Mapgame mobilecells

758 views

Published on

Published in: Technology, Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
758
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
213
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Mapgame mobilecells

 1. 1. #MAPGAME Plataforma mobil multijocs geolocalitzats
 2. 2. Aplicació de jocs sobre "capture the flag" en una plataforma "OPEN" Gerard@CytecK Javi i Gabriel plantegen crear una plataforma "open" sobre la qual puguem construir diferents tipus de jocs que vagin complementant i es poden jugar de forma independent. La tipologia del joc és la de capture the flag i complementat amb dinamiques de gimcana. L'aplicació que es desenvolupa sobre android i utilitza google maps i twitter, sobre les dinàmiques de joc de Capture the Flag (el model de joc més senzill) que consistiria a ocupar zones gràcies a la tecnologia GPS (geolocalització). Els resultats del joc en desenvolupament podrien ser visualitzats per qualsevol usuari des d'una interfície web amb google maps.
 3. 3. Android: progrmant les condicions tècniques del joc Cada usuari (grup o col.lectiu) té la possibilitat de crear les seves pròpies partides o geoposicionament les banderes en el seu entorn proper i salvar-lo perquè altres jugadors puguin aplicar-les al seu univers en una segona fase. Totes les partides podrien ser gravades, visualitzada i reutilitzades posteriorment. També utilitzaríem el twitter perquè usuaris des de la xarxa, o entre els jugadors per comunicar-se entre ells i comunicar les posicions de les banderes. El joc més bàsic consistiria en aconseguir plantar 5 banderes. Les partides vindrien diferenciades a través de paraules clau en twitter (amb hastags #). Per entrar a la partida cal identificar-se amb el twitter.
 4. 4. Eines Tècnicament hem creat les possibilitats d'utilitzar les eines de twitter, google maps ... En una següent fase, faríem servir el joc com a capa del programa layar. com on es visualitzaria els jugadors i les banderes en forma de RA (realitat augmentada).
 5. 5. Joc desenvolupat al Urban labs Faccions/Factions Concepte: Faccions ideologiques que lluiten entre elles. 1. El front d'alliberament humà: Verds i antitecnològics. 2. Wifi per la gent: Geeks 3. Materialistes motivats: Fase de configuració: Un grup de jugadors s'inscriu i ha de superar tres proves iniciàtiques. Aquestes tres proves donen un resultats que defineixen el perfil de grup i l'inclouen en un dels tres equips abans esmentats. El perfil està format per tres variables: POPULARITAT INFLUÈNCIA MEGA€URO$ Reptes: Per aconseguir punts de popularitat has de portar fotografies amb gent que se'ls dona un petó. Per aconseguir punts d'influència has de portar fotografies amb persones d'uniforme de la ciutat. Per aconseguir diners has de portar fotografies del màxim d'entitats bancaries. Un cop realitzat això i les fotografies són enviades, el sistema els envia a quina facció pertanyen.
 6. 6. La competició L'objectiu: Aconseguir la màxima intenció de vot que s'aconsegueix a través de la captura del territori (representa el districte on has convençut i has guanyat intenció de vot). Aconser el total de territoris és un requisit minim del joc per finalitzar-lo. Condicions : El joc s'ha de realitzar en 3 hores. Cada prova et dona un nivell d'influència, diners o popularitat. A més sempre es sabra quans grups de la teva faccio han superat aquesta prova i si els grups de la teva faccio sou la majoria guanyeu una puntuació extra. Les proves estan enfocades en els tres eixos que corresponen a les tres faccions. Quan el grup realitza una prova on es necessiten les seves habilitats rep una ajuda. Quan el grup envia un tweet al servidor conforme esta en la zona (bandera-prova) aquest envia un tweet amb la prova. El grup envia la resposta i el sistema li dona la intenció de vot aconseguida i el grup es dirigeix al seu següent objectiu Conten els punts que has generat i que depenen del posicionament al mapa en relacio amb els altres jugadors´. Quan es tanquen els col·legis electorals s'acava el temps i el sistema recompta els punts aconseguits per cada grup i els interventors controlen que el procés e´s transparent.
 7. 7. Marc legal Google maps, twitter i layer són aplicacions de tercers i com fem servir les seves api hem d'adaptar-nos a les seves llicències. Del codi desenvolupat, s'ha de decidir si tot es obert o si hi ha una part oberta i una tancada. En funció d'aquesta decisió es triarà la llicencia. CC, GPL, MPL, etc. Caldrà tenir en consideració en matèria de proteccio de dades que es puguin derivar de l'aplicacio. Per exemple la geolocalitzacio pot tenir implicacions legals.
 8. 8. Model de Negoci Comencem amb una distribució lliure Possibilitat de personalització per ajuntaments Possibilitat de personalització per "marques" amb objectes personalitzats Creació de jocs de més complexitat i amb més recursos per a la venda directa als usuaris Participació dels beneficis dels jocs posats a la venda per usuaris
 9. 9. Desarrollado por: Laia Sanchez @laias Alberto Tognazzi @tognazzi Gerard Romans @CytecK Javi Bustos @neobustos Gabriel Ortega @coffelius Jordi Sanchez Navarro @jordisn Anibal de Castro @anibaldecastro David Alcubierre @kedume Oscar (de Sociedad Fulgurita) Alfonso Pardo @alfonsofonso Dani Aranda @darandaj Jorge Morell Ramos, Javier Barbero

×