Program septembrie Cinema Mediensis

673 views

Published on

Programul filmelor din luna septembrie la Cinema Mediensis.

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
673
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
240
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Program septembrie Cinema Mediensis

  1. 1. Cinema „MEDIENSIS” MEDIAŞ vă prezintă filmele lunii SEPTEMBRIE 20123 - 6 septembrie
  2. 2. 31 august, 2 sept si din 7 - 13 sept orele: 1600 ; 1830 şi 2100MARY ELIZABETH WINSTEAD, BENJAMIN WALKER in filmul de ACTIUNE, FANTASTIC, HORROR ABRAHAM LINCOLN VANATOR DE VAMPIRI ABRAHAM LINCOLN: VÂNĂTOR DE VAMPIRI analizează viaţa secretă a celui de-al 16-lea preşedinte american şi povestea nespusă care le-a modelat naţiunea. Realizatorii vizionari Tim Burton şi Timur Bekmambetov (regizorul filmului “Wanted”) contribuie cu o voce proaspătă la ştiinţa sângeroasă privind vampirii, imaginându-l pe Lincoln drept cel mai mare vânător de vampiri din istorie. Ca şi Burton, Bekmambetov pictează pe o pânză imensă, prezentând imagini uimitoare din punct de vedere vizual. Ideea centrală şi ingeniozitatea l-au atras pe producătorul de film rus, care a declarat: „Am reacţionat imediat la poveste, deoarece era atât de limpede, simplă şi puternică”.
  3. 3. 14 - 20 septembrie orele: 1600 ; 1830 şi 2100 MONICA BARLADEANU, ANDI VASLUIANU in COMEDIADESPRE OAMENI SI MELCI 1992, în Muscel, un mic oraş din România. Fabrica ARO, deţinută de stat, tocmai a dat faliment şi va fi privatizată într-o săptămână. Cumpărătorul este o companie franceză care anunţă muncitorii că fabrica va fi transformată într-o crescătorie de... melci. George, liderul de sindicat, caută cu disperare o soluţie şi are o idee sărită de pe fix. Proiect finanţat de CNC cu 1.635.000 RON în cadrul sesiunii de concurs iunie - iulie 2010.
  4. 4. 21 - 27 septembrie orele: 1600 ; 1830 şi 2100 MARK WAHLBERG, MILA KUNIS in COMEDIA TED Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de... ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit.
  5. 5. 28 septembrie - 4 oct orele: 1600 ; 1830 şi 2100 CHANNING TATUM,MATHEW MC CONAUGHEY in COMEDIA MIKE MESERIASU’ Mike e un tip întreprinzător. Are multe talente şi farmec cu carul; ziua îşi urmează visul american din toate unghiurile pe care le poate manevra: de la pus acoperişuri pe case la tunat maşini sau la creat piese de mobilier în apartamentul său din Tampa Beach. Dar noaptea…e pur şi simplu… meseriaş! Cap de afiş într-un spectacol exclusiv interpretat de bărbaţi, Mike e de ani buni starul de pe scena clubului Xquisite, cu stilul său original şi cu dansul său îndrăzneţ. Cu cât îl plac mai multe femei, cu atâta cresc încasările clubului, aşa că patronul clubului, Dallas (Matthew McConaughey) nu poate fi decât foarte fericit.

×