-asteria.info club.asteria.hu@gmail.com A Club Asteria Tagság Valódi Értéke Itt van minden, amit érted, a családodért és az egész világodért tehetLehetsz te iskolai tanár, kormányzati munkás, farmer, anya, üzleti személyiségvagy vadász, mindenképp benned van a vágy, hogy a lehető legjobb legyél.Sajnos a hely, ahol élsz többféleképp is hátráltathat, többek közt akár a gazdaságilehetőségek, vallási korlátok terén vagy az oktatás hiányával. Generációk ótatörekedtek a nemzetközi kormányzati szervek, nagy pénzügyi intézmények éskiterjedt vállalatok megoldást találni a gazdasági szint javítására és a szegénységfelszámolására szerte a világon. Sok próbálkozás fulladt kudarcba, mert nem értékel az olyan egyéneket, mint te, hogy a világon elterjedő jólét megteremtésénekeszköze lehess.A Club Asteriával kiépítettünk egy tagsági szervezetet, mely elkötelezett híveaz elképzelésnek, miszerint a magánszemélyek, ha megadatik nekik alehetőség, fel tudnak nőni ahhoz a személyhez, akivé válni akarnak. Célunk,hogy inspiráljunk, reményt adjunk és motiváljunk, hogy felismerd a törekvéseidsikeréhez vezetőösvényt, az Internet, okos telefonok és tabletek is a segítségedrelehetnek. Mostanra már a világ legtávolabbi pontjain is elérhetünk. Tagsági programunk kezdetén egy olyan mozgalomba léphetünk be, mely szorgalmazza a Tanulj, Keress, Oszd meg kultúrájának elterjedését. Havi $19.95 fejében egy olyan inspiráló folyamat részese lehetsz,melyben végre azzá válhatsz, amiről mindig is álmodtál, amiről tudtad, hogy elkell érned.
 2. 2. Tagságunkkal járó szolgáltatásaink első részeként megismerkedhetsz atovábbképző anyagokkal, melyek kifejlesztésénél a pozitív mentális beállítottság, aképes vagyok rá szellem és a hit - hogy megvalósíthatod a dolgokat, amiketkorábban is akartál, de a múltban elkerültek - fontos tényező volt. Kitárjuk előtted aszükséges eszközök és információk kapuját, hogy sikeres lehess napjaink világánakmodern piacán. Ezeket a forrásokat kifejezetten neked, a Club Asteria tagjánakkészítettük a világ szellemi vezetőinek segítségével, akik osztoznak a Club Asteriaszebb jövőről alkotott elképzeléseiben. Ezen vezetők szakértő szerzők, nemzetekirányítói, oktatók és előadók szerte a világon idejüket és energiájukat a te céljaideléréséhez vezető út kikövezésébe fektetik. Az oktatás előnyei az elérhető leggyorsabb és legkényelmesebb rendszerben Amint megkezded oktatási programunkat, megteszed az első lépést a valódi anyagi és lelki siker felé.Napjaink gazdasága sok embert ejt csapdába - akik csak a túléléshez szükségesanyagiak megteremtésén fáradoznak - egy végeláthatatlan körben, ami mindigugyanott végződik. Ha ez rád is igaz, az oktatás előnyit korábban te semhasználhattad ki, komoly anyagi következmények nélkül. De a Club Asteriatagjaként az Internet, az okos telefonok és tabletek segítségével is keresetilehetőségek teremthetsz és megszüntethetjük a szegénység korszakát egyszer ’smindenkorra.Összeállított programjaink segíteni tudnak téged - bármilyen tapasztalatlan légy isaz Internet vagy az e-kereskedelem világában, vagy teljes mértékben új neked -hogy sikeres lehess. Ügyvezető programunk használatával legtapasztaltabb tagjainkIdegenvezetőként mutatják az utat minden egyes, a Club Asteriához csatlakozó,újdonsült tagunknak. Ezen ügyvezetők igazolták magukat, végigjárták az összesprogramot és személyesen tapasztalták meg a Club Asteria által felkínált előnyöketés mind azért vannak itt, hogy segítsenek elérni a benned rejlő lehetőségeket. Azügyvezetők időt áldoznak erre, mert azon kívül, hogy megfizetik őket, mégisvisszaadhatnak valamit és megoszthatják szerencséjüket másokkal is.
 3. 3. Hogyan Tehetsz Szert Jövedelemre A Két Főbb Jövedelemszerző Program, Mely Tagságodon Keresztül Elérhető: Az e- Kereskedelmi és a 12 Lépés A Sikerhez Program.Az e-kereskedelmi rendszert arra terveztük, hogy vásárolhass és/vagy eladhass rajtakeresztül, ezáltal jóváírást keresve termékek és szolgáltatások ezreinek világszertefolytatott eladásának köszönhetően. Minden megkeresett dollár hozzájárulEmberjóléti Alapítványunk támogatásához, mely segít a világ önmagán segíteniképtelen emberein.12 Lépés A Sikerhez Programunk rendszere lépésről lépésre vezet, hogymegtanuljuk kihasználni a közösségi média, az Internet marketing és számos másjövedelemszerző tevékenység előnyeit. Végigjárva az e-kereskedelmi rendszer és a12 Lépés program előnyeit tanulhatsz és jövedelmet kereshetsz. Hogyan Oszd Meg Másokkal A Szerencséd… A Családoddal És Végül A Globális Közösséggel, Melynek Szüksége Van A SegítségedreA Club Asteriával folytatott utazásod következő lépéseként már megoszthatod aszerencséd másokkal. Amint előrehaladsz, és extra jövedelmet szerzel - melypozitív változást hoz majd saját és családod életébe - ne felejts el másokon issegíteni, érezd a szegénység megszüntetésének szükségét. Emberek százmillióiélnek a világon olyan szörnyű körülmények között, melyben a napi étel felhajtása isegész napos elfoglaltságot jelent. Hiányzik az életükből néhány alapvető emberiszükséglet, mint az étel, a tiszta ivóvíz, az egészségügyi ellátás vagy az oktatás.Elektronikus levéltárcánk használatával megkeresett vagy félretettmegtakarításaidnak nyithatsz egy saját fiókot és bárhová elküldheted avilágon, a legkedvezőbb és legkényelmesebb módon. Mindemellett a tiéd lehetegy tehermentesített MasterCard kártya, mely csatlakozik az e-Wallet fiókbanfekvő megtakarításaidhoz; és elküldheted a családod bármely tagjának a világkülönböző pontjain. Pillanatok alatt továbbkölthetünk még kis összegeket isszöveges üzenet formájában, alacsony költséggel. Az e-wallet használatával egycsodálatos gazdasági eszközt nyersz, mellyel könnyen vásárolhatsz, pénzttakaríthatsz meg, és megoszthatod másokkal a szerencsédet.A Club Asteria célja a generációk óta tartó szegénység korszakának felszámolásamég a mi életünkben. Amint te is felemelkedsz, segítesz minket szükségeserőfeszítéseinkben, hogy véget érhessen a szegénység úgy, ahogy mi ismerjük.
 4. 4. A fenti eszközök, programok és kezdeményezések mindegyike egy közöserőfeszítésben egyesül, mellyel javíthatunk az életeden és minden egyes tagunkéletén, ezzel egy-időben olyan emberek életén, akik álmodni sem mertek ilyenjellegű oktatásról, főleg nem ilyen gazdasági lehetőségekről. A Club Asteria célja,hogy a te és minden más tag sikerein keresztül oly mértékben adhassunk másoknak,amelyre eddig még nem volt példa.A büszkeség, az önbecsülés és a méltóság érzésejár át, mikor megtapasztalod a pénzkereséssikerének ízét és azt, amit ezzel a pénzzeltehetsz a családodért és olyan emberekért,akikkel még csak nem is találkoztál, láthatod,mit érhetsz el a Club Asteria tapasztalatainkeresztül. Amint mindennek részese leszel, egyolyan csapat; család tagjává válhatsz, mely bátorít és támogat minden hasonlótörekvést.Nagyon nehéz változtatni magunkon külső segítség vagy követendő példa nélkül. AClub Asteriához való csatlakozásoddal valami olyan tagjává válsz, mely túlmutatrajtad és hamar felismered, ha sikeres leszel, sikered mások számára is segítségetjelent. Mindezen tapasztalathoz könnyedén hozzájuthatsz egy havi $19,95 összegbefizetésével, mely többszörösen visszatérül a feltárult lehetőségekkel és az általakereshető jövedelemmel.Mindemellett Asterio pontokban térül meg, melyet minden hónapban jóváírunk atagdíj befizetését követően. Minden befizetett $19.95 után 20 Asterio pontotkeresel, melyek kuponként felhasználhatók az amúgy is kedvező árú termékeink ésszolgáltatásaink vásárlásakor. Hisszük, hogy az élő szó növekedésünk legjobbmódja, ezért új tagok beléptetése után $9 összegű havi díjban részesülnek őketbeajánló tagjaink.Szenvedélyünk és tagsági szervezetünk létrehozásának valódi oka, hogyfelszámoljuk a szegénység korát a világon. Bevételünk nagy részét emberjólétitámogatás formájában használjuk gyermekek és szenvedő családok megsegítésére.Jövedelmünk segítségével a Club Asteria támogathatja közösségekinfrastruktúrájának fejlesztését, ivóvíz elérhetővé tételét, csatornázást, orvosilétesítményeket és a tömegközlekedést. A Club Asteria nem téveszti szem előlgyermekek étkeztetését, egészségügyi gondozását, oktatását és oltalmát.
 5. 5. Elsődleges céljaink egyike, hogy tagjaink millióinak több jövedelmet tegyünkelérhetővé, mint amennyit valaha kerestek, veled kezdve. Ami ennél isfontosabb, hogy meglásd, milyen értékkel is rendelkezik az, hogy fényesebbétesszük a jövőt, mindenki számára.Válj Taggá!Club Asteria Gold Tagság - Rendkívüli lehetőség, hogy: • TANULJ meg mindent, ami szükséges egy gazdag, sikeres élet eléréséhez, • KERESS jövedelmet e-kereskedelem, referáltak és az új Ügyvezetői Program segítségével és, ami a legfontosabb • OSZD MEG szerencséd a családoddal az eWallet szolgáltatás és a Towah hitelkártya használatával.Már az egyszerű tagság keretein belül is osztozhatsz a globális közösséggel. A ClubAsteria emberjóléti erőfeszítései a világ elmaradott területein élők közösségeit segítioktatás, élelem, földművelési eszközök és haszonállatok nyújtásával. Ez a munka aszenvedélyünk és a sikerünk mind veled és a Gold tagságoddal járó hatalmas előnyökkelkezdődik el.A Gold Tagság gyakorlatilag kifizetődő, hisz a havonta befizetett $19.95 tagdíj utánminden hónapban 20 Asterios pontot írunk jóvá. Ezeket a pontokat később kuponformájában felhasználhatod a már eleve csökkentett árú termékeink megvásárlásánál. AGold tagság valóban hihetetlen megtakarítási és kereseti lehetőségeket rejt magában.Hogyan KERESHETSZ JÖVEDELMETMinden referált után $9.00 leszel gazdagabb a havi díjból való részesedésként. Hatagjaid közül valaki Gold Tagságra vált, jóváírást kapsz a hálózatodban megvásárolttermékek után is (10% jutalék), és ha elkötelezett vagy, megosztod tudásodat éstapasztalataidat másokkal, még több jövedelemre tehetsz szert a Club Asteria HivatalosÜgyvezetőjeként 20$ extra jutalékot kapsz minden tag után akit mentorálsz.A Club Asteria Gold Tagság segítségével hozzáférést nyersz még: • e-Wallet szolgáltatás (hatékony pénzküldési szolgáltatás gyorsan, alacsony áron, bárhol a világban) • Towah tehermentesített hitelkártya • a vadonatúj Club Asteria Tablet • rengeteg termék a tagsági e-kereskedelmi weboldal kínálatából • az EMPOWER NOW e-magazinÉs sok minden más!
 6. 6. Ez a tagság valóban megváltoztathatja az életedet! Boldoggá tesz minket a tudat, hogynagy álmokat dédelgetsz, de ez sajnos nem elég. Ambíciók, idő és befektetett energia mellettvállalkozói eszközök is szükségeltetnek a sikerhez - mint weboldalak és kereskedői fiókok.Hozzáférés kell a színvonalas oktatáshoz és az egyszerű bankoláshoz. Ezeket együttvévealkottuk meg ezt a tagságot, mely magában foglal minden eszközt, melyekre szükségedlehet üzleti sikerek eléréséhez.Bármikor lemondhatsz a Gold tagságodról, de valójában elképzelni sem tudjuk, miért isakarna bárki visszalépni egy ilyen remek kereseti lehetőségtől, azok után, hogy már látta, mireképes a Club Asteria tagságával.Elhatároztuk, hogy megváltoztatjuk a világot és jobb életet kínálunkegyéneknek, családoknak, sőt egész közösségeknek, vállalkozónként továbbhaladva. Kezdjük veled! Asteria Sikercsapat www.club-asteria.info club.asteria.hu@gmail.com
 7. 7. A Gold tagsággal járó elő old előnyök őnyök havi $19.95 Egy teljesen elő előkészített e-kereskedelmi web rendszer (a saját virtuális kereskedelmikereskedelmi tered, ahol a barátaid, a családod és ismerő ismerőseid mindennapi használati eszközök között válogathatnak hatalmas kedvezmények mellett, mialatt te minden vásárlás után jóváírásban részesülsz) Club Asteria E E-Wallet - biztonságos, gyors, hatékony és kedvező árú szolgáltatás, hogy pénzt küldhess bárhova a ő világon! Első osztályú Vállalkozói Oktatás - válogatott szellemi vezető vezetők tapasztalatai, akik úttörő voltak saját iparágukban és óriási sikereket úttörők ők értek el. Hozzáférni ezekhez a nehezen elérhető anyagokhoz a Club ő Asteria tagsága nélkül elég bonyolult lenne. Általunk a sz szupersztárok megoszthatják bölcsességüket tagjainkkal. $9.00 jóváírás minden egyes Gold tag után Újabb alkalom jövedelemszerzésre: az ÚJ Ügyvezető Ügyvezetői Programunk
 8. 8. KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS a teljes oktatási részleghez, web szemináriumokhoz és tréning programokhozTeljesen automata címlista generáló és értékesítési rendszer Automatizált Üzlet menedzsment és Online Marketing Program Mikro Hitelek Hozzáférés a "Kizárólag Tagoknak" Globális Fórumhoz Asteria Sikercsapat www.club-asteria.info www.club club.asteria.hu@gmail.com
 9. 9. A CLUB ASTERIA, ALAPVETŐ PROGRAMJAI , A TAGSÁG ELŐNYEIA világon élő embereknek az önellátásra való képesség felajánlása olyan tett, amitmég életünkben véghez vihetünk. A Club Asteria inspirációt, képzést,rendszereket, programokat, termékeket és szolgáltatásokat kínál, amiből mindentag profitálhat. Ilyenek például: • Egy a magánvállalkozásokat előremozdító oktatási rendszer • E- Kereskedelmi megoldások jövedelem termelésére • Exkluzív és speciálisan árazott termékek és szolgáltatások felhasználásra és árusításra • Pénzügyi partnerünk által támogatott elektronikus levéltárca, mellyel mobiltechnológiával kezelhetőek az anyagiakA Tudás Hatalom A tudás erejével további jövedelemre tehetsz szert és jobb életre. Oktatási programunk minden, az üzleti sikerhez vagy anyagi függetlenséghez szükséges, technikára, módszerre és eljárásra koncentrál. Addig haladunk, míg minden ihlettelent nem ösztönözhetünk. Programunkat olyan egyének motiválására terveztük, akik soha nem érezték vagyvoltak tanúi a tudás fontosságának és ezalatt szórakoztatóvá és izgalmassá tesszük aztszeretteik számára. Kapcsolatot teremtünk a világ embereivel és nagy szerzők, gondolativezetők segítségével eddig elképzelhetetlen nevelési programokat kínálunk számukra. www.clubasteriaeducation.com
 10. 10. Jövedelmező Üzleti Programok Vállalkozói továbbképző programunk mellett kifejlesztettünk egy jövedelmező üzleti programot, az E- Kereskedelmi megoldásokat. A programot arra terveztük, hogy bárkinek a segítségére legyen az Internet marketing használatában a siker érdekében, akkor is ha soha nem vettek részt az üzleti életben korábban.Társultunk vagy befektettünk olyan cégekbe, melyek termékeiket és szolgáltatásaikatelérhetővé tették kizárólag tagi weboldalainkon. Ezen termékek ára egyedülálló mértékbencsökkentett, mivel a hozzájáruló cégek felismerték célunkat.Oktatóanyagaink segítségével megmutatjuk minden egyes tagunknak, hogyan használjáktermékeinket és szolgáltatásainkat és ajánlják egyéni honlapjaikon. Ellátjuk tagjainkat azelérhető legfejlettebb technikával e-mail küldő rendszer, automata válaszoló és web irodaformájában. Mindez a nagyszerű hitnek köszönhető, hogyha kezünkben vannak a megfelelőeszközök és a tudás, hogyan használjuk őket, akkor az emberek kivezethetik önmagukat anyomorból és önellátóak lehetnek végre. www.asteria-pro.comE-Wallet* Minden tagunk számára elérhetővé teszünk egy elektronikus pénztárcát, amivel anyagi javainkat tárolhatjuk, kezelhetjük és elküldhetjük bárhova a világon. Minden megkeresett dollárt, amit elektronikus kereskedelmi rendszerekkel kerestünk, feltölthetünk és kiválaszthatjuk kinek és hova szeretnénk elküldeni- anyánknak a Fülöp- szigetekre, bátyánknak Indiába, a feleségünknek Mexikóba stb., stb.Ez a rendszer az eddigi legkényelmesebb, - gyorsabb és – költségkímélőbb, ami napjainkpiacán elérhető. Tagjaink képesek minden előny kiaknázására és profitálhatnak atechnológiából és a megállapított díjszabásból.Mindezen felül van egy tehermentesített MasterCard kártya, amit bármely tagunk kiválthat.Ezt a kártyát hazaküldhetik szüleiknek, nővérüknek, fivérüknek és perceken belülújratölthetik a kártyát egy pillanat alatt egy SMS szövegével. A kártya a biztonság miattchippel és PIN-nel ellátott.* Club Asteria e-Wallet rendszert a Towah működteti www.asteria-pro.com/towah/
 11. 11. Towah videó segédlet: http://www.asteria http://www.asteria-ambassador.com:8081/training/membersarea/PaymentProcessors.htm12 LÉPÉS SIKERHEZ ŐTAGJAINK MÁRAZ ELSŐ 30 NAPON EXTRA JÖVEDELMET SZEREZHETNEK!Azzal a sok előnnyel, ami a Club Asteria tagsággal jár, nem csoda, hogy ez a világ őnnyel,leggyorsabban fejlődő tagsági hálózata. De minden forrás, eszköz, termék és szolgáltatás is ő őtud néha nyomasztó lenni. Most az INGYENES 12 Lépés a Sikerhez Videó Sorozat segí segíteligazodni és gyorsan megtanulhatod, pontosan mit is kell tenned a sikerhez és jövedelemhez tennedamire te és családod is vágytok amilyen gyorsan csak lehet és megoszthatod tudásod és lehet-jókívánságaid másokkal.Mennyit akarsz keresni?Kattints, hogy elkezdhesd a 12 lépésedet Most!http://www.asteria-pro.com/educationcenter/12Steps/ pro.com/educationcenter/12Steps/ Több hónapnyi fejlesztés után végre egy tesztelt, bizonyítottan tagjainkat se segítő eredményt elért rendszert kínálhatunk tagjaink támogatására. A saját 12 lépésedet 30 napon belül teljesítheted; így idő hagyva minden lépcső megemésztésére és használatára, időt ő ő hogy láthasd miként műműködik. Minden gondosan tervezett videó űködik. lecke "Figyelj és Csináld" gyakorlatokon keresz vezet téged, keresztül így azonnal alkalmazhatod a tanultakat üzleted fejlesztésére. Minden lépés elsajátítása egyben fel is készít a soron következőlépésre, keresztülvéve téged minden fokon lépésrő lépésre, hogy megszerezd az első Club lépésről ől őAsteriás jövedelmedet.Egy pár példa, azokról amit megtanulhatsz Ezekből az üzlet- -építőleckékből: • Ismerd meg a tagsággal járó eszközök Egészét • Alakítsd ki eszközeidet, amikre szükséged van a sikerhez • Használd a már meglévő marketinges forrásainkat és készíts sajátot • Készíts egy asztali Parancs Központot az üzletedért • Indítsd el saját Kommunikációs központodat értékesítésed fellendítéséhez • Hozd létre saját automata értékesítési kampányodat ingyen
 12. 12. • Állítsd be és kezeld mesterien a társadalmi médiát, mint a facebook, linkedin és mások • Használd a médiát érdeklődő vevők, ügyfelek és szponzo- ráltak ezreinek eléréséhez • És még sokkal-sokkal többAz INGYENES 12 Lépés a Sikerhez oktatóanyagot tényleges tagjaink tesztelték. Mindenegyes tag, aki tervszerűen végigcsinálta a programot a korábbi eredményeinél sokkaljövedelmezőbbé tette Club Asteria üzletét. Még akkor is, ha már egy ideje tag vagy, tartozolmagadnak és a családodnak és az üzletednek annyival, hogy végigcsinálod a 12 lépcsőstréning programot és elkezdd: TANULJ, KERESS, OSZD MEG. Határozd el magad és szánjpár percet a napodból a lépések használatára és meglátod, hogy pénzügyeidbe változás áll be.Fektesd le az alapokat az éveken át tartó anyagi jólétért és biztonságért.A 12 LÉPÉS A SIKERHEZ MÁR TÖBB MINT 1000 TAGNÁLBEVÁLT!MICHAEL FLORESA Club Asteria büszkén mondhatja, hogy a 12 Lépés a Sikerhez Program bármelytagjának lehetőséget ad a világon az extra jövedelem eléréséhez, bármilyenInternetes tapasztalattal rendelkezzenek is. Több, mint ezer tag csinálta végig aprogramot és az eredmények elképesztőek.EREDMÉNYEK NAPI EGY ÓRA ALATT!Nem kevesebb, mint egy óra ráfordítással, hogy megértsék a lépéseket, tagjaink újtagokat toboroztak csapatukba és a termékek és szolgáltatások értékesítésévelmegkeresik a jutalékokat.Bámulatos statisztika 63 tagról, akik végigvitték a 12 lépést. • 307 Új Tag a Club Asteria Csoportjukban • 29 Új Gold Tag • 11 Silver Tag • 35 Asteria Pro JutalékEzek a számok azt mutatják, ha bárki legalább 1 órát rászán naponta aElégedett vagyok a 12Lépés eredményeivel és a magyarázatokkal.Rengeteg Információ egyszerű, letisztult és könnyen érthető formában.
 13. 13. PUDJOClub Asteria TagKereset: $17.45 (11 Nap)
 14. 14. ELINDUL AZ ÜGYVEZETŐI PROGRAMAz Ügyvezetői Program 2012. január utolsó hetében már elindul és ez lesz az egyiklegjövedelmezőbb elérhető bevételi forrás. A program nemcsak új bevételi forrást kínál Gold tagjainknak, de gondoskodik róla, hogy új tagjaink a felkínált lehetőségek minden előnyével élhessenek. Ez a program mindenkinek a hasznára válhat, a veteránok és az először bejelentkezett új tagjaink számára egyaránt. Ahhoz, hogy valaki ügyvezetővé válhasson, aktív Gold tagként ismerniekell a tagsággal járó minden előnyt és meg kell tudnia mutatni új tagjainknak, hogyan isaknázhatja ki őket. Ismernie kell a 12 Lépés A Sikerhez Programot, az e-kereskedelmieszközöket, az oktatási oldalt, a tagsági felületet és az Újévben megjelenő tagiweboldalakat.Az Ügyvezetői Programot öt részre osztjuk, melynek kezdetén az alapvető tudást nézzük aClub Asteria szabályaival kapcsolatban, az új tagokkal folyamatosan kapcsolatban leszünk ésmegmutatjuk nekik a Tanulj, Keress, Oszd meg útját. Az ügyvezetők jelentik majd a tagsági rendszer alapjait és ők segítenek számtalan új tagunk életét megváltoztatni, akik később maguk is ügyvezetőkké válhatnak. A Tanulj, Keress, Oszd meg program ezen részében a Club Asteria segítőkész emberek erős közösségét hozhatja létre, és a Club Asteria pontosan ezért létezik.Az ügyvezetők minden tag után fizetést kapnak, akivel foglalkoznak, ezért minden résztkövetően egy sikeres vizsga után léphetnek a következő szakaszra. Amint tagjaink azutolsó vizsgát is sikeresen zárják, új tagok mellé jelöljük ki őket, akiket segíthetnek éstaníthatnak tagságuk első hónapjában.Az oktatott tagjaink a tanulás különböző fázisaiban kiértékelik a melléjük rendelt ügyvezetőtevékenységét, ami alapján, ha az ügyvezető jól végezte a munkáját, jövedelemmel és továbbitagokkal fog gazdagodni.
 15. 15. Hála a Club Asteria Tabletek megjelenésének, az új tagi weboldalaknak, a továbbfejlesztett 12Lépés A Sikerhez és Az Ügyvezetői Programnak, 2012 lesz az az év, melyre tagjaink úgyemlékezhetnek majd, mint az év, melyben megváltozott az életük.Vágj bele Az Ügyvezetői Programba a 12 Lépés A Sikerhez program teljesítésével.Januárban már hivatalosan is elindul az ügyvezető képzés és te sem szeretnél egy hónapotvárni, hogy jelentkezhess. www.asteria-ambassador.comCLUB ASTERIA TAGI ERŐFORRÁSOKKÖNNYEN ÉRTELMEZHETŐTRÉNING VIDEÓKA Club Asteria egyik fő célja olyan előnyök biztosítása tagjainak, amikmegváltoztathatják saját és környezetükben élők életét. Ezenfelül az egyiklegkiválóbb előny tagjainknak, hogy lehetőségük van tanulni, ezáltal"képzett, céltudatos taggá" válhatnak, a saját sikerükért dolgozhatnak éssegíthetnek másokon. Extra jövedelem keresésétől, az oktatáson át, azinternetes kereskedelmi megoldásokig folytonosan új és hasznoserőforrásokat fejlesztünk.Tagjainknak nyújtott programjainkon keresztül ültetjük mottónkat-TANULJ, KERESS, OSZD MEG- át a gyakorlatba. A következő videókkifejezetten azt a célt szolgálják, hogy megértsd és kezelhesd a ClubAsteria által nyújtott eszközöket. A videók végignézésével egy lépésselközelebb kerülsz végső céljaid eléréséhez. www.screencast.com/users/ClubAsteriaTraining www.screencast.com/t/O6Fr9FEK6v
 16. 16. Club Asteria havonta megjelenő E-Magazinja A Club Asteria Hivatalos Magazinja Tudjuk, hogy élvezni fogod és minden része nagyon EMPOWER NOW JANUÁR 2012 Tanulj, Keress, Oszd meg kielégítő lesz számodra. Megadjuk neked a lehetőséget, mint értékes tagunknak, hogy segítsünk neked elérni a fényesebb jövőt, információt, oktatást és eszközöket biztosítunk neked, hogy kihozhasd magadból a legjobbat. Használd az interaktív jellemzőket és kattints,hogy tovább adhasdAzok az emberek, akikönmagukat a körülményekáldozatainak vélik, mindaddig LEGYEN 2012 A mindenkinek akit ismersz. Beszélj a Club Asteriáról!áldozatok is maradnak, amígnem találnak nagyobb célt azéletüknek.Stedma n Grah am LEGJOBB ÉVED! Kaptál egy új eszközt! Keresd a magazinunkat minden Hatékony Időbeosztás Szerezz Jövedelmet MOST! hónapban és használd arra, hogy lendületet nyerjen az Club Asteria TABLETEK Haladása 1 üzleted! www.mydigitalpublication.com/publication/?i=98496 Club Asteria kommunikációs eszköztár Örömünkre szolgál bemutatni a Club Asteria új kommunikációs eszköztárát. Ez egy elképesztő egyedi tervezésű eszköz, mellyel közvetlen hozzáférésed lesz mindenhez, amire csak szükséged van a Club Asteria által nyújtott előnyök kiaknázásához, minek következtében extra jövedelemre tehetsz szert és a sikeredet megoszthasd a világgal. • Közvetlen elérés mindenhez Club Asteria.com - on • Közvetlen elérés mindenhez Club Asteria Pro- ban • Közvetlen elérés az Asteria Star Levelezőhöz és Megrendelőhöz • Közvetlen elérés a Tréning Videókhoz • Közvetlen elérés a Lefordított Videókhoz • Közvetlen elérés a Club Asteria E-magazinjához • Közvetlen elérés a Tagi Fórumhoz • Közvetlen elérés a Club Asteria közösségi oldalaihoz: (facebook, twitter, youtube) • Értesítők a valós idejű hírekről a Club Asteriától • Munkaasztal Értesítők a Club Asteriától • Weboldal Fordító Eszköz (Minden Nyelven) • Skype hozzáférés a böngésződről • Saját személyes Internetes Eszköztár
 17. 17. Ez csupán egy újabb eszköz a Club Asteria számos előnyei közül, mely a Club Asteriatagságoddal jár. Az eszköztár új szolgáltatásokkal fog bővülni, amint elérhető lesz, ésmindig értesülni fogsz arról, ami a Club Asteria hátterében zajlik. www.clubasteria.ourtoolbar.comAsteria ConnectA Club Asteria Örömmel Mutatja Be AzÚj Közösségi HálótAz Asteria Connect a Club Asteria Háló új tagja, amely lehetővé teszi számodra a ClubAsteria újításainak nyomon követését. Közösségi szemszögből figyelheted meg szakértő csapataink minden tevékenységét a színfalak mögül. Az Asteria Connect egy ingyenes közösségi háló! A Club Asteria által elképzelt életnek szenteltük. Összpontosítottunk a tényre, hogy a Club Asteria nemcsak egy vállalat, egy életmód. Az oldal, amit egy népszerű közösségi oldal alapján modelleztek -Twitter - egy közösség tagjaink és majdani tagjaink számárahogy megismerjék az embereket, akik a Club Asteriát azzá tették, ami. Figyeld a Club Asteriacsapatot és lásd, mit teszünk nap mint nap, hogy a tagság értékeit a legmagasabb színvonalonjuttassuk el neked.Mutasd meg az Asteria Connectet a családodnak és a barátaidnak, hozd létre a sajáthálózatodat. Mutasd meg az érdeklődőknek, hogy tapasztalhassák, mi tette lehetővé a ClubAsteria hihetetlen mértékű növekedését. Mindemellett téged is szeretnénk megismerni.Kövessük nyomon a tevékenységet és fejlesszük a kapcsolatunk, ami túlmutat vállalaton éstagján. www.asteriaconnect.com
 18. 18. A Tagsági Weboldalad Fejleszd az üzleted ugyanazzal a technológiával, amit a világ vezető vállalatai is használnak! Kevés vagy semmilyen Internetes tapasztalattal is a saját testre szabott weboldalad segít Internetes Értékesítővé válnod, és megfelelni mottónknak:TANULJ, KERESS, OSZD MEG! https://members.club-asteria.com/Club.AsteriaTartalmaz: Saját személyre szabott weboldalad, saját Domain névvel, email címmel... üzleted hirdetéséhez és jövedelemhez! • Remek email Marketing Platform... lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt bárhol, bárkivel a világon! • Automata Válaszoló... az üzleted önálló működéséhez, a nap 24 órájában! • Határtalan Marketing Kampány Teljes egységben a Társadalmi Médiával... zökkenőmentes átállásért barátból, rajongóból, érdeklődőből és követőkből fizető vevőkké és új referáltakká. • Személyre szabott Érdeklődői Fogadó Oldalak... saját érdeklődői listád kiépítéséhez! • Tréning Videók és Exkluzív Útmutatók... a teljes felkészülés érdekében a sikerért! • Webiroda Visszajelzés és Megfigyelés... hogy mindig pontosan tudd, kik az új tagjaid, mennyi eladásod van, minden héten!Lépj Be Az Internet Marketing Világába A Club Asteria Elkötelezett Tagjaként! https://members.club-asteria.com/Club.Asteria
 19. 19. EMPOWER NOW CLUB ASTERIA MAGAZIN WEBOLDALAA Club Asteria Közösségnek dedikálva, az EMPOWER NOW weboldal eztnyújtja: ÜDVÖZLÜNK A Z EMPOWE R NOW WEBOLDALÁN E MPOWER-NOW.ORG • termékek • történetek • cikkek • tagi feltöltések • blog • galéria www.empower-now.org BŐVEBBEN! RÓLUNK! CSATLAKOZZ! 69A Towah A Club AsteriaPreferált Fizetési SzolgáltatójaBiztos hitel/ bankkártya fizetésA Club Asteria a Towah-t választotta pénzügyi szolgáltatójának. Használhatod a sajátMastercard® vagy Visa Hitel/ bankkártyádat Gold tagság vásárlására a gyors, biztos Towahkifizetésen keresztül.Ha már Towah tag vagy, egyszerűen csak be kell jelentkezned és követni az instrukciókat abefizetéshez.Ha esetleg még nem regisztráltál, mint a Club Asteria tagja ingyenesen és egyszerűencsatlakozhatsz néhány kapcsolattartáshoz szükséges adat megadásával. A Towahregisztrációval elérhetővé válik számodra egy biztos fizetési megoldás, akár a tagsági díjbefizetésére, akár termékek megvásárlására. Természetesen fogadhatod a jóváírásokat, pénztvehetsz fel és küldhetsz a világon bárhová a Towah fizetési szolgáltatásait használva.Gyors És Egyszerű RegisztrációElőször is lépj be a Club Asteria fiókodba. Majd bal oldalt kattints a "Membership" menüre.Figyelmesen kövesd az utasításokat és bizonyosodj meg a megadott információkpontosságáról és teljességéről.
 20. 20. A Club Asteria Emberjóléti ProgramjaiMinden nap a Club Asteria tagjai jövedelmet szereznek, ami hozzásegíti őketaz anyagi függetlenséghez. A rendszeres jövedelemmel tagjaink kiépíthetiksaját üzletüket és hálózatukat és nem lesznek a szegénység rabjai.Tagjai megsegítése mellett a Club Asteria annak szentelte magát, hogy ellássa a világközösség tagjaitolyan erőforrásokkal, melyek megváltoztatják az életüket. A mikro hitelekkel, költségviseléssel ésadományokkal lehetőségünk nyílt változtatni a világon. Tagjaink vágya és elszántsága, hogy a micélkitűzésünk valóra váljon –betársuljunk szervezetekhez és a jó ügyhöz, amit képviselnek- inspirálminket és alázatossá tesz. Ezek az adományok már sok családon segítettek India, Thaiföld, a Fülöp-szigetek, Kambodzsa, Banglades, Vietnam, Peru, Brazília, Mexikó, Kenya, Szomália, Ghána, Nepál,Tanzánia, Oroszország, Románia, Ukrajna területén és a világ sok más táján.Mi a Mikro Hitel?A világ sok részén a népesség nagy része él szegénységben. Rengeteget dolgoznak azért, hogy némiélelem kerüljön az asztalukra és ruhanemű otthonaikba. Ráadásul ezeknek az embereknek nincshozzáférése alapvető anyagi forrásokhoz, mint a hitelkártya vagy a banki kölcsönök. A legtöbbjükfélreeső helyen él, ahol nincs Internet hozzáférés, de elektromosság se.Mégis hogyan juthatnának anyagi támogatáshoz? Honnan vehetnének fel kölcsönt egy üzletmegalapításához, amivel kivezetnék a jövő generációit a nyomorból?A válasz a mikro hitelezés. Egy világban, ahol a nyomor a normális, egy mikro hitel elhozza a változásvilágát.Feljogosítunk a SikerreA Club Asteria felismerte a mikrohitelek nyújtásának szükségét és ez segít visszaadni az emberekönértékelését és önbecsülését. Mikrohitel programunkkal több száz vállalkozót támogattunk anyagilag,akik a kölcsönökkel elindíthatnak egy új üzletet vagy bővíthetnek egy régit. Ezek az egyének mostképesek lesznek ruhát, felszerelést venni a boltjaikhoz, magot, műtrágyát, mezőgazdasági felszerelést,állatokat és élelmiszer ipari termékeket,megjavíthatják szállítóeszközeiket és még sok mást, ami támogatni fogja üzleti tevékenységeiket. Amikro hitel esély az első lépés megtételére az önellátás útján.Ezt nem a pénz hozza el, hanem a bátorság. Azon felül hogy mikró kölcsönöket biztosít, A ClubAsteria segíti a vállalkozókat és jövőbeli üzlet tulajdonosokat mikró hitel és mikró credit programmal.A programot azért hozták létre, hogy könnyebbé és eredményesebbé tegye a hitelfelvételt éslehetőséget nyújtson a gazdasági növekedésnek. A programunkkal új üzletet alapíthatnak ésjavíthatnak az egész közösség életminőségén.Az Adományok Jobb Hellyé Teszik A VilágotA Club Asteria célkitűzése, hogy segít a tagjainak jobb életet élni. Minden évben olyan programokmegalapozásába adományozunk, melyek beszüntethetik a szegénység korát.Az itt megjelölt összes szervezet osztozik a Club Asteria azon céljában, hogy lezárjuk a szegénységkorát, amely a népesség igen nagy hányadát gátolja az élet bőségének élvezetében.
 21. 21. Az adományokon felül sok más célt is elértünk az elmúlt év folyamán. Adományainknakköszönhetően kenyai és szomáliai falvakban felállíthattunk olyan gépeket, melyekkel édesvíz kutakattelepítünk. Ezek a kutak egész közösségek életét javítják és lehetőséget adnak a nőknek gondoskodni agyermekeikről és más feladatokat ellátni.A Club Asteria támogatásával felállíthattak egy esővíztárolót Tanzániában, ami több mint 1000 embertlát el friss vízzel.Jelentős adományokat értünk el így segítve gyermekeknek ruházatot, ellátást és táplálástnyújtani. Figyelmüket az iskolának szentelhették és lehetőségük nyílt elérni teljes potenciáljukat.A sok programmal és szervezettel, amiket támogatunk átalakítjuk az életeket oktatásiprogramokkal, mikro hitelekkel, mezőgazdasági programokkal, jószágállatokkal.Tápanyagellátást és iható vizet kínálunk egy jó élet megéléséhez.A sok segítség és támogatás egészében, amit ez idáig nyújtottunk, tagjaink sokkal inspiráltabbakés motiváltabbak voltak, hogy a világ elmaradott soraiban élő családokon segítsenek. A ClubAsteria lehetőséget teremt ott, ahol eddig semmi nem volt. Eszközöket, oktatást és tudást adunkaz emberek kezébe, amivel jobb életet kovácsolhatnak maguknak és családjuknak.Küldetésünket a felelősség tudatában folytatjuk, ha mi nem segítünk az embereken, akkor kifog? www.club-asteria.us
 22. 22. Asteria Sikercsapat www.club-asteria.infoclub.asteria.hu@gmail.com
 23. 23. Ha tájékozódni szeretnél regisztrálj a Sikercsapat fórumára is! Asteria sikercsapat fóruma itt érhető el!http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=clubasteria&id=1298415001 Kövesd Az Asteria Sikercsapat-ot Facebookon is. Értesülj a legfrissebb hírekről! Csatlakozz Hozzánk A Facebookon Itt! http://www.facebook.com/ClubAsteriaTeam
 24. 24. AlapítókAndrea Rose Lucas,Andrea Rose Lucas,PMD, MBA, CPA, CMC, egykori igazgatója a Világbank egyik szekciójának, közzétett szerzőés mentora, alapítója és ügyvezető igazgatója Club Asteria-nak. Andrea több mint 30 évestapasztalattal rendelkezik a pénzügy, menedzsment, tanácsadás és a nemzetközi projektterületén a fejlődő országokban. Andrea Ausztriában született, kivándorolt Kanadába,mint egy fiatal nő, amikor megérezte közelről annak a gyötrelmeit, hogy idegen, egyidegen országban. Most, ez a sikeres vállalkozó készen áll, hogy visszaadja a külföldön élőközösség életét, gazdagítsa a kevésbé szerencséseket, szerte a világon.Hank Needham,Hank Needham,Értékesítési és marketing szakember, a felelős az országos, regionális és hálózaticsoportvezetők munkájáért. Hank már 20 éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítésicsapat építésében Európa-szerte, az Egyesült Államokban, Ázsiában és Afrikában, különöstekintettel a hálózati marketingben és kommunikációs iparban.
 25. 25. Mark KaplanMark KaplanMark Kaplan negyvenévnyi tapasztalatai, mint ingatlan közvetítő, építész, fejlesztő ésbefektető felölelik az ingatlanipar minden ágát. Tervezés és fejlesztés területein Markképességeit és tapasztalatait a sikeres beszerzésre, fejlesztésre, vezetésre és ingatlanértékesítésre fókuszálta, hogy elérje a lehető legmagasabb értéket minden érintett számára.Cégei fejlesztettek, építettek és eladtak luxuskivitelű családi házakat, előre tervezettlakóparkokat, kereskedelmi irodaépületeket, kiskereskedelmi bevásárló központokat,magashegyi sí menedékeket. Mindemellett számos saját tulajdonú és igazgatású ingatlannalrendelkezett. Ingatlanpiaci vállalkozásai mellett jelenleg a W.I.N. Egyetem nemzetköziigazgatója és társalapítója is egyben. Előkészítői és tanácsadói programja eredményekéntnéhány igen sikeres ingatlan-szakembert és üzleti vállalkozót nyert a piacterület. Mint vezetőés motiváló ösztönözte munkatársait és tanulóit, hogy elérhessék teljesítőképességüklegjavát.HONG KONG HEADQUARTERS ADDRESS:Asteria Holdings Limited (Hong Kong)100 Queens Road Central,15th Floor,Central, Hong KongFax: 852-3180-9399Email:info@club-asteria.comFor support, please use the contact form below:Be sure that you have read the FAQs, the Newsand the Terms of Service.

×