Successfully reported this slideshow.

Euro truck simulator

727 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Euro truck simulator

  1. 1. Euro Truck Simulator Review de Marian M
  2. 2. Salutare Astazi, am sa va prezint un joc dragut care te poate destresa si te poate aduce intr-o lume placuta, in cabina unui camion pe drumul dintre Bordeaux si Lyon sau pe o autostrada europeana. Jocul este destul de simplu de jucat si nu necesita foarte mult timp de gandire, tot ce trebuie sa faci e sa livrezi diferite comenzi cu camionul pe care l-ai cumparat la inceputul carierei din magazin.
  3. 3. Grafica si Gradul de realism Bun acum ca v-ati familiarizat  Gradul de realism al acestui joc cu ideea am sa va vorbesc este destul de ridicat si este putin despre grafica acestui conferit in mare parte de catre joc, care m-a surprins placut grafica, si mai putin de catre fiindca odata ce pui setarile gameplay. grafice la maxim vei obtine o imagine placuta chiar daca te afli pe autostrada fiindca elementele de decor au un procentaj destul de ridicat de realism. De asemenea interiorul cabinei iti ofera un feeling foarte realist, datorita elementelor care o alcatuiesc.
  4. 4. Sunetul La acest capitol am cateva mici reprosuri fiindca sunetele din joc nu sunt cele mai realiste sau cele mai bune, avand in vedere faptul ca atuci cand faci un accident vei auzi ceva care suna asemanator cu sticla sparta, nefiind tocmai ok, iar claxonul tirului seamana cu unul de locomotiva, insa in rest nu am ce reprosa.
  5. 5. Gameplay  Jocul nu are foarte multe comenzi iar camionul nu este deloc greu de manevrat asa ca nu te vei chinui sa faci diferite manevre in parcare.  Pe parcursul drumurilor tale insa trebuie sa fi atent, si sa respecti regulile de circulatie pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei fi amendat.  Am sa va vorbesc putin si despre banii din joc care sunt calculati in euro.Ei pot fi obtinuti prin curse (cele mai lungi fiind mai bine rasplatite, lucru aproape evident), si pot fi cheltuiti pe un nou vehicul sau pe reparatii si diverse upgradeuri.
  6. 6. Gameplay Jocul de altfel mai are si o sectiune de achivement-uri care constau in numarul de vehicule cu care te-ai tamponat sau cu nuarul de ore petrecute in joc.
  7. 7. Plusuri si minusuri+Grafica -Vehicule putine+Gameplay -Harta mica+Realism
  8. 8. Concluzie In final pot spune despre joc ca este cel putin interesant daca nu chiar foarte captivant (cel putin pentru mine) si este recomandat tuturor categoriilor de varsta, mai ales celor care vor sa scape de plictiseala sau carora le place sa conduca. Si ca sa nu uit, jocul poate deveni si mai interesant daca ai playerul de muzica pornit. SPOR LA JUCAT!!!

×