Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Aportacions 4 Estrelles de Mar

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Aportacions 4 Estrelles de Mar

 1. 1. MOLTES MÉS APORTACIONS DE LES ESTRELLES DE MAR
 2. 2. HAN INVESTIGAT SOBRE... Tenen fills? Com li surten? Els cuiden? Tenen família?
 3. 3. EN VICENÇ HA DIT: “ QUAN SURTEN, LA MARE ELS TIRA CAP A LA SUPERFÍCIE PERQUÈ RESPIRIN. CUIDEN MOLT ELS FILLS PERQUÈ ES FACIN GRANS. TENEN FAMÍLIA PERQUÈ, SI NO EN TENEN, NO SERAN FELIÇOS A LA VIDA”.
 4. 4. LA MARINA L. ENS HA EXPLICAT: “ LES BALENES CUIDEN EL SEU BALENÓ FINS QUE TENEN 4 ANYS. LA BALENA PORTA EL BALENÓ A LA PANXA I SURT PER LA VULVA. LA MARE LI DÓNA LLET. NO TENEN FAMÍLIA PERÒ VIUEN EN BANDADES”.
 5. 6. EN XAVIER HA DIT: “ LES BALENES TENEN FILLS. LI SURTEN PER LA VULVA I ELS CUIDEN MOLT. TENEN FAMÍLIA. QUAN SURTEN, DONEN LLET”.
 6. 7. HAN INVESTIGAT SOBRE... Què mengen?
 7. 8. L’ ENRIC ENS HA EXPLICAT: “LES ORQUES NO MENGEN KRILL, MENGEN PEIXOS PETITS. I NO MENGEN BALENES PERQUÈ LES BALENES SÓN MÉS GRANS QUE LES ORQUES”.
 8. 9. EN MARC HA DIT: “ MENGEN PLANCTON I UNS PEIXOS MOLT PETITS QUE ES DIUEN KRILL”.
 9. 10. LES BALENES OBREN LA BOCA. S'EMPASSEN MOLTA AIGUA QUE DESPRÉS TREUEN. PERÒ AMB AQUESTA AIGUA ATRAPEN EL MENJAR QUE ÉS PLACTON I UNES GAMBETES QUE ES DIUEN KRILL. LA MARIA DEL MAR HA EXPLICAT: “ MENGEN PLANCTON I KRILL”·

×