Trendek

716 views

Published on

A Gyes mellé cash oldal rövid összefoglalója az mlm, mint trend témában.
www.gyesmellecash.hu

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
716
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
55
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Trendek

  1. 1. Üdvözöllek e rövid, de annál tartalmasabb és értékesebbpdf olvasói között!Mivel az idő pénz:), és az mlm-ben ez hatványozottan is érvényes(hiszen a mélység után is kapod a pénzt), semmi sallang nem leszebben a kiadványban, csak a tömör lényeg.Ez a pdf azért íródott, hogy segítsen Neked sokévestapasztalataimat felhasználva és a trendeket figyelembe véve a Tesaját sikeres mlm üzleted felépítésében!Ezt a pdf-et nyugodtan továbbíthatod azoknak az ismerőseidnek is,akik még nem csatlakoztak hozzád. Sőt! Ez a pdf a Gyes mellé cash oldal ingyenes mini tanulmánya. Ingyenesen, egészben terjeszthető, a szerzőt és forrást kérlek, tüntesd fel! Azaz: Farkas Anikó www.gyesmellecash.hu Köszönöm, hogy tiszteletben tartod! Farkas Anikó vagyok, online sikertréner. 2007 óta foglalkozom netes dolgokkal (blogolás, weboldalépítés, online marketing, oldalak elemzése, tanácsadás, tréningek), az mlm-hez pedig cirka 20 éve van közöm.
  2. 2. A trendekHa nyitott szemmel jársz (olvasol blogokat, online és marketing témájúhírleveleket, fenn vagy pl. a Facebookon), tapasztalhatod, hogy egyretöbb szakember fordul az mlm, mint sokadik láb lehetősége felé. Rá lehet fogni a válságra. Arra, hogy kevesebb bevétel érkezikaz alap termékek és szolgáltatások után. De lehet annak a következménye is, hogy lassan elér a magyartársadalom is arra a szintre, hogy igen, az mlm-nél valóban nincsjobb és igazságosabb értékesítési mód. Végül is már nem csak Amerikában, hanem számos európaiegyetemen, főiskolán is tanítják...Talán ismered Wolf Gábor nevét.Gáborral készítettem évekkel ezelőtt egy interjút, meg is találod azoldalon az oldalsávban.Gábor, aki kkv marketing tanácsadó, már akkor, 2008-ban is aztjavasolta – a témám miatt főleg az anyukáknak -, hogy mlm-melfoglalkozzanak. Azóta olvastam tőle, hogy ők maguk istanulmányozzák az mlm-et, az mlm-es nagy cégek marketingjét.Vidi Rita neve ismerős?Ő is csatlakozott nemrég egy mlm üzlethez, hogy növelje a bevételiforrásai számát. Pedig nincs rászorulva, sikeres online vállalkozó,könyvei is megjelentek.Neked is ajánlották a 8x.hu rendszert? Ha nem, akkor mindenképpnézz bele!Csatlós Csabával egy exkluzív, bentlakásos online tanfolyamonlettünk jó ismerősök, ahol a szakma akkori legjobbjaitól tanulhattunk(pl. Wolf Gábortól is) . Csaba honlapkészítő rendszert üzemeltetsikeresen évek óta (van nála is oldalam), és most ez a 8x.hu a vadiújprojektje, mlm alapokra – a trendek meglovagolásával.
  3. 3. Habár 3 a magyar igazság lehet, hogy ez mégsem elég neked. Akkornézzünk egy borravalót. Odrovics János, sikeres online vállalkozó,szövegíró, a Szövegváros tulajdonosa a minap szintén tudattaolvasóival, hogy lépett. MLM-be.Gyerekként használtuk: „3 a magyar igazság, egy a borravaló, egymeg a ráadás”.Hát én tudok több ráadást is, több nagynevű marketinges, értékesítésiszakember is csatlakozott valamely mlm rendszerhez.De ugye elég ennyi példa arra, hogy az MLM jó üzlet?Trend az is, hogy a népesség egyre nagyobb százaléka internetezik,sokan csak azért, hogy keressék és megtalálják a netes pénzkeresetilehetőségeket, illetve hogy a már meglévő rendszerükbe új tagokattoborozzanak.Szerencsére rengeteg jó mlm cég van már a magyar piacon, lehetkeresgélni, tájékozódni, és a neked legjobban tetszőhöz csatlakozni.Sőt, jogod van abbahagyni és váltani is!A trendekhez az is hozzá tartozik, hgy egyre több mlm-nek látszórendszer is elindul a neten, amely megragadja a kisemberekfigyelmét: fizess x dollárt (rendszerint alacsony összeg), nem kellcsinálni semmit, és ezerszeres hasznokat ígér, ha nem többet. Ezek acsak a pénz befizetésére alapuló rendszerek a tipikus piramisjátékok,hazánkban illegális!Miért fontos Neked, hogy tisztában legyél a trendekkel?
  4. 4. Mert ha tisztában vagy azzal, hogy az MLM egyre elismertebb és keresettebb üzleti forma, egyre több eddig is sikeres üzletember csatlakozik valamelyMLM rendszerhez vagy hozza létre a sajátját, egyre többen rendelkeznek a megfelelő alapvető onlinetudással, felhasználói ismeretekkel (e-mail, videók és képekmegosztása, közösségi oldalak használata, linkmegosztás), egyre több a könnyen kezelhető online megosztási lehetőség,üzletépítési segédeszköz, egyre többen keresik az online pénzkereseti lehetőségeket,akkor már csak meg kell találnod azokat az embereket a neten,akiknek Te ajánlhatod a Te üzletedet, hogy így legyél Te is sikeresmlm-es!Használd a Gyes mellé cash oldalon található minivideókat, a letölthető anyagokat,és ha tetszett ez a kiadvány,ajánld a hírlevélfeliratkozást másoknak is, használd amegosztási lehetőségeket!Észrevételeid itt mondhatod el: kapcsolat@gyesmellecash.huLegyél Te is sikeres MLM-es! ©2011

×