Week 5 de wijzer

826 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
826
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
577
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Week 5 de wijzer

 1. 1. BaCC Bookville – Week 5 – Bookavenue 1
 2. 2. Het begin van een nieuwe week. Spannend.Natuurlijk beginnen we bij familie de Wijzer, bestaande uit Maxwell & Michelle enhun kinderen Art, Anne, Benthe en Bas.Maxwell werkt lekker in de tuin;-)
 3. 3. Benthe kan het goed vinden met allebei haar broers.Hoewel Bas eigenlijk het kleine broertje is:-P.Supergezellig toch?
 4. 4. En als een echte kennissim houdt Benthe veel van skillen.
 5. 5. Haar kinderen zijn toegelaten op de particuliere school en ze groeit op tot oudere.Wat een feest voor Michelle.
 6. 6. Dat gele vond ik nou niet echt mooi staan ofzo.Dus heeft Michelle een make-over gehad en ik vind haar zo mooi.En Maxwell is het met me eens.(a)
 7. 7. Anne leert, als rijkdomssim snapt ze dat dat wel nodig is om een goede baan te vinden.En Michelle schildert. Want schilderen is leuk én je verdient er geld mee!
 8. 8. Uniform!
 9. 9. Maxwell praat met de plantjes.Gezellig.
 10. 10. Anne en Eugene zijn goed in in de weg staan.Maar ze zijn cute samen, dus dan mag het.
 11. 11. Yay, eerste tieners die opgroeien naarvolwassenen:-)
 12. 12. Anne en Art waren allebei nogal depressief omdat ze niet hebben gestudeerd.Hadden ze maar meer belasting moeten betalen xD.Eén troost: hun kinderen kunnen waarschijnlijk wel studeren.Hmm, Art en kinderen, dat lijkt me een vreemde combinatie, maar niets isonmogelijk(a).
 13. 13. Eugene is ook opgegroeid, dus Anne en hij kunnen lekker samen zijn.Heel erg lang, hopelijk.
 14. 14. Ze hadden wel alledrie een make-over nodig. Vond ik.En ik vind ze zo erg tof geworden!
 15. 15. <3
 16. 16. Eugene is een kennissim. Die bril doet et em.Zijn levenswens is illusionist worden, hetgeen prima te doen is, want Anne en Arthadden allebei hun charisma én inzicht maximaal.Dus zijn er twee posities open in de entertainment en twee posities in dewetenschapcarrière.Yeah.
 17. 17. Verloving.
 18. 18. Michelle blogt.Art belt met een potentieel liefje.Tenslotte heeft hij er 20 nodig voor zijn Ojaas.
 19. 19. Tienerliefde.
 20. 20. Oké.Art is op ééntwintigste van zijn levenswens.
 21. 21. Hoe die tekentafel daar komt?Well, Anne heeft een baan in de architectuur.Ze is rijkdomssim, dus ze wil veel geld verdienen en daar had ik toch tweeposities openstaan.Anne heeft trouwens ook een winkel gekocht, die omgetoverd gaat worden totdansstudioEn ein-de-lijk zijn er eens groenten goed geworden in de tuin;-)
 22. 22. Me likes taart.En me likes Anne en Eugene.Op deze picture hebben ze besloten om te gaan trouwen in de keuken.Als je me niet gelooft, bekijk dan de volgende slide maar.
 23. 23. Anne is zwanger. Yay.Maar haar look. Waarom laat dat stomme spel haar kapsel niet houden?Ik heb maar gewoon ervoor gezorgd dat ze haar normale outfit aan kon houden, maar datziet er eigenlijk ook niet, want dan heeft ze geen buik, terwijl ze wel zwanger is.
 24. 24. Art op zn best.
 25. 25. Dansen. Zo in haar pyjama valt het wel mee.Eugene is in zijn werkkleding, hij heeft al een baan in de entertainment.En Art ontdekt het wonderlijke heelal.
 26. 26. Yay. Al dat werken in de tuin heeft wel resultaat.Al vier beloningdingetjes.Wauw. Het gaat niet snel, maar langzamerhand kom ik er wel.
 27. 27. Gezelligheid zo aan tafel.En Michelle heeft lekker eten maximaal:-)
 28. 28. Baby-time.Het eerste kindje van generatie3 is een jongetje.Zijn naam? Hizkia.Hij heeft de ogen van zijn papaen de huidskleur van zijn mama.Haarkleur zonder twijfel vanallebei.(a)
 29. 29. En toen kwam de zigeunerin een wenslamp brengen. Yay.En ik maar zoeken in ieders herinneringen voor wie die was.Maar hij bleek voor Hizkia te zijn...Bas maakt de wensen op en natuurlijk kiest Bas geld. (Omdat ik dat graag wil)
 30. 30. Liefde.Eugene verschoont zonder mopperen de luier van Hizkia.Yay.
 31. 31. Win-win.Nog meer win trouwens want Aillkwam nog een leuk cadeautjelangsbrengen...
 32. 32. Hizkia wordt verzorgt door de hele familie.Hij heeft dan ook een toffe opa en een toffe tante;-)
 33. 33. Fijn, dan kunnen Anne en Eugene ook nog andere dingen doen.Zoals eten en werken.
 34. 34. Brand.Hoewel dat niet zo vreselijk is in de BaCC.
 35. 35. Bas is duidelijk een familiesim.En dat knuffelen met zijn neefje wekt bepaalde gevoelens op, dus komt Magdamaar weer even langs...
 36. 36. Zelfs Hizkia is verbaasd dat oom Art hem uit zichzelf een flesje gaat geven.En Hizkia niet alleen.Ik sta echt versteld van die gast, waarom is hij in vredesnaam romantieksim?xD
 37. 37. Yay. Broertje of zusje voorHizkia.En Anne is op de andere tweeplaatjes nog steeds zwangermaar ik had nog steeds geenoplossing voor hethaarprobleem.
 38. 38. Hizkia groeit op tot een schattig peutertje.Wel heeft hij een make-over nodig, maar zoals je ziet heeft hij die gekregen;-)Lief istie, toch?
 39. 39. Maxwell activeert de Servo.Hij heet Andreas en heeft, net als Maxwell, de kenniswens.Zijn levenwens is ruimtepiraat worden, dus de top van avonturier.Dan moet er dus een museum komen.Nu heb ik als eerste vrije kavel een begraafplaats toegevoegd.Gelukkig blijft een Servo het heel erg lang doen en is het voor Andreas niet erg alshet museum wat later komt.
 40. 40. Waarschijnlijk was het al duidelijk dat de Servo voor Art was.Samen met Art vertrekt hij naar een andere kavel waar ze een mooi huis bouwen...Maar dat zie je pas in week 6.Anne, Eugene en Hizkia blijven gewoon op Bookavenue 1 wonen.Nou, dit was het dan weer.De volgende week gaan we weer naar de familie de Koning die rijker en rijker wordt...
 41. 41. StatsHouseholds: 5Playable sims: 29CAS sims available: 12Community lots: 10Total Lots: 15Business districts: 1Universities: 0Downtown: noSM: 9Population: 261Fires: 2Burglars: 0Graduated sims: 0Fulfilled lifetime aspirations: 4Taxes: 156.746

×