Yrjö

466 views

Published on

Published in: Education
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
466
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
46
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Yrjö

  1. 1. Yrjö Amerikassa
  2. 2. Yrjö Yrjänä muuttaa Amerikkaan- Yrjö on syntynyt vuonna 1877.- Hänen kotikaupunkinsa on Savonlinna.- Yrjö on 35 – vuotias sinkku mies ja muusikko.- Yrjö lähti siirtolaiseksi Amerikkaan vuonna1912 , koska hän toivoi parempaa elämää jamusiikkiuraa.
  3. 3. - Hän matkusti ensin Turkuun ja sieltä laivalla Lontooseen. Lontoosta hän lähti kuuluisalla Titanicilla kohti Amerikkaa.- Titanic ei kuitenkaan päässyt ikinä perille, mutta Yrjö pääsi. - Yrjön muutettua Amerikkaan hän menihakemaan töitä musiikkiopistolta.- Hän menestyi nopeasti musiikkiuralla ja tienasipaljon rahaa.
  4. 4. - Musiikkiura toi paljon naisia, ja hän löysikin heidän joukostaan elämänsä rakkauden Liisan.- He elivät elämänsä onnellisina loppuun asti kymmenen lapsen, kolmen koiran, kissaperheen ja lehmän kanssa.
  5. 5. Vapaa-aika- Yrjö vietti paljon aikaa musiikin parissa. Hän soitti joka päivä kitaraa.- Joka keskiviikkoaamu hän kävi aamukahvilla.- Hän sai muutamia suomalaisia ystäviä, jotka olivat myös musiikkialalla.- He puhuivat yhdessä suomea joten Yrjön englannintaito ei lähtenyt kehittymään.
  6. 6. Yrjön kirje kotiinhei siel suomessa tääl on tosi hauskaa ja täskauntis on tosi paljo porukkaa nii ja tää on iisikieli tää fingelska tiellä usassa on rili rauhallistaja mukavaa ikävä on mutta pärjään kyllä
  7. 7. Tekijät:Sampo, Minja ja Aliisa

×