Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Canicross

Aprèn més coses sobre el Canicross

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Canicross

 1. 1. COM VA COMENÇAR El canicross va entrar a Espanya fa aproximadament 10 anys en competicions regulars. És un esport jove que cada any es consolida més.
 2. 2. MATERIAL QUE ES NECESSITA ● Arnés pel gos. ● Cinturó ● Mosquetó de tancament ràpid. ● Corda. ● Guants.
 3. 3. NOMBRE DE PARTICIPANTS ● Una persona i un gos.
 4. 4. ON ES JUGA ● El canicross es practica a l'aire lliure.
 5. 5. NORMES ● Els gossos s´han de trobar en bones condicions físiques. Han de tenir mes d'un any i haver superat un control veterinari. ● Si es troba amb el comportament dels gossos que poden ser perillosos, no podran participar.
 6. 6. COM ES JUGA ● Consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura amb un cinturó i una corda que va fins l'arnés del gos.
 7. 7. TAMANY DEL GOS ● En principi qualsevol gos pot participar, però ha de ser més gran d'un any. L'habitual són gossos de tamany mitjà-gran, que pesen entre 20 i 35kg.
 8. 8. COMPETICIONS ● Les curses de canicross s'assemblen molt a les curses de muntanya. Està prohibit que el gos vagi darrera del corredor. El gos per competir ha d'haver passat un control veterinari.
 9. 9. COMPORTAMENT DE L'ANIMAL ● Hi ha dos tipus de sortides: en grup (que són les que fan a la lliga nacional de canicross), i les sortides amb temps. En les sortides en grup s'ha de parar molta atenció i portar el gos lligat amb una corda perquè els gossos estan nerviosos i 50 gossos de diferent tamany poden tenir un accident.

×