Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
VOCABULA
                  RI
 MOLT IMPORTANT!!!!! Per començar a treballar
  fes clic en FITXER i fe...
ESTEPA
 JUNGLA
 OASIS
OSCIL·LACIÓ
 TÈRMICA
 SABANA
 SELVA
WADI
És un paisatge propi de les regions  (el-uadi, ‫ ,الوادي‬uad ‫ )واد‬És una
de clima tropical. Hi acostuma a  ...
És el clima d'una regió on les
precipitacions anuals són inferiors
als 250 mm anuals.
6 ActivitatContinents ferVocabulari
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

6 ActivitatContinents ferVocabulari

393 views

Published on

Published in: Education, Technology, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

6 ActivitatContinents ferVocabulari

 1. 1. VOCABULA RI MOLT IMPORTANT!!!!! Per començar a treballar fes clic en FITXER i fes ANOMENA I DESA. Retalla i enganxa les definicions i fotografies que tens al final del document o bé, busca'n en les adreces d'Internet. Pots consultar el teu QUADERN 6, el QUADERN WEB 6 o el llibre de text. CONCEPTE DEFINICIÓ IMATGE http://ca.wikipedia.org/wiki/Portada http://images.google.es/imghp? hl=ca&tab=wi CLIMA SEC DESERT
 2. 2. ESTEPA JUNGLA OASIS OSCIL·LACIÓ TÈRMICA SABANA SELVA
 3. 3. WADI És un paisatge propi de les regions (el-uadi, ‫ ,الوادي‬uad ‫ )واد‬És una de clima tropical. Hi acostuma a paraula d'origen àrab utilitzada per haver arbres i arbusts dispersos denominar els rius a regions però hi dominen les herbes. desèrtiques. Poden tenir fins a més de 100 m d'amplària; només transporten aigua durant breus temporades plujoses (d'hores, dies, o com a molt setmanes de durada). Sol ser un bosc. S'utilitza aquesta És la diferència entre la paraula per referir-se a un bosc temperatura màxima (més alta) i la tropical que es caracteritza per una mínima (més baixa). gran biodiversitat i plantes entrellaçades (arbres, canyes, lianes, herbes, ...) És una àrea de vegetació en un És un paisatge originat per desert que creix al voltant d'una precipitacions abundants durant tot font d'aigua. l'any i altes temperatures. Aquests tipus de boscos es caracteritzen per arbres alts i densos, amb un gran nombre d'espècies. És un paisatge que comprèn un És un paisatge que es caracteritza territori pla i extens, de vegetació per l'alta oscil·lació tèrmica entre el herbàcia, propi de climes amb dia i la nit (hi arriben a haver escasses precipitacions. Es variacions de fins a 50º C), la gran relaciona, sovint, amb els deserts incidència de raigs solars, freds. l'absència de vegetació i la falta de precipitacions (prenent com a referència que no superin els 250 mil·límetres l'any).
 4. 4. És el clima d'una regió on les precipitacions anuals són inferiors als 250 mm anuals.

×