Open office treball nou

415 views

Published on

Published in: Travel, Sports
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Open office treball nou

 1. 1. AIXÍ ÉS EL PAÍS ON VIVIM
 2. 2. <ul><li>A Espanya hi ha 17 comunitats autònomes sense contar les de Ceuta i Melilla: </li></ul>
 3. 3. Les comunitats autònomes es diferencien, principalment, segons el lloc on estan situades. Són aquestes: <ul><li>Nort:
 4. 4. - Galícia (Santiago de Compostel·la)
 5. 5. -Asturies (Oviedo)
 6. 6. -Cantàbria (Santander)
 7. 7. -País Basc (Vitòria)
 8. 8. -Navarra (Pamplona)
 9. 9. -La Rioja (Logronyo)
 10. 10. Sud:
 11. 11. - Andalucía (Sevilla) </li></ul>
 12. 12. <ul><li>Est:
 13. 13. - Catalunya (Barcelona)
 14. 14. -Aragó (Saragossa)
 15. 15. -Comunitat Valenciana (València)
 16. 16. -Regió de Múrcia (Múrcia)
 17. 17. Espanya Central:
 18. 18. - Madrid (Madrid)
 19. 19. -Castella La Manxa (Toledo)
 20. 20. -Castella I Lleó
 21. 21. -Extremadura (Mèrida) </li></ul>
 22. 22. Hem decidit centrar-nos en Sevilla, la capital d'Andalusia. <ul><li>Sevilla és un municipi i ciutat espanyola.A més és la capital de la comunitat autònoma d'Andalusia. </li></ul>
 23. 23. Hem representat Sevilla amb diferentes parts: <ul><li>Construccions.
 24. 24. Un dels barris més coneguts.
 25. 25. Cultura i festes patronals.
 26. 26. Personatges. </li></ul>
 27. 27. CONSTRUCCIONS <ul><li>La Giralda : </li></ul>La giralda és una torre que forma part de la catedral de Sevilla, un dels edificis més importants d'aquesta ciutat. Aquesta torre va ser fundada pels àrabs i és d'estil gòtic. A més a més quan és va fundar va ser la torre més alta del món. Ara medeix 97'5m d'altitud. Per pujar-hi, no hi ha escales sino rampes. Al damunt de la torre, hi ha una escultura que s'anomena el giraldillo. Aquesta escultura, representa a un home, que vigila la torre.
 28. 29. Va se const ruida al segle XIII. La torre del Oro, està seperada de la muralla i es coneix com una torre militar. Actualment, és un Museu Naval.
 29. 30. El pati dels tarongers: És un espai a manera de jardí, situat a la part del darrere de la catedral. Com el seu nom bé indica té diversos tarongers. Aquest jardí, té les portes obertes a totes aquelles persones que el vulguin visitar.
 30. 31. La plaça de toros: És una plaça on es duen a terme corregudes de toros, festes patronals i altres espectacles. Les corregudes de toros són molt populars i conegudes a Sevilla.
 31. 33. La plaça d'Espanya: Va ser disenyada per Aníbal Gonzàlez, l'erquitecte modernista més important de Sevilla. Està situada al costat del: “Parque de Maria Luisa”, on hi ha un llac artificial. A la plaça d'Espanya hi ha representada totes les comunitats autònomes d'Espanya.
 32. 34. BARRIS MÉS IMPORTANTS Barri de Triana: El Barri de Triana, és un dels barris més importants de Sevilla. Les cases són antigues (la majoria tenen balcó) i hi ha petits bars. També podem trobar altres barris importants com el barride Santa Cruz, etc.
 33. 35. Aquí us mostram una imatge dels llocs que hi ha al voltant de la catedral.
 34. 36. CULTURA I FESTES PATRONALS. Per “La Feria de Abril” s'utilitza aquesta vestimenta: Es tracta d'un vestit llarg i entallat que arriba fins al turmell i s'adorna amb diversos volants que es col·loquen tant a la falda com en les mànigues.
 35. 38. La setmana santa La Setmana Santa de Sevilla és la celebració de la passi i mort de Crist a través de les processons que realitzen les confraries de la catedral, durant aquesta setmana. A més dels aspectes religiosos,la Setmana Santa a Sevilla suposa un fenomen de caràcter sociocultural, turístic i econòmic de gran importància a la ciutat,està declarada d'interès turístic internacional .
 36. 40. La Fira d'Abril Els orígens de la Fira d'Abril es troben en un 25 agost 1846 en què Narcís Bonaplata i José María de Ybarra van signar una proposició que van presentar al Cabildo Municipal demanant autorització perquè durant els dies 19, 20 i 21 d'abril es celebraràs una fira anual en motiu de beneficiar-se econòmicament. I poc a poc aquesta fira va anar fent-se famosa,coneguda en tot Espanya i més lluny...I fins avui que encara és una de les festes més importants de Sevilla.
 37. 42. La gastronomia de Sevilla: El més característic de la gastronomia de Sevilla, són les &quot;tapes&quot;.Aquestes són petites porcions de menjar ben freda o calenta que acompanya a la beguda i que ajuda a fer cos abans dels àpats principals. També tenen les magnífiques chacinas i productes serrans. També tenen gran varietat de marisc,però si xerram de les seves begudes podem dir que hi destaca el suc de raïm i sense oblidar la seva cervesa o el se dolç vi .També podem xerrar de les , aquests es troben lligats a cada estació de l'any com són els pestinyos, llesques amb ou, pinyonates a la Setmana Santa,rovells de Sant Leandre, alfajores, coques d'oli, coques de polvoró,mantecados, bizcotelas, mostachones ... dolços de convents, ...
 38. 43. PERSONATGES IMPORTANTS Gustavo Adolfo Béquer:Va néixer a Sevilla a l'any 1836,Gustavo escrigué principalment obres d'amor i sentiments . Antonio Ruiz:Nasqué al 1921 i morí a l'any 1996,Antoni va ser la primera figura de la dansa espanyola. Joaquín Tourina:Va néixer a Sevilla a l'any 1882 i morí a l'any 1949 va ser un gran music sevillà.
 39. 45. <ul><li>Producció: Noel i Maria Magdalena.
 40. 46. Diseny: Noel i Maria Magdalena.
 41. 47. Idea: Maria Magdalena.
 42. 48. Imatges: Noel. </li></ul>

×