Week 3 de wijzer

948 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
948
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
374
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Week 3 de wijzer

 1. 1. BaCC Bookville – Week 3 – Bookavenue 1
 2. 2. Laten we maar weer beginnen met mijn spamobject. Anne.Ze doet gezellig een dansje met papa Maxwell.
 3. 3. Aww.Ze. Zijn. Zo. Cute.
 4. 4. Art vindt zichzelf zo cool dat hij over zichzelf droomt.Art is ook best cool hoor.Hij heeft gewoon hele lieve zusjes, kan hij ook niks aan doen.
 5. 5. Echt, ik maak zoveel fotos, het worden er iedere keer meer. Maar deze familie isgewoon adorable.Benthe krijgt een flesje en Maxwell is weer lekker bezig in de tuin. In de verte zie jeArt naar school vertrekken. xD
 6. 6. Maxwell moet natuurlijk ook skillen, want ik hebin week 2 gezegd dat ik wilde dat hij in week 3zijn levenswens zou halen.En Michelle is gewoon awesome ;-)
 7. 7. Benthe is erg cute. Eerst bleef ze bij mij nog een beetje in de schaduwvan Anne staan, maar das nu niet meer zo. En die andere picure isgewoon gezelligheid, daar houd ik wel van.
 8. 8. “Taart? Pap, mam, wat doet die taart hier?” xD Art snapt em niet.Maar goed, ik wel. Jij waarschijnlijk ook, Benthe is jarig!
 9. 9. En dan is Benthe een vrolijk kind.Ze is gewoonweg adorable.
 10. 10. En toen was het alweer tijd om te bevallen.En -eindelijk- werd het tweede jongetje in Bookville geboren.Hij heeft groene ogen, de huidskleur van Maxwell en -hoe verrassend- bruinhaar.Hij luistert naar de naam Bas.
 11. 11. Taart! Sorry van de muren, maar die foto moest er gewoon in.En Art en Benthe kunnen het ook goed met elkaar vinden.
 12. 12. Maxwell, Michelle, Art en Bente zitten lekker aan het ontbijt.Anne maakt haar huiswerk en ik denk dat ze een beetje stout isgeweest, want ze zit in de hoek...
 13. 13. Anne en Benthe spam.En Homework spam.
 14. 14. En dan is het voor Anne en Artalweer tijd om tieners teworden.
 15. 15. Hmm.Make-over.Hoewel dat groene hen wel staat.
 16. 16. Oké, dit zijn ze na de make-overs.Op dat moment had ik nog niet zoveel tienerkleding, ondertussen heb ik meergedownload.Art ziet er wel stoer uit zo.Anne is een rijkdom/kennissim en haar levenswens is de wet worden. Top vanrechtsgeleerdheid. Helaas pindakaas heeft Bookville nog geen universiteit, dus kanAnne haar diploma niet halen.Arts levenswens is wel haalbaar. Art is een romantiek/populariteitsim en zijnlevenswens is ojaa met 20 verschillende sims. O yeah.
 17. 17. Aww.Anne is echt lief voor haar kleine broertje.En Benthe schaakt, das ook awesome.
 18. 18. Als de kids naar school zijn, zijnMaxwell en Michelle nogal saai.Anne en Art zijn gelukkig snel terugen ze gaan maar weer eens in dewinkel werken, long time ago, youknow.
 19. 19. Soms vraag ik me echt af of Art eenromantieksim is. Uit zichzelf haalt hij Basuit zn bedje enzovoorts. Art mag Bashelpen opgroeien van mij.
 20. 20. Aw. Bas is best heel erg lief.En Art gedraagt zich niet naar zijnwens xD.En Bas kapsel is best weird.Wel leuk.
 21. 21. Art gaat robots bouwen, klussen is zijn hobby dus hij vindt dathelemaal niet erg.En Benthe is niet meer zo alleen bij het speeltafeltje.
 22. 22. Bas leert lopen, how cute.
 23. 23. Aw. Magda vind ik echt tof. Ik wil haaral heel vaak aan één van mijnsimmies koppelen, maar iedere keervoordat het zover is kap ik ermee.Maar goed, dit vind ik best wel sneu,want Art is niet iemand voor eenserieuze relatie, das best zielig voorMagda, dat uitgerekend zij slachtofferwordt.
 24. 24. Art klapte in zijn handen toen ik hem de opdracht gaf om Magda te omhelzen.Echt zo van: O yeah, mag het echt? Yes.Ik mag Art wel.
 25. 25. Schattigheid.En hier was het allemaal om te doen, Art wilde graag zijn eerste kust.Well, zijn wens is vervuld.
 26. 26. De tweeling is weer ijverig bezig.Art is lekker aan het klussen en Anne oefent haar charisma.Ze zijn het skillmonster zijn nog niet verleerd;-)
 27. 27. Serieus, Art is de liefste grote broer die ik ooit heb gezien.Op mijn broers na dan, want die zijn de allerliefste xDMaar goed, in de sims is Art dus echt een lieve broer.
 28. 28. Aw. Ik kan me niet voorstellen dat ik vroeger kindjes in de sims irritant vond.Ze zijn toch zo lief.
 29. 29. Weer een vaardigheid maximaal. Geen idee hoeveel hij er op dat moment nog moest.Maar ik ben die hobby-enthousiasme dingen aan het sparen.Hier heb ik er al twee (wauw xD), kunst en knutselen en muziek en dans.
 30. 30. Homework.En Bas is gewoon lief. Helaas ishij te klein om huiswerk te maken.
 31. 31. Wat een leuke kinderen hebbenMichelle en Maxwell toch.Sorry, ik ben gewoon aan hetspammen geweest. Veel nuttige fotosheb ik niet van dit gezinnetje.
 32. 32. Over spammen gesproken.Bas houdt heel erg veel van Art en gaat hem iedere keer volgen.Hoewel dat ook erg lief is.Hier helpt Bas Art met huiswerk (a)
 33. 33. Ladieladiela. Het is op de foto niet te zien, maar Maxwell heeft zijn levenwens vervuld.Nu mag hij zich wat meer bezighouden met magie.
 34. 34. Tijd voor een verjaardag.Bas wordt alweer kind.En er zat een bug. O yeah.
 35. 35. En dit is dan de gemake-overde (?) Bas.Hij is en blijft een schatje.
 36. 36. Eerst was het Art die iedere keer Bas ging instoppen enzo, nu is het Anne.Trouwens, Bas heeft maar één puntje bij aardig, maar daar heb ik serieus nog nooit wat vangemerkt. Zelfs met schaken niet, hoe awesome is dat?
 37. 37. Benthe blijft ook awesome.En Bas heeft zijn techniek nu al maximaal. Hij is ook een eersteklas skillmonster.
 38. 38. Anne gaat bloemschikken, ook awesome.Ik moest en zou gewoon nog een spamfoto van Anne laten zien.
 39. 39. Ik blijf deze foto genieus vinden.Ik hoop dat jij dat ook vindt, want hiermee nemen we afscheid van de familie deWijzer.Volgende halte: familie de Koning.Tot de volgende keer!PS: zoals altijd zijn daar nog stats op de laatste dia;-)
 40. 40. StatsHouseholds: 2Playable sims: 10CAS sims available: 2Community lots: 3Total Lots: 5Business districts: 0Universities: 0Downtown: noSM: 2Population: 20Fires: 1Burglars: 0Graduated sims: 0Fulfilled lifetime aspirations: 1Taxes: 33.631

×