Thankyou Johan Hendriks
Ancient Greek Wisdom..
Most imported Delphi
Advices

Nga Dituria e lashtë
Greke
Këshillat më të

...
Be committed for justice and all good

Të jeni gjithnjë të
angazhuar për drejtësi
dhe të mirat e njerëzimit.


Mimozathaq...
Tell the right and the truth

Thuaje të drejtën
dhe
të vërtetën


Mimozathaqi.com
Control anger - Remain calm

Kontrollo zemërimin
Qëndro i qetë


Mimozathaqi.com
Long for wisdom - Look for wisdom

Kërko urtinë
Shiko urtinë


Mimozathaqi.com
Do not blame others wrongly

Mos fajëso të tjerët
gabimisht


Mimozathaqi.com
Do not downgrade

Mos degrado


Mimozathaqi.com
Do not look down upon anyone

Mos nënçmo
askënd



Mimozathaqi.com
Do not be insolent

Mos jeni të pacipë


Mimozathaqi.com
Develop your consciousness

Zhvilloni

vetëdijën tuaj


Mimozathaqi.com
Exercise gentleness and
kindness

Ushtroni butësinë dhe
mirësinë


Mimozathaqi.com
Stay away from
Negativity

Ri larg
negatives



Mimozathaqi.com
Don't Kill anybody or anything

Mos vrit
Askënd dhe asgjë


Mimozathaqi.com
Use your time usefully

Përdor kohën
për vlera


Mimozathaqi.com
Judge with divine thinking

Gjyko me të
menduarit hyjnor


Mimozathaqi.com
Don't be jealous

Të mos jeni xhelo


Mimozathaqi.com
Stay away from slanderer

Qëndro larg shpifësit


Mimozathaqi.com
Honor good and polite people

Ndero njerëzit e mir
dhe të sjellshëm


Mimozathaqi.com
Give Love to everything

Dashuroni çdo gjë


Mimozathaqi.com
Wish happiness for everybody

Dëshiro lumturinë
për çdo njeri


Mimozathaqi.com
Stay away from anger and dispute

Qëndro larg zemërimit
Dhe mosmarveshjeve


Mimozathaqi.com
Respect other people time

Respekto kohën
E të tjerëve


Mimozathaqi.com
Respect other people time

Respekto kohën
E të tjerëve


Mimozathaqi.com
Be grateful and thankful

Të jeni mirënjohës
Dhe falënderues


Mimozathaqi.com
Use yours skills and talents

Përdor shkathtësitë
Dhe talentin tënd


Mimozathaqi.com
Use yours skills and talents

Përdor shkathtësitë
Dhe talentin tënd


Mimozathaqi.com
Don't be arrogant

Të mos jeni
arogant


Mimozathaqi.com
Don't misuse power

Të mos
keqpërdorni
pushtetin



Mimozathaqi.com
Help the ones who are less
fortunate

Ndihmo ata me
më pak fat


Mimozathaqi.com
Look for balance and
harmony

Kërko ekuilibër
Dhe harmoni


Mimozathaqi.com
Never stop to learn

Asnjëherë mos
ndalo së
mësuari


Mimozathaqi.com
Respect the elder

Respektoni më
të mëdhenjtë


Mimozathaqi.com
Respect yourself

Respektoni
Veten


Mimozathaqi.com
Know yourself

Njih
Veten



Mimozathaqi.com
Ju falënderoj

Mimozathaqi.com


Mimozathaqi.com
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Nga Dituria e lashtë Greke

954 views

Published on

Nga Dituria e lashtë Greke Këshillat më të rëndësishme të Delphi

Shihemi në Sukses

Mimoza Thaqi

mimozathaqi.com

Published in: Education
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
954
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
2
Actions
Shares
0
Downloads
8
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Nga Dituria e lashtë Greke

 1. 1. Thankyou Johan Hendriks Ancient Greek Wisdom.. Most imported Delphi Advices Nga Dituria e lashtë Greke Këshillat më të  rëndësishme të Delphi Mimozathaqi.com
 2. 2. Be committed for justice and all good Të jeni gjithnjë të angazhuar për drejtësi dhe të mirat e njerëzimit.  Mimozathaqi.com
 3. 3. Tell the right and the truth Thuaje të drejtën dhe të vërtetën  Mimozathaqi.com
 4. 4. Control anger - Remain calm Kontrollo zemërimin Qëndro i qetë  Mimozathaqi.com
 5. 5. Long for wisdom - Look for wisdom Kërko urtinë Shiko urtinë  Mimozathaqi.com
 6. 6. Do not blame others wrongly Mos fajëso të tjerët gabimisht  Mimozathaqi.com
 7. 7. Do not downgrade Mos degrado  Mimozathaqi.com
 8. 8. Do not look down upon anyone Mos nënçmo askënd  Mimozathaqi.com
 9. 9. Do not be insolent Mos jeni të pacipë  Mimozathaqi.com
 10. 10. Develop your consciousness Zhvilloni vetëdijën tuaj  Mimozathaqi.com
 11. 11. Exercise gentleness and kindness Ushtroni butësinë dhe mirësinë  Mimozathaqi.com
 12. 12. Stay away from Negativity Ri larg negatives  Mimozathaqi.com
 13. 13. Don't Kill anybody or anything Mos vrit Askënd dhe asgjë  Mimozathaqi.com
 14. 14. Use your time usefully Përdor kohën për vlera  Mimozathaqi.com
 15. 15. Judge with divine thinking Gjyko me të menduarit hyjnor  Mimozathaqi.com
 16. 16. Don't be jealous Të mos jeni xhelo  Mimozathaqi.com
 17. 17. Stay away from slanderer Qëndro larg shpifësit  Mimozathaqi.com
 18. 18. Honor good and polite people Ndero njerëzit e mir dhe të sjellshëm  Mimozathaqi.com
 19. 19. Give Love to everything Dashuroni çdo gjë  Mimozathaqi.com
 20. 20. Wish happiness for everybody Dëshiro lumturinë për çdo njeri  Mimozathaqi.com
 21. 21. Stay away from anger and dispute Qëndro larg zemërimit Dhe mosmarveshjeve  Mimozathaqi.com
 22. 22. Respect other people time Respekto kohën E të tjerëve  Mimozathaqi.com
 23. 23. Respect other people time Respekto kohën E të tjerëve  Mimozathaqi.com
 24. 24. Be grateful and thankful Të jeni mirënjohës Dhe falënderues  Mimozathaqi.com
 25. 25. Use yours skills and talents Përdor shkathtësitë Dhe talentin tënd  Mimozathaqi.com
 26. 26. Use yours skills and talents Përdor shkathtësitë Dhe talentin tënd  Mimozathaqi.com
 27. 27. Don't be arrogant Të mos jeni arogant  Mimozathaqi.com
 28. 28. Don't misuse power Të mos keqpërdorni pushtetin  Mimozathaqi.com
 29. 29. Help the ones who are less fortunate Ndihmo ata me më pak fat  Mimozathaqi.com
 30. 30. Look for balance and harmony Kërko ekuilibër Dhe harmoni  Mimozathaqi.com
 31. 31. Never stop to learn Asnjëherë mos ndalo së mësuari  Mimozathaqi.com
 32. 32. Respect the elder Respektoni më të mëdhenjtë  Mimozathaqi.com
 33. 33. Respect yourself Respektoni Veten  Mimozathaqi.com
 34. 34. Know yourself Njih Veten  Mimozathaqi.com
 35. 35. Ju falënderoj Mimozathaqi.com  Mimozathaqi.com

×