Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

S.C.: Descripció

598 views

Published on

Descripció: 3r d'Ed. Primària

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

S.C.: Descripció

 1. 1. SESSIÓ CREATIVA M.Mercè Rosselló Villalonga
 2. 2. Avui fa sol i molta calor. És un dia alegre i tots els alumnes de l’escola estan molt contents de rebre l’estiu.Què creis que és aquest escrit???
 3. 3. Avui fa sol i molta calor. És un dia alegre i tots els alumnes de l’escola estan molt contents de rebre l’estiu.Què creis que és aquest escrit???UNA DESCRIPCIÓ!
 4. 4. DESCRIURE. QUÈ SIGNIFICA DESCRIURE?
 5. 5. QUÈ SIGNIFICA DESCRIURE?  DESCRIURE: Representar amb paraules una acció, ésser viu,...
 6. 6. DESCRIPCIÓ D’UN AMIC És un home jove. És alt i està prim. Els seus cabells són curts i negres. I els seus ulls són petits i blaus. Les seves orelles són grosses i la seva boca petita. Porta un poquet de barba. Éll és molt simpàtic i afectuós amb jo (sempre m’he dona abraçades).
 7. 7. COM ÉS FÍSICAMENT?  És un home jove. És alt i està prim. Els seus cabells són curts i negres. I els seus ulls són petits i blaus. Les seves orelles són grosses i la seva boca petita. Porta un poquet de barba.
 8. 8. COM ÉS FÍSICAMENT?  És un home jove. És alt i està prim. Els seus cabells són curts i negres. I els seus ulls són petits i blaus. Les seves orelles són grosses i la seva boca petita. Porta un poquet de barba.COM ÉS EL SEU CARÀCTER?  Éll és molt simpàtic i afectuós amb jo (sempre m’he dona abraçades).
 9. 9. VOCABULARI  JOVE,VELL/VELLA,NIN/NINA  ALT/ALTA,BAIX/BAIXA  GRAS/GRASSA, PRIM/PRIMA  CABELLS:   Llargs, curts, rapats   Arrissats, llisos, ondulats   Pèl-roig, negres, castanys  ULLS:   Grossos, petits   Blaus, verds, marró, negre
 10. 10. VOCABULARI  SIMPÀTIC  AFECTUÓS  PORUGA  GENEROS  EGOISTA  TRANQUIL  AGRESSIU
 11. 11. ARA ET TOCA A TU!1.  Llegeix el vocabulari descriptiu que apareix a la fulla que t’he donat.2. Una vegada que tenguis la teva targeta, pinta de colors a la fulla del vocabulari, els adjectius que es corresponen amb el teu nou amic/amiga.3. Imagina com pot ésser el seu caràcter i pinta’l també.
 12. 12. ARA ET TOCA A TU!4. Escriu una petita descripció del teu amic/amiga.5. Ara llegirem un parell de descripcions però tots hem d’escoltar molt bé!!!
 13. 13. VOLS QUÈ JUGUEM A UN JOC????Escolta bé les instruccions!!!!
 14. 14. QUI ÉS QUI?  1. Dividim la classe en dos grups. Cada alumne portarà a la mà el seu amic/amiga.  Com és juga?   Escollir un personatge de cada equip. El mestre serà l’encarregat de dir quin alumne formula la pregunta, de manera que hem d’estar ben atents per no repetir preguntes!!!
 15. 15. POSSIBLES PREGUNTES   Equip A: És nin?   Equip B:   SI: s’asseuen totes les nines   NO: s’asseuen tots els nins   Equip B: Té els cabells llargs?   Equip A:   SI: s’asseuen tots els dels cabells curts   NO: s’asseuen els dels cabells llargs I així succesivament!!!

×