Bicing

669 views

Published on

Published in: Technology, Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
669
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
20
Actions
Shares
0
Downloads
4
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Bicing

 1. 1. Família Xinesa 25-05-09
 2. 2. Què és Bicing? Bicing és un nou servei de consulta d'informació de disponibilitat de les estacions Bicing al què pots accedir des del teu telèfon mòbil.
 3. 3. Com s'utilitza? Utilitzar el servei és molt senzill, només cal que enviïs un SMS des del teu telèfon mòbil al número 7010 amb la paraula Bicing "espai" i el número de l'estació. El cost del missatge és de 0,15€ + IVA.   Des de el teu iphone només hauràs de connectar-te a la pagina Web de l'app store i baixar-te gratuïtament l'aplicació de Bicing.
 4. 4. I que és el bicing?, la wikipedia ens ho explica molt bé resumit: "Els usuaris pa guen un abonament|adob anual (24 euros) i reben una targeta. Amb aquesta targeta poden agafar una bicicleta en qualsevol de les més de 100 estacions repartides per la ciutat i tenen fins a 30 minuts per fer el seu itinerari i deixar la bicicleta en una altra estació. A partir dels primers 30 minuts es cobra 30 cèntims d'euro per cada mitjana|mitja hora addicional fins un màxim de 2 hores, a partir de les quals es penalitza l'usuari amb 3 euros/hora. Si se sobrepassa|ultrapassa les 24 hores des del moment de retirada de la bicicleta es carregarà a la targeta de crèdit associada al compte Bicing una multa de 150 euros. El servei Bicing és de 24 hores de dilluns a diumenge, amb l'excepció de que de diumenge a dijous i entre les 00:00 i les 05:00 només és possible tornar bicicletes. " Bicing?
 5. 5. Notícies http://www.bicing.com/noticias/noticias.php?TU5fTk9USUNJQVM%3D&Ng%3D%3D Copia aquesta adreça o enganxa l'adreça del web. Consulta totes les notícies del bicing. BENVINGUTS!
 6. 6. Saps com Contactar? Bicing posa a la teva disposició el departament d'Atenció al Client per a qualsevol consulta, dubte o aclariment sobre qualsevol aspecte del servei ofert, així com dels càrrecs facturats. El nostre personal t'atendrà sempre amb l'amabilitat i la professionalitat que et mereixes. Telèfon per informació i consultes 902 31 55 31 Telèfon per avaries i incidències 900 31 55 31 Adreça Oficina d'Atenció al Client PLAÇA CARLES PI I SUNYER, 8-10, BARCELONA. L'oficina estarà oberta al public de 08:30  a  17:30 Email per a informació i consultes [email_address] Email per suggeriments i queixes [email_address] Email per a incidències clica aquí
 7. 7. Guia d'usuari Guia d'usuari FAQ's Carril bici Incidències Enllaços d'interès El temps Newsletter Més informació clic per aquí. http://www.bicing.com/modulos/modulos.php?TU5fVVNVQVJJT1M%3D&Mg%3D%3D&MTI%3D
 8. 8.   Mapa d'estacions
 9. 9. La veritat és que el bicing ha estat molt ben rebut, ha conscienciat a la ciutat sobre el benefici de l'ús de la bicicleta, ha generat més carrils bici i més respecte pels ciclistes que ja conviuen molt millor amb vianants i cotxes. Encara que l'ús segueix sent majoritàriament de gent jove i de mitjana edat, a part d'estudiants podem veure pedalant famílies amb nens (sobretot els caps de setmana), executius vestits o pensionistes mantenint-se en forma, i cara a l'estiu un veritable alubión de cames pedalant camí de la platja. Però no tot és de color de rosa, també hi ha certs problemes, com per exemple la saturació en determinats punts on deixar la bici resulta gairebé impossible en ser centres on van tots, però dels que ningú surt. O sigui, si un vol anar al centre de la ciutat possiblement no tingui problemes en agafar una bici en algun dels llocs que tingui a prop de casa seva, però a l'hora de deixar-es troba que no hi ha espais lliures, i ha de desplaçar - a un altre lloc oa un tercer el que li pot suposar una odissea que li faci arribar tard al treball o enganxar una gran caminada final. El problema té com a solució que les furgonetes de recollida passin pels punts més negres amb més freqüència i facin lloc, i suposo que o aquesta o una altra s'acabarà prenent, encara que potser és com esperar resoldre el tema de les aglomeracions en hora punta en el metro, o les caravanes d'entrada i sortida amb cotxe. De totes maneres un deu per la iniciativa que segueix creixent dia a dia (cada vegada hi ha més llocs "bicing" unint diferents barris), una forma sana i agradable de fer una mica d'esport i descongestionar la ciutat que ha estat molt ben rebuda per tots els seus habitants.
 10. 10. Faig Bicing!
 11. 11. Aniversari Bicing
 12. 12. F I

×