Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Visionat : Gea y las Rocas     Les roques sedimentàries: detrítiques i no detrítiques  1. A què correspon aquesta represen...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Gea i les roques sedimentàries

477 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Gea i les roques sedimentàries

  1. 1. Visionat : Gea y las Rocas Les roques sedimentàries: detrítiques i no detrítiques 1. A què correspon aquesta representació? Què indiquen el termòmetre i les fletxetesrepresentades en aquest esquema?2.- Indica en quina part de la conca sedimentària es troben els conglomerats,els gresos i les lutites, què diferencia aquestes roques? 3.- Què és aquesta imatge?4.- Quines diferències ha trobat la Gea en les platges dAlacant? Què dóna el color clar de la sorra de les platges ? Altea, Alacant Cabo de Huertas, Alacant Roques _______________ 1 2 3Pots emplenar els buits amb el vocabulari següent: argil·lites, conglomerats, detrítiques,quars, feldspat, quarsita, graves, matriu, lutites i gresos . Fixat en lortografia! 5.- Com creus que shan pogut trobar aquests fòssils a les platges de Rodiles, Asturies? Quin és el color de les seves roques? Per què tenen aquest color?

×