Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

10 citate minunate despre iubire

2,221 views

Published on

10 citate minunate despre iubire, spuse de mari personalitati ale istoriei si literaturii

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

10 citate minunate despre iubire

  1. 1. 10 citate minunate despre iubire1. “O iubire pe care ești nevoit să o păzești nu înseamnă nimic.” Octavian Paler2. “Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive” Anatole France Intră pe http://cuvintecelebre.ro și descoperă sute de alte cuvinte celebre, spuse de personalități din întreaga lume!
  2. 2. 3. “Iubește puțin cel care poate spune în cuvinte cât iubește.” Dante Alighieri4. “Doar pentru că cineva nu te iubește așa cum vrei tu nu înseamnă că nu te iubește cu toatăființa sa.” Gabriel Garcia Marquez Intră pe http://cuvintecelebre.ro și descoperă sute de alte cuvinte celebre, spuse de personalități din întreaga lume!
  3. 3. 5. “În doi, nici un versant nu-i prea abrupt.” Henrik Ibsen6. “Fericit ori nefericit, omul are nevoie de alt om, căci nu trăiește decât pe jumătate cândtrăiește doar pentru el.” Jacques Delille Intră pe http://cuvintecelebre.ro și descoperă sute de alte cuvinte celebre, spuse de personalități din întreaga lume!
  4. 4. 7. “Un oraș devine o lume când te îndrăgostești de unul din locuitorii lui.” Lawrence Durrell8. “Iubirea nu e un târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea e o certitudine: te iubesc pentrucă te iubesc.” Liviu Rebreanu Intră pe http://cuvintecelebre.ro și descoperă sute de alte cuvinte celebre, spuse de personalități din întreaga lume!
  5. 5. 9. “Iubirea este cea mai mare forță a omenirii și totuși cea mai modestă pe care ne-am putea-oînchipui.” Mahatma Gandhi10. “A iubi înseamnă căutarea jumătății întregului din care ai făcut cândva parte.” Platon Intră pe http://cuvintecelebre.ro și descoperă sute de alte cuvinte celebre, spuse de personalități din întreaga lume!

×