Radiocom profil

774 views

Published on

Company profile Radiocom

Published in: Business
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
774
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
10
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Radiocom profil

  1. 1. Radiocom Danmark A/S en del af den nordiske koncern VHF Group AS. Radiocom Danmark beskæftiger sig udelukkende med professionel kommunikation og løsninger for virksomheder og offentlige organisa- tioner hvor det at kunne kommunikere når som helst og hvor som helst er afgørende for deres daglige arbejde. Som del af en skandinavisk koncern har vi ikke bare vores egne kompetencer men også vores kollegaers i Norge, Sverige og Polen at trække på samt selvfølgeligt den store kompetence der ligger hos vo- res leverandører som alle er valgt ud fra et kvalitets og miljørigtigt perspektiv Med en årlig omsætning på omkring 30 mil. euro i VHF Group og 75 Mikael Hansen Adm direktør ansatte har vi en stabil platform for fremtidig vækst. Vores mål og vision er at være en ledende virksomhed inden for trådløs kommunikation, mobildatakommunikation og applikationer samt service og installation. Vores medarbejdere er alle veluddannede med stor erfaring fra mange års arbejde med radiokommunikationssystemer og løsninger. Vi har ligeledes en kontrakt med Dansk Beredskabskommunikation A/S om levering af service og tetra terminaler Dansk Beredskabskommunikation A/S er det selskab der af staten har fået til opgave at etablere det nye landsdæk- Service kende sikkerhedsnet SINE som skal på hjul anvendes af alle i det Danske Bered- skab. Pi 4 Søften Vores servicefolk er certificeret til at 8382 Hinnerup arbejde i master og udføre arbejde for flere af de største offentlige og private Geminivej 24 virksomheder. 2670 Greve Vi tilbyder vores kunder 24/ 7 service 365 dage om året på alle systemer derved behøves kun en kontakt for at få netop den service som en bruger af professionel kommunikation har brug for. Med vores egne interne kvalitets og miljøpolitikker ønsker vi i vores daglige arbejde at afspejle de værdier som vi ønsker at være kendt for. Værdier som gerne skulle give vores kunder tryghed i den daglige samhandel samt en tillid til at Radiocom er den rigtige samarbejdspartner.
  2. 2. Bærbare mobile og pager anlæg Vi er distributør for nogle af de bedste leverandører af professionel ana- log og digital kommunikationsudstyr. Vores store erfaring med disse og mange andre fabrikater gør at vi kalder os ”eksperter i trådløs kommuni- kation”. Vi har stor erfaring indenfor den nye digitale platform Tetra hvor vi i kon- cernen også er skandinavisk repair center for Sepura. Ligeledes har vi et komplet program af både analog og digitale tekst pagerne. Vores nyeste system fra Icom ”IDAS” er nuværende LMR brugeres mu- lighed for at migrere fra de gamle analoge anlæg til et digitalt system med de muligheder som digital systemer giver bland andet en uovertruffen lyd. Jagt, Maritim, Fly og HF radio Som distributør for Icom kan vi tilbyde en meget bred platform indenfor maritim, fly og HF kommuni- kation. Icom har gennem mange år været en ledende pro- ducent af speciel maritime radioer til privatmarke- det og gennem de senere år arbejdet sig op i den mere professionelle del af det maritime mar- ked. Icom’s serie af jagtradioer har igennem man- ge år sat standarden på det nordiske marked. I Norge og Sverige fås jagtradioer med speci- elle jagtfrekvenser I Danmark skal der søges frekvens hos Telestyrelsen Vores fly og HF radioer er ligeledes blandt markedets bedste.
  3. 3. Mobildata og applikationer. Flere og flere ønsker at anvende deres kommunikationssystem til mere end blot tale. Til dette har Radiocom et kompletprogram af både kvalitets PC’er specielt bygget til brug i køretøjer. Disse er alle godkendt efter de gældende forskrifter for udstyr til mobilt brug. Vores partnere for applikationer har alle været i branchen i flere år og deres produkter er gennemtestet og bliver brugt af bla. Falck, DONG m.fl. Vi er distributør af Microbus mobil pc’er, en pc der uden sammen- ligning nok er den bedste og mest robuste på markedet inden for mobil pc’er Service 24 /7/365 Radiocom servicere i dag flere store offentlige og private virksomheder. Vi tilbyder alle former for service og repa- ration. Vores teknikere er alle højt kvalificerede og kan udføre service på bla. VHF / UHF radioanlæg, Tetra sy- stemer, HF systemer, Pagersystemer, Vagtcentraler, styring og overvågnings applikationer m.m. Vi servicere ikke kun vores egne mærker men også mærker som Motorola, Niros, Kenwood TP radio m.fl. Nogle af vores kunde referencer. Lolland Brandvæsen Vordingborg Brandvæsen Guldborgsund Redningsberedskab Ringsted Brandvæsen Radiocom Danmark A/S Geminivej 24 2670 Greve Telefon 43 74 44 60 www.radiocom.dk info@radiocom.dk

×