Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Vetëm ti mund të sherosh veten nga vetja

8,306 views

Published on

Wowww...sikur të besonit se ju krijoni jetën tuaj do të ishte një TRANSFORMIM I MADH në SHOQERINE TONE!.... woooooooooo.....sa shumë keni fuqi....sikur ta dini!!!

Published in: Education
 • Be the first to comment

Vetëm ti mund të sherosh veten nga vetja

 1. 1. Vetëm ti mund të shërosh veten! Nga vetja! www.mimozathaqi.com
 2. 2. Wowww...sikur të besonit se ju krijoni jetën tuaj do të ishte një TRANSFORMIM I MADH në SHOQERINE TONE!.... woooooooooo.....sa shumë keni fuqi....sikur ta dini!!! www.mimozathaqi.com
 3. 3. Sekreti i suksesit te të MËDHENJTË është se ata besuan se munden! Pse ti nuk beson se mundesh? Hej mos je nga nje perberes tjeter ti? www.mimozathaqi.com
 4. 4. Është një mrekulli prej 5 sekondash që mund të ndodh tani te ti po ti...ti ti që lexon tani! Dhe ajo është...nëse ti tani beson se mundesh te arrish gjithcka që ti do...jeta yte do të jetë mahnitese!!! Unë pata fatin se kur isha si ti ...po si ti....si ti dhe më keq bile se ti...kur kisha borxhe...nuk kisha punë...nuk kisha shtëpi...nuk kisha as para për bukë! Unë besova se jeta ime mund të ndryshoje...unë besova dhe jeta ime u bë kjo qe eshte sot.... www.mimozathaqi.com
 5. 5. YOU HAVE TO BELIEVE IN YOU! JU DUHET TE BESONI NE VETE! www.mimozathaqi.com
 6. 6. JU MUNDENI. www.mimozathaqi.com
 7. 7. TË GJITHË ËNDRAT E JUAJA JANË TË MUNDËSHME! www.mimozathaqi.com
 8. 8. PËRDERISA TI MUND TË ËNDËROSH..MUND TË REALIZOSH www.mimozathaqi.com
 9. 9. E ARDHMJA YTE VARET NGA TI! www.mimozathaqi.com
 10. 10. E ARDHMJA E VENDIT VARET NGA TI! www.mimozathaqi.com
 11. 11. FAMILJA YTE VARET NGA TI! www.mimozathaqi.com
 12. 12. TI VARESH NGA TI! www.mimozathaqi.com
 13. 13. TI JE I DISAJNUAR PËR ARRITJE! www.mimozathaqi.com
 14. 14. TI KE FARRËN E MADHËSHTRISE! www.mimozathaqi.com
 15. 15. TI JE KAPITEN I JETES TENDE! www.mimozathaqi.com
 16. 16. TI JE GJITHÇKA QË MUND TË JESH! www.mimozathaqi.com
 17. 17. TI MUNDESH!...UNË E DI SE TI MUNDESH! www.mimozathaqi.com
 18. 18. TË THEM TY! JU BURRIT TËND...JO GRUAS TËNDE...JO NËNES TËNDE...JO BABAIT TËND...JO PARTISË POLITIKE...JO QEVERISË..... TË THEM TY DHE VETEM TY.... GJITHÇKA VARET PREJ TEJE! www.mimozathaqi.com
 19. 19. PËRCAKTO CFARË DO.... DHE PERVESH KRAHËT PUNO! www.mimozathaqi.com
 20. 20. GRUAJA NUK PUNON PËR TY......... BURRI NUK PUNON PËR TY............. BABAI NUK PUNON PËR TY........... SHTETI YT NUK PUNON PËR TY............... TI DUHET TË PUNOSH PËR TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY www.mimozathaqi.com
 21. 21. GRUAJA NUK MENDON PER TY......... BURRI NUK MENDON PER TY............. BABAI NUK MENDON PER TY........... SHTETI NUK MENDON PER TY............... TI DUHET TE MENDOSH PER TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY www.mimozathaqi.com
 22. 22. TI DHE VETEM TI MJAFT U BËRE NJË QARAMAN....QARAMANE.... QË GJITHË FAEJT IA HUDH SHTETIT....TJETRIT.... STË VJEN TURP NGA FJALET QE I FLET??????????? www.mimozathaqi.com
 23. 23. TURP TE KESH.........TE FAJESOSH TE TJERËT!!!!!!!!!!!!!! www.mimozathaqi.com
 24. 24. KUSH MENDON PËR TY? KUSH JETON PËR TY? KUSH VDES PËR TY? www.mimozathaqi.com
 25. 25. TI JE DHE VETËM TI! TI JETON..TI PUNON..TI VDES... www.mimozathaqi.com
 26. 26. A VDES SHTETI ME TY? A VDES GRUAJA ME TY? A VDES BURRI ME TY? www.mimozathaqi.com
 27. 27. PSE DUHET DIKUSH TE MENDOJ PER TY? www.mimozathaqi.com
 28. 28. KUR TY TE VJEN MËRZI TE MENDOSH PËR VETEN? www.mimozathaqi.com
 29. 29. TI FAJSON GJITHË BOTËN...SEPSE TË VJEN PËRTACI TË MENDOSH PER VETEN! www.mimozathaqi.com
 30. 30. TI FAJËSON GRUEVSKIN.......THAQIN.. ....EDIN............AMETIN? E ASNJËHERË SE FAJËSON VETIN??????????????? www.mimozathaqi.com
 31. 31. KUSH TË DHA TË DREJTËN TY.....TË FAJËSOSH TË TJERËT????????? www.mimozathaqi.com
 32. 32. KUR TI NUK DI ÇTI BËSH VETVETES? www.mimozathaqi.com
 33. 33. KE NGELUR NË GRACKË ME VETEN! www.mimozathaqi.com
 34. 34. E TË KA FAJ TJETRI TY?????????????? www.mimozathaqi.com
 35. 35. NË VEND SE TË FAJSOSH GRUEVSKIN......THAQIN.....EDIN......AMETIN?.... MËE LEHTË E KE FAJSO VETEN!....... BËJU MË I MIRË SE ATA.........DHE LE GJURMË TË MIRA NË KËTË SHOQËRI! ATA JANË ATY KU JANË SEPSE KANË DËSHIRUAR TË JENË ATY KU JANË!!!! TI CFARË DO??????????????/ www.mimozathaqi.com
 36. 36. YOU HAVE TO BELIEVE IN YOU www.mimozathaqi.com
 37. 37. TI DUHET TE BESOSH NË VETE!!! www.mimozathaqi.com
 38. 38. Nëse ti beson se kur të vdesësh ...në varrin tënd do ta fusin edhe qeverinë...partinë e bla bla bla...atëherë beso se dikush tjeter ti ka fajet...me vjen keq por për ty ska shpëtim... www.mimozathaqi.com
 39. 39. Nëse askush nuk beson në ty... UNË BESOJ NË TY............. www.mimozathaqi.com
 40. 40. NE JEMI POPULLI NR 2 ME INTELEGJENCË NË BOTË! DHE DUHET TË BESOJMË NË KËTË FAKT...TË BESOJME SE MUND TË BËHEMI DHE JEMI MË TË FUQISHMIT NË BOTE! www.mimozathaqi.com
 41. 41. TE LUTEM ZOTI IM I MADHËRISHËM..TË LUTEM NË EMËR TË TË GJITHË NJERËZVE TË MI! QË SONTE PRANO LUTJEN TONË KOLEKTIVE DHE NA BËJ QË TË BESOJMË NË VETE, TË MOS FAJESOJMË TË TJERËT, TË VENDOSIM NJË QELLIM DHË TË ARRIJMË TË NDRYSHOJM DERI NE THELB CDO GJË. DHE ÇDO GJË TË FILLOJ E TË NDËRTOHET NË SHOQËRINE TONË NË JETEN TONË NË SUKSESIN TONË... TË FALENDEROJ QË NA BËRE TË JEMI FALËNDERUES MIRËNJOHËS E VLERËSUS...TË FALËNDEROJ QË NA KTHEVE VETIN TONË MË TË MIRË..TË BESOJMË NË VETE DHE TË BESOJMË TE TË TJERËT...TË FALENDEROJ QË NA KTHEVE TE BESA BESE! www.mimozathaqi.com
 42. 42. JU DUA JU DUA JU DUA JU DUA..... besoni ose mos besoni eshte pune për ju.... po une pjesen me te madhe te kohes sime e perkushtoj per ju...sepse ju dua...dhe e di se pa ju...jeta ime dhe e shoqerise sone nuk do te permiresohet... kur gjithsecili nga ju ne thelb do te ndryshoje menyren e perceptimit te realitetit jet0 e bashkesise sone...shtetit tone...qeverise...aprtive do te behet me e mire dhe me e mire... ne i votuam ata ne duhet ti duam ata...qe ata te na duan neve! Me shume dashuri MIMOZA THAQI

×